And I prefer to stay behind and walk the wicked way

SWEDEN ROCK FESTIVAL 6/6

Började med att vi runt 13 tiden åkte till Hanna för att hämta upp henne + packning, fullpackad bil några minuter senare och vi var on our way to City Gross för att köpa de sista viktigheterna (som hårspray och cola). Det gick som det sig bör väldigt bra och efter det var det bara full fart ner mot Norje. Där blev det utmaning i form av "hitta tomten vi ska bo på", tack vare lite halvfusk i form av Jeanetts GPS gick det snabbt och bra. Vi hälsas välkomna av en trevlig tomtägare som delar ut tältplats till oss fint under ett äppelträd, vi får även en liten guide till var vi kan duscha/gå på toa/köpa frukost, vi kände redan då att det är ett perfekt boende! 
 Efter att slagit upp tälten drog vi oss bort mot området för att lösa in biletterna mot fina festivalband, en kö som var upp mot fem mil lång (ingen överdrift, nej) men ändå bara tog ca 10 minuter, effektivitet! Sen blev det käka lite innan resten av våra medresenärer skulle dra sig hemåt, mätta belåtna och med en tappad tand (kusinen, en mjölktand alltså, ingen utslagen tand). 
 Under dagen så såg vi ett, två, tre band i form av Pompei Nights, Dynazty och Edguy. Väldigt bra allihop, inget fårvånande med det i och för sig. Eftersom att min rygg bestämt sig för att kännas som om någon trycker knivar i den när jag står upp för länge så var det en helt himmelsk upplevelse att krypa ner i sovsäcken och avlasta ryggen senare på kvällen. Anyway, onsdagen blev väldigt lyckad och ovana som vi var vid festivallivet somnade vi ganska direkt där runt halv tre. 

Pompei Nights: Min typ av band, dock inget jag kommer ihåg så mycket av faktiskt. Stack inte ut på något sätt, ingen grym scenshow eller så. Dock är musiken riktigt bra så det var mysigt att sitta och lyssna på dessa!
Dynazty: Spelade lite senare på kvällen, många bra låtar och bra utstrålning. Konserten blev bättre och bättre både prestationsmässigt och låtmässigt.
Edguy: Både på min och Hannas lista över band vi verkligen vill se så vi var allmänt lyriska, trots kallt väder och ont i knän och rygg. Det blev aldrig tråkigt, showen var grym och låtarna är ju som vi redan visste fantastiska och efter att de avslutat kvällen med King Of Fools så var ju leendet ganska stort även om halsen var trött efter allt medsjungande i låtarna.. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0