This is the end, you know, baby the plans we had went all wrong

 
Nu drar jag till Hanna och sen vidare på teater i stan, puss på er!

Every rose has its thorn


But I got my rights and I'll keep singin' 'till the sun don't rise

Godmorgon!
 
Vaknade faktiskt redan vid nio idag, i och för sig var jag inte jättepigg så steg inte upp förrän vid tio men ändå. 
God frukost bestående av müsli i det fina vädret, antar att detta kommer bli en bra dag!
 
Just nu sitter jag och skriver över recept från datorn till pappersform samtidigt som jag lyssnar på Deuce, fint! 
Strax blir det fika med lite kaffe för att piggna till och sedan sätter dagen igång på riktigt, vi ska ha födelsedagskalas för mamma nu i helgen så idag blir det matlagning från morgon (eller ja, lunch) till kväll! 
 
Puss på er!
 
D E U C E  -  N O B O D Y  L I K E S  M E 
 
 

Lets go, all right?

Tror jag har hittat min nya stil... ;)

Reality aren't meant or made for me

Dag två i städandets djungel, har lyckats låsa upp min gamla telefon som dog helt hux flux i våras så nu roar jag mig med att läsa och kolla igenom massa gammalt skoj. Verkligen nice!
 
Så länge kan ni få roa er med att hjälpa mig komma på vad det här är..

If you need me so much then why did you leave

För det 1:a, man är väldigt intelligent när man ska rotera en bild i photoshop så att den blir liggande och helt seriöst väljer att rotera 180° och sedan inte fattar varför det inte hände något...
 
För det 2:a, insåg att jag hade väldigt stimulerande lektioner på högstadiet, dvs om det hade varit bild. Det var det dock inte.. Här får ni i alla fall en liten del, det mesta hittades i mitt tyskahäfte av någoon underlig anledning som jag inte alls kan förstå, host host. Världens bästa montage oxå! ;)
 
För det 3:e & 4:e, erkänn jag var tuff när jag var liten? Mwaha! Och erkänn, att hitta sånt här är helt aww nostalgi!
 
Nu ska jag fortsätta städa! Puss

Welcome to the jungle, we've got fun and games

Hmm photobooth lever visst sitt eget liv och fotar när det själv tycker.. Men well vi kan ju ha en liten kul tävling, gissa vad ja gör på bilden! Svaret kommer i slutet av det här inlägget...
 
Just nu sitter jag och har nostalgichock typ, hittade massa uppsatser och sånt från högstadiet. Oh my, med mitt kassa minne är det underbart att hitta sånt som får en att faktiskt komma ihåg att man faktiskt gjorde något på högstadiet, och ettan på gymnasiet oxå för den delen. Mwaha. 
 
Strax ska jag ta och käka lite oxå, hungrig.. Och ja, vet att ni är vansinnigt nyfikna på min bild, svaret är att jag torkar fönsterbrädan... Dock står datorn i vägen så måste lixom klättra över stolen och så för att nå. Fint. 
 
Puss på er! 

Harder times that puts you back on your feet

Det är verkligen mysigt när man har världens äckligaste spindel utanför fönstret som just nu håller på att käka upp en fluga, usch.. 
 
Jaja, godmorgon på er! 
Just nu sitter jag och lyssnar på Hollywood Undead och dricker cola, bra start på dagen och snart är det MacGyver på tv! Övriga planer för dagen är att putsa fönster, damma/dammsuga mitt rum, sätta upp skivor på väggen osv. Dvs städdag! Tråkigt men det lär ju bli fint när jag är klar, får väl se det så.. 
 
Nu ska jag flytta till teven, puss!
 
 

And I swear I'm trying, please don't leave.

Godmorgon!
 
Nu hade det ju varit trevligt om jag hade haft en jättebra och spännande anledning till att jag inte bloggade igår, typ att jag blev kidnappad av flygande åsnor med rosa änglavingar som tog med mig till deras hemland för att bjuda på tårta. Det var dock inte det som hände, egentligen var det bara så galet tråkigt väder att jag låg i soffan hela dagen och läste i min älskade bok.
 
I alla fall, idag ska jag hem till Hanna! Förhoppningsvis hinner jag ner till bussen innan det börjar ösregna.. Känner inte för dränkt-katt-looken idag förstår ni. 
 
Japp det var det, ha en bra dag!
 
 
 

Like a needle in your vain, a sickness with no name

Klar med borttagning av häftmassa!
 
Firade det först och främst med en nachotallrik, törstig som man blir av det gick jag och hämtade ett i princip tomt mjölkpaketsom jag t'nkte att jag kunde dricka upp.. Tog en klunk och fotade bilden ^ men tyckte att det smakade lite konstigt. Aja det var nog bara inbillning tänker jag och tog en klunk till... Råkade av en händelse få syn på bästföre datumet, 21/6... Det var ju i torsdags.. Så nu känner jag hur illamåendet börjar komma men ändå funderar jag på att dricka lite till, fortfarande törstig ju. SMAAART! 

Just for the right to be wrong

Godmorgon!
 
Idag är vädret så att det kan börja spöregna när som helst så har bestämt mig för att stanna inomhus, har ägnat förmiddagen åt att läsa (för ovanlighetens skull..) och nu tänkte jag sätta mig och fortsätta mitt projekt med att ta bort häftmassa från mina skivor. Vansinnigt kul, jag vet. 
 
För övrigt kände jag mig lite sentimental idag när jag valde musik så Hammerfall är i högtalarna för första gången på länge, tröttnade ju lite när de släppte sin senaste skiva som jag tycker är kass. Dock är ju deras andra låtar fortfarande lika underbara och förtjänar i alla fall en lyssning lite då och då...
 
T H E  D R A G O N  L I E S  B L E E D I N G
 

Yesterday's over, I said okay

SWEDEN ROCK FESTIVAL 10/6
 
Söndag och dags att packa ihop tält och tillbehöv och bege oss hemåt, sorgligt men sant. 
Dock innan vi kunde köra hem så vandrade vi upp till området för att äta frukost/lunch, de som skulle köra skulle göra alkotester och lite sådant smått och gott. En kycklingbaguett och en cola senare med det lyckliga beskedet att vi kunde ta oss hem så gjorde vi också det. Trötta som vi alla var blev det en tyst timmes bilfärd, väl hemma blev det att berätta lite kort om dagarna och sedan slockna helt dödstrött i soffan. 
 Sammanfattningsvis var Sweden Rock som förväntat helt fantastiskt underbart även om tiden gick alldeles för fort... 

What did you try to do

DEN GLÖMDA TRÄDGÅRDEN
 
Lusläste jag från pärm till pärm, jag har fått en ny favoritförfattare i Kate Morton som skriver något så vansinnigt fängslande. 
 
Boken handlar om en släkt över ett helt sekel, man får följa Nell - fyra år - som 1913 sitter helt själv i hamnen i Maryborough. En familj tar han om henne och uppfostrar henne och hon får först på sin 21årsdag veta att hon är adopterad. På sjuttiotalet reser hon till England för att få reda på sina rötter och under början av tjugohundratalet fortsätter hennes barnbarn Cassandra med att lösa den mystiska släkthistorian. 
 
Det är svårt att beskriva handlingen i en bok som följer så många olika personer i olika tidsperioder och samtidigt göra boken rättvisa så jag lämnar det sådär, rekommenderar dock boken till de som gillar mystik, historia och liknande. Själv håller jag nu på med en annan bok av Morton, underbart! 
 

But all I hear are your empty promises

Godmorgon!
 
Midsommardagen och vädret är toppen, har legat och läst i princip hela förmiddagen, mysigt värre!
Gårdagens midsommarfirande gick bra, förutom en liten incident som kallas för ösregn så hade vi det riktigt trevligt, god mat och fint sällskap! 
 
Bästa Guns N' Roses i högtlarna just nu medans jag håller på att lägga över filer från telefonen till datorn (någon som kan hjälpa mig btw, kan skicka filer via bluetooth från datorn men inte till den, kan man fixa det?), råkade dock klicka på att säkerhetskopiera sms.. Har inte rensat där på femtontusen år (typ) så datorn lär väl krascha, not nice.. 
 
Jag igååår, kom på den fantastiska idéen att fästa ett halsband i ett håspänne och på så sätt blev det såhär^
 
Nu ska jag fika, puss!
 
 

Every single day we will go away

Jahapp, glad midsommar då! :D

Doesn't anybody live at all?

Hej! 
 
Glad midsommar på er, hoppas ni har fint väder var ni nu än är. Här öppnar sig himlen i regn när som helst antagligen, förhoppningsvis blir det fint ikväll dock. Just nu lyssnar jag på bra musik och försöker planera vad jag ska ha på mig ikväll, inte det lättaste då de flesta av mina "finkläder" är svarta och jag har bestämt mig för att inte ha svart på midsommar... Hmm.. 
 
Anyway, gårdagen spenderades inne på lövmarknaden med några av mina favoritmänniskor, mycket trevligt och värt trots att fötterna var halvt döda när jag väl kom hem. Hängde med Hanna hem på kvällen för att käka och sen drog vi hem hit, som ofta annars blev det att vara ute under stjärnorna rätt länge. Eftersom vi redan gått ca trehundra mil den dagen så satte vi oss på gungorna vid skolan i stället och pratade och lyssnade på musik. Fint!
 
Well nej jag måste dra och börja fixa med allt nu, puss! 
 
 

Take a ride on the wild side of life

SWEDEN ROCK FESTIVAL 9/6
 
Vi vaknade och var i halvt chocktillstånd för solen värmde, på riktigt! 
Det gick att sitta ute i shorts och tshirt på förmiddagen redan, helt otroligt och lyckan var total. Förmiddagen spenderades utanför tältet med massa trevliga grannar och grym musik, samt någon kort diskussion om varför man inte ska dricka vodka och hallonsaft innan frukost. Kul morgon som sagt och runt elvatiden drog vi oss bort mot området. Lycklig över att kunna springa runt i shorts och magtröja och med brist på solkräm ledde det till att jag brände mig ganska rejält (men oroa er inte, köpte en svindyr flaska kranvatten så blev inte uttorkad iaf!) och det ledde i sin tur till köpet av min vacka GN'R tröja som jag redan berättat om. Under dagen hann vi se The Gloria Story, Return, Lynyrd Skynyrd, Slade och självklart Mötley Crüe! Vi hade alltså en riktigt toppendag och det kändes verkligen tråkigt när man stod där på Mötley om kom på att det var sista uppträdet på festival för i år, bittersweet ni vet. Efter att varit ca en halv meter från att bli nerdränkta i vad det nu egentligen är de har i sin blodliknande vätska så gick vi hem till tältet för en sista underbar natt i ett varmt och fuktigt tält, det är konstigt hur man faktiskt kan trivas i det. 
 
The Gloria Story: Ett av de band jag sett mycket fram emot, trots att de hade tekniska problem i början så löste dem det utmärkt och det var mysigt och samtidigt bra drag på deras spelning. Nöjd!
Return: Ultimata balladbandet för att sitta på en filt en sommarkväll och lyssna på, mer eller mindre sagt och gjort, efter att köpt oss lite god kebab hittade vi en tom gräsplätt och njöt av solen och bra musik. 
Lynyrd Skynyrd: Se ovanstående kommentar typ, minus mat plus upp och in i publikhavet en liten sväng under Simple man och Sweet home Alabama.
Slade: En gång i tiden var deras låt Everyday en av mina favoriter (ungefär samtidigt med lite Reo Speedwagon och Meat Loaf) så det var ett litet happy moment att höra den, sen satte vi oss och väntade på att dra till Festival stage och Mötley. 
Mötley Crüe: Det är sjukt hur länge jag har velat se dem live, lyckan när de släpptes i höstas var total och trots att jag aldrig kallat mig för ett äkta Mötleyfan så har jag väl fått börja ge mig i den uppfattningen. Med målmedvetna steg med en kurs rakt framåt från mixerbordet kom vi rakt framför scenen, dock några meter ifrån. 
Läst många recensioner som klagat på deras preformance men helt ärligt så håller jag inte med, jag tyckte det var helt grymt, grym show och grymma låtar såklart. Skulle nog säga att detta var en av de absoluta höjdpunkterna på SRF!
 
 

Look who stayed in the sun

Shit vad jag är sur över att inte kunna mobilblogga ritkigt, blir ju noll uppdatering här de dagar då jag inte sitter vid datorn och det lär ju bli en hel del såhär i sommartider. 
 
Idag har jag för den som är intresserad varit och fotat min kusin som är på ridläger, förutom den minidetaljen att jag är dödsallergisk mot hästar så gick det bra. Hade min hysteriskt varma skotskruta halsduk som munskydd så förutom att det var varmt så gick det toppen! Hoppning stod på deras schema för dagen och när jag stod där med stora objektivet på kameran var jag verkligen stolt kusin, tänk så härligt det ser ut att hoppa runt på sådana där stora livsfarliga hästar... Hade jag inte varit allergisk så. 
 
Efter det åkte jag hem och vilade bort värsta nysattacken till MacGyver sedan efter lunch blev det ut och åka en lååång sväng (hela tre kilometer!) till mosters stuga som skulle städas. Rocklassiker och sjönsång med mamma och tre timmar senare var stugan helt okej ren efter att vi bland annat utrotat ett spindelpar som var gigantiska. 
 
Det blev fint i alla fall och under morgondagens lövmarknad lär jag ha träningsverk i minst en av mina armar, prova själva att skura taklister/fönster til och från i tre timmar! 
 
Nu ska jag se någon film, bokrecension på "den glömda trädgården" och lördagsdelen på Swedenrocksammanfattningen kommer förhoppningsvis senare om jag hinner, puss på er!
 

Rock'n'roll angels

Just nu håller jag på med den otroligt stimulerande sysselsättninen att skrapa bort häftmassa från mina skivomslag, de har ju en förmåga till att inte vilja sitta uppe så nu ska ny fräsch häftmassa på igen. Känner verkligen att jag har viktiga uppgifter här i livet! 

Idag har jag förutom detta städat inhängnaden där vi ska vara på midsommar, inte det lättaste men nu är det gjort! Dock har jag ett gäng av insekter som inte är så jätteglada efter att deras hem blivit bortskurade efter mig, men det ska nog gå bra, hehe. 

Jaja, jag ska fortsätta med mitt projekt, annars blir jag väl aldrig klar! 

Någon som har koll på vad det här är för album btw? ;)




You know I'm a dreamer but my heart's of gold


Strangers, waiting, lost somewhere in the night

Blää, går inte att ladda upp bilder från mobilen med det nya bloggverktyget. 
Fnys lixom, därför jag inte uppdaterat på ett tag anyway.

Idag har jag hjälpt min fina moster att storstäda huset, hysteriskt roligt... Mwaha. 

Nu ska jag kolla igenom lite bilder jag tagit senaste tiden, kommer upp här sen!
Puss

Follow me follow me wherever I'll go

SWEDEN ROCK FESTIVAL 8/6

Fredag! 
Vi vaknade hyfsat tidigt och tur var väl det, schemat med band att se var fullspäckat och började redan klockan tolv med fina Amorphis. Förutom det faktum att det kändes som femtioelva minusgrader på morgonen så var det ändå en helt okej morgon, för som jag sagt tidigare, det regnade ju inte! Efter att vi klätt på oss och ätit och allt sånt som hör till morgonrutinen så drog vi oss bort mot scenen där vi skulle börja vår dag. Tack och lov var det uppehåll och torrt i gräset så vi satte oss där och njöt av ett riktigt bra uppträdande. Vidare därifrån hade vi en kvart till Axel Rudi Pell började på andra sidan området, mot dit alltså. Mitt under det uppträdandet öppnar sig himlen lite grann så man fick looken dränkt katt, high fashion här alltså. Vi stod dock kvar och kämpade oss i regnet även bort till uppträdande nr 3 för dagen som var Gamma Ray. Dock ville det inte sluta regna så vi stannade bara en liten stund där innan vi begav oss hem till vårt tält. 
 När vi kom dit insåg vi att resten av vårt lilla tältgäng också var hemma så det blev rätt trevligt ändå. Efter att ha byggt ett vind/regnskydd hann vi väl precis sätta oss innan himlen öppnade sig helt. Thank god för att vi hade tälttaken säger jag bara. Lite panik över att regnet inte skulle gå över till nästa uppträdande (som var Gotthard, favoritband♥) och så senare började det dock avta och vi kunde röra oss tillbaka till området. Dock lämnade jag min lilla älsklingen (aka kamera) hemma i tältet, den tål ju inte riktgit störtflod av vatten.. Tråkigt att bara ha mobilbilder från Gotthard men det får duga. Efter detta gick vi hem och bytte om till varmare kläder samt hämtade min kamera, regnet hade slutat helt! Fiddlers Green och Twisted Sister stod för de återstående timmarna av festivalen, lycka! 

Amorphis: Mysig powermetal som passar perfekt för att vakna till när man sitter lite halvt frusen i gräset. Jag gillar dem verkligen! Ett stort plus för sångaren grymma frisyr, haha.
Axel Rudi Pell: Trots att det är det uppträdande som fått sämst kritik av tidningar och recensenter så tyckte jag det var bra, jag menar hallå, vi stannade kvar trots att himlen öppnade sig!
Gotthard: Bilder får komma upp från telefonen en annan dag på dessa, åh det var underbara.. Längst fram som det sig bör på ett såhär underbart band. Får rysningar av att tänka på det, den mäktiga känslan när de körde One Life One Soul för att hedra Steve Lee.. Detta bandet är kärlek alltså!
Fiddler's Green: Det underbara bandet jag hittade av en slump tack vare SRF och sedan kommit högt upp på min favoritlista, vilket drag det var alltså! Elelr vad kan man annars säga om att det var dans i hela publiken, till och med irländsk traditionell riverdance! Helt klockrent!
Twisted Sister: Såg ju dem bara för några år sen på SRF men lika glad ändå att de kom dit igen. Man blir på så bra humör av att höra dem, det är så äkta och underbart. The Price gör mig ju alltid gråtfärdig oxå, den är så fin.  


I hope you had the time of your life

Nämen hej och godmorgon, hade kunnat skriva detta inlägg 5 gånger redan idag men det fick bli nu. 
Såklart blev ni jättenyfikna nu på vilka de gångerna var så jag kan såklart berätta för er! 

1. Väckes klockan sju av en geting som bestämt skulle ta sig igenom mitt myggnät.. X antal svordomar senare lyckades jag dock somna om igen. 
2. Väcktes en halvtimme senare av att grannarnas tupp började gala, till råga på allt så låter den väldigt falskt oxå. Lyckades än en gång somna om.
3. Egentligen skulle jag stigit upp vid halv nio idag eftersom att jag ville med och se min kusins skolavslutning, dock hade jag såklart glömt ställa klockan så sov förbi hela cermonin i kyrkan.
4. När jag vaknade på riktigt (halv elva) lagom till fikat för att fira kusinen, helt okej för fick i och med det frukosten serverad.. Höhö för vem har sagt att gräddbulle och kaffe inte är en idealfrukost? 
5. Nu när jag faktiskt skriver, har än sålänge idag hunnit ovanstående saker + se MacGyver, planera dagen med Hanna och duscha! 

Ja, nu vet ni det hörrni! 
Nu ska jag börja skriva på nästa Sweden Rock inlägg, puss på er!

If you really really really really love me, then you really really really really gotta show me

SWEDEN ROCK FESTIVAL 7/6

...och så var det torsdag! 
Vi vaknade väldigt sent för att vara i tält, runt tio elva tror jag nog det var. Eftersom att kön till toalett och dusch var ca en mil lång så bestämde vi oss för att gå bort till området för att käka frukost, pommes frites fick bli det viktigaste målet på dagen, gott var det definitivt! Efter att vi käkat klart gick vi en sväng på området och sedan hem till tältet igen, tack och lov hade kön minskat lite så man kunde springa in på toa. En stund senare var vi off to go to the festival med en väska packad med filt/varma kläder/kamera och glatt humör, det regnade ju faktiskt inte ens lite! 
 Under dagen hann vi se en hel del med bra band, Little Angels, Danko Jones, Steel Panther och så klart Sebastian Bach. Istället för att se headlinarna den kvällen (vilka var Soundgarden) så köpte vi lite food och satte oss i gräset och körde picknick. Där fick vi lite trevligt sällskap så det slutade med att vi satt där vid utgången och snackade en bra stund. Väl hemma vid tältet träffade vi på en av våra grannar som inte kunde förstå vad vi gjorde på Sweden Rock, vi som varken röker eller snusar! Ja, undrar vad man mer kan vara på en musikfestival för, haha. I alla fall så var vi båda ganska så trötta och frusna så det fick bli att gå och lägga sig där runt tvåtiden.


Little Angels: Band jag hittade tack vare SRF, lite lagom jättelycklig över det. Mysigt band med bra musik, perfekt! Kanon att de fick spela på en scen där man kan sitta och lyssna också, lagom ansträngande för min stackars rygg!
Danko Jones: Han har grymma låttexter, bra uppträdande och han låter verkligen vetig när han snackar. Hade gärna lyssnat på föreläsning med honom! Tur att Hanna fick mig att vilja se detta, var inte så inne på det från början. 
Steel Panther: Parodibandet med kvinnoförnedrandetexter och "åsikter" som om det varit en person hade fått mig att skrika rakt ut i rena rama hatet. Dock älskar jag musiken, de är ju riktiga showpeople och även om det blev lite extremt på sina ställen så om man ser det för vad det är så är det grymt bra.
Sebastian Bach: Åh, sen jag hörde Skid Rows I Remember You för första gången har det varit en av mina topp fem låtar jag måste höra live.. Anyway, detta uppträdandet var ju lätt på topp tre från festivalen (kan ni gissa vilka två till som ligger på den listan?), Bach vet hur man underhåller publiken och hela hans framträdande känns så äkta och genuint glatt. Att mr Dee Snider gjorde ett gästframträdande gör det ju inte precis sämre.. 
 För att avsluta torsdagen tänkte jag slänga upp ett youtubeklipp från någon snäll människa som filmade när herr Bach sjöng Små Grodorna, mwaha enjoy!

We spend our lives on trial

Trololool matförgiftning typ, mamma och jag ligger på varsin sida av soffan och mår illa. Får bli att städa någon annan dag... Dagens plan blir istället att se på tv4guld och försöka bli frisk lite snabbt! Vad gör ni andra idag? :)

Long legs and burgundy lips, dancing down on Sunset Strip


I just wanna feel you breathe

Godmorgon! 

Precis käkat frukost och nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på GN'R, mysig morgon!
Ser inte ut som om det kommer bli så ofantligt varmt idag som det var igår så tror jag ska passa på att stanna inne och fixa lite, dvs hänga upp alla skivor som ramlat ner, hänga upp min flagga, damma, dammsuga, osv. 
Fast det får nog vänta en liten stund, orkar inte dra igång med det riktigt än. 

Puss på er!

And I prefer to stay behind and walk the wicked way

SWEDEN ROCK FESTIVAL 6/6

Började med att vi runt 13 tiden åkte till Hanna för att hämta upp henne + packning, fullpackad bil några minuter senare och vi var on our way to City Gross för att köpa de sista viktigheterna (som hårspray och cola). Det gick som det sig bör väldigt bra och efter det var det bara full fart ner mot Norje. Där blev det utmaning i form av "hitta tomten vi ska bo på", tack vare lite halvfusk i form av Jeanetts GPS gick det snabbt och bra. Vi hälsas välkomna av en trevlig tomtägare som delar ut tältplats till oss fint under ett äppelträd, vi får även en liten guide till var vi kan duscha/gå på toa/köpa frukost, vi kände redan då att det är ett perfekt boende! 
 Efter att slagit upp tälten drog vi oss bort mot området för att lösa in biletterna mot fina festivalband, en kö som var upp mot fem mil lång (ingen överdrift, nej) men ändå bara tog ca 10 minuter, effektivitet! Sen blev det käka lite innan resten av våra medresenärer skulle dra sig hemåt, mätta belåtna och med en tappad tand (kusinen, en mjölktand alltså, ingen utslagen tand). 
 Under dagen så såg vi ett, två, tre band i form av Pompei Nights, Dynazty och Edguy. Väldigt bra allihop, inget fårvånande med det i och för sig. Eftersom att min rygg bestämt sig för att kännas som om någon trycker knivar i den när jag står upp för länge så var det en helt himmelsk upplevelse att krypa ner i sovsäcken och avlasta ryggen senare på kvällen. Anyway, onsdagen blev väldigt lyckad och ovana som vi var vid festivallivet somnade vi ganska direkt där runt halv tre. 

Pompei Nights: Min typ av band, dock inget jag kommer ihåg så mycket av faktiskt. Stack inte ut på något sätt, ingen grym scenshow eller så. Dock är musiken riktigt bra så det var mysigt att sitta och lyssna på dessa!
Dynazty: Spelade lite senare på kvällen, många bra låtar och bra utstrålning. Konserten blev bättre och bättre både prestationsmässigt och låtmässigt.
Edguy: Både på min och Hannas lista över band vi verkligen vill se så vi var allmänt lyriska, trots kallt väder och ont i knän och rygg. Det blev aldrig tråkigt, showen var grym och låtarna är ju som vi redan visste fantastiska och efter att de avslutat kvällen med King Of Fools så var ju leendet ganska stort även om halsen var trött efter allt medsjungande i låtarna.. 


I might be too much but you're a bit obscene

Det känns alltid lika bra när man sparar ett dokument som "baralitesjukihuvudet" haha.. Nu har jag i alla fall hittat på en livshistoria till ett gäng hästar, inte dåligt eller hur? Grym är man, japp! Kan vara att jag har underbar musik igång som får kreativiteten att faktiskt fungera, Appetite for Destruction! Anyway, nu ska jag käka. Puss på er!

Let's build a house of fire, not one of wood or stone

Hejsan!

Just nu håller jag och mamma på att bygga en virituell köksö på ikeas hemsida, jag brukar nämligen få lite halva små psykbryt när det handlar om att laga mat eller baka eftersom att vårt kök är minimalt, så nu ska vi fixa en fin köksö som löser det problemet! Nöjd? Ja! 

För övrigt så är det minst 58 grader i skuggan idag (överdriver aldrig, det är det bästa med mig) så är väl smått på gränsen till värmeslag redan och klockan är bara ett, känns fint. 

Senare idag blir det iväg på födelsekalas för min lilla kusin, mysigt som bara den och kommer få visa min kreativa sida här i värmen genom att köra ett kreativt födelsedagskort, haha yay typ. 

Yes, nu ska jag dricka runt en liter vatten, vi hörs sen! Puss!

Take me home to the place I belong

Insåg precis att jag har fått den nya layouten här på blogg.se, ska bli kul att gå igenom och lära sig den imorgon! Nu ska jag bädda ner mig och somna till någon film, godnatt med er!

The simple things in life like when and where


Ja, man har det ju rätt bra...

Open your eyes 'cause it's like fire and ice

Hej!

Sitter ute i solen med mammas dator och lyssnar på musik efter att nyss kommit upp från ett dopp i poolen, man kan ju inte säga annat än att man har det bra!

Tänkte ta tag i att skriva lite om sweden rock sen men det får bli när jag sitter vid min egna dator där alla bilder och photoshop finns, så ni får klara er en stund till. Det är nog inga problem för den delen, inte många som läser bloggar när det är så här fint väder eller?

Jaja, nu ska jag kolla lite efter en ny bikini och så, puss på er!

I would give you the stars in the sky, but they're too far away

Festivalshopping for the win, det är ju lite smått obligatoriskt för mig att köpa något nere på Sweden Rock, så årets festival blev ju inget undantag. Här kommer my new beautiful stuff!

Ska man så långgt fram som möjligt (utan att bli dränkt i blod/vatten/sak) på Mötley är det ju självklart att man behöver en tröja med dem, såg detta linne och blev helt förälskad. Lovelovelove!

En festivaltröja fick hänga med hem, lite av en tradition ju. Tack vare att det var runt 200 grader varmt när jag gick på shoppingrunda så fick det bli en vit i år!

Har det någonsin hänt att jag åkt från en festival eller så utan att köpa något med GN'R? Ja faktiskt, men inte nu inte. Detta är en flagga som användes flitigt som sjal för att hindra mina stackars axlar från att bli sönderstekta i solen. Den ska hängas upp på min vägg soon, bild kommer nog då..

Yes, ca. 500 spänn fattigare men glad!

He's the one they call Dr. Feelgood, he's the one that makes you feel all right

Heeeej!

Ah typ, jag är hemma igen!
Eller ja, kom hem igår men ja efter fyra nätter med dålig sömn så var jag inte jättepigg igår.

Nu är det dock full fart på mig här igen, håller på att lägga över alla bilder och lyssnar på great musik!

Märker att jag är lite speedad oxå, vet dock inte riktigt varför..
Haha!

Aja, ska försöka göra en liten sammanfattning av sweden rock så småningom, lite bilder ska läggas upp och så måste jag ju lägga upp mina inköp..
Dock får det bli senare, nu ska jag njuta av att vädret är toppen och hoppa i poolen!

Puss på er!

Fill your head with rock


mwaha bilden blev väl sådär haha, men ah who cares, nu drar jag till norje! Hörs på söndag!

There ain't no way we're losing

Stapleat (för att "häftat" låter inte häftigt nog, hahaha humorn här ♥) upp ett vindskydd på altanen med mamma samtidigt som Sweden Rock spellistan går för fullt i högtalarna, folk som går förbi tittar lite konstigt hitåt.. Haha!

Grym dag, packlistan är klar (dock ligger väskan i ett hörn helt tom, orkar inte börja packa än..) och om ett dygn är vi påväg ner till Norje.. Ofattbart!
Snart blir det i alla fall att planera sista smådetaljerna med Hanna, dvs om hon kommer hit ikväll eller imorgon, hysteriskt viktigt här va.

Anyway, slänger upp en screenshot på min packlista, hjälp mig om jag glömt något viktigt..

In a palace and you'll never find the door


In a world that is inside, who can you blame


Ja hm hej på er! Har inte blivit av att jag uppdaterat här idag tydligen, dagen började ute på Aspö tillsammans med klassen (bilder kommer upp imorgon) det var faktiskt väldigt trevligt och en bra avslutning på läsåret, nu tar ju jag nämligen sommarlov! I alla fall, jag var hemma runt två och trött som jag var på grund av sömnbrist blev det att krascha i soffan fram till klockan halv sju efter jag käkat lite och så... Så därför har bloggen varit tyst, imon däremot lär det bli annorlunda för då blir det tagga sweden rock och skriva packlistor och sånt fint. Tjoho, nu ska jag läsa i min bok, puss på er!

Feels the moon rising on the sky


Bra att man aldrig har sömnproblem när det är fullmåne...

They all made mistakes and so did we

Oj, känns som att det är första gången jag sitter vid datorn på flera år, dock är det ju bara dagar men ändå, hehe.
Just nu sitter jag i alla fall och letar efter lite inspiration till att fixa till mina kläder till sweden rock, dock ska det (som vanligt?) bli dåligt väder tyvärr, lite otaggande faktiskt. Hm.

Jaja, det ska nog bli bra ändå!
För övrigt så är jag galet taggad på dagen imorgon, okej, det är klassdag ute på Aspö och det är värt att fira för det är sista skoldagen innan hösten! Är ju klar med kurserna jag har på tisdag och ja, på onsdag drar jag ju till Norje.
Hoho, underbart!

This is the sound of me leaving


Hanna räknar matte och för att roa mig gav hon mig en mattekluring... Den som hjälper mig komma på svaret får en guldstjärna!

Live up in this hospital there aint nobody sicker


Fall ni ville veta så haglar/regnar och åskar det nu för fullt! Kul att jag strax ska gå ner till bussen och hämta Hanna, känns som om jag lika gärna kan ställa mig i duschen innan jag går ut, lär ju inte precis bli mindre blöt.

Wait for me honey, don't forget your money

Här har ni den fantastiskt vackra framsidan på Johannas och mitt mästerverk, för er som har lite svårt med det där att läsa på bilden (ni är dåliga på att läsa, det är inte otydligt, okej?) så står det "Grattis Emma 18 år" sidorna i boken (på hela 12 sidor) fortsätter i samma stil med massa glitter, pärlor, klistermärken och bilder. Heheheh.
Emma blev i alla fall förvånandsvärt glad (vi hade räknat med att få springa för våra liv..) och ja det var ju bra alltså! Även Kajsa fick en födelsedagspresent igår, hon fick dock ingen fin bok utan en flaska med såpbubblor!

Its hard to face that we are all the same


Lägger upp en bild från min tvskärm, bara för att jag vet att ni tycker det är så intressant! Haha, kollar i alla fall på ett sjukt spännande program om klippstaden petra! Hm ja, annars har jag sovit tre timmar nu på eftermiddagen, trött som alltid nu för tiden... Skoldagen gick åt till att först ha betygssamtal i engelskan (mvg i slutbetyg tjoho!) och sedan åka iväg på idrotten för att spela boule! Gick bra, mitt lag vann tack vare 100% tur typ, haha. Sen var skoldagen slut, bra att det inte är lite att göra såhär nära skolavslutningen ;) Nu ska jag in till grannarna och käka middag, senare ikväll kommer uppdatering om den hemliga födelsedagspresenten till emma som jag och johanna fixade i onsdags, hehehe! Puss på er!

RSS 2.0