Wake up in the evening with a big smile on my face

Hej!
 
Varit en dag hemma i pyjamasen även denna tisdag, i morgon blir det förhoppningsvis dock tillbaka till praktiken!
Vad jag har sysslat med idag är att bokat hotell till Göteborg, bakat sockerkaka och sett på teve. Mycket aktivt och avancerat, ja! Snart blir det åka iväg och hämta ut ett paket och sedan blir det lite träning. Trevligt värre!
 
För övrigt funderar jag på att se en film, vet dock inte vilken så lämnar det.. 
 
Hörs, puss!

I wanna feel what I thought was never real

Godmorgon!
 
Idag fick jag en extra ledig dag, min handledare är sjuk och jag blev klar med alla mina två projekt i fredags så har inget att syssla med och då rekkomenderade han att jag stannade hemma. Fine for me då jag fick ont i magen i natt, skönt att slippa ta en sjukdag! 
 
Min dag kommer nu ägnas åt först MacGyver vid 11, sen har jag tänkt se serien Sherlock, filmen Top Gun och så var det något mer.. Hm, blir nog fortsätta läsa i min bok. Den är bra!
 
Nu måste jag käka lite innan jag svimmar av hunger, så här får ni en bild på det nya tillskottet i min inredningssamling. Mycket äckligt skit men flaskan är fin...

Somewhere inside, there is a special light still shining bright

Hallå! 
 
Helt plötsligt var det söndag igen, en kall söndag också om man nu ska vara specifik. Sitter här framför datorn i pyjamas och morgonrock och fryser ändå, hmm inte riktigt okej! Anyway, har varit iväg och kollat på min kusins hur nu runt lunch, så sjukt hur fint det blir!
 
Nu ska jag i alla fall fixa lite på datorn och sedan ska jag sätta mig i soffan med en bra bok!
 
Puss 

But when evening comes around and it's time to hit the town, where do you go, you gotta rock it

Dagens träningspass klart!
 
Nu blir det in i duschen och sedan kommer två av mina favorittjejer hit! Hanna och Sofie för att vara specifik, ser fram emot en toppendag idag och riktigt go träningsverk till morgondagen, underbart! 

I never thought you would let it get this far

Godmorgon!
 
Så var det lördag igen, sjukt hur snabbt en vecka kan gå ibland. Igår var det då fredag som de flesta nog kommer ihåg, jobbdagen gick fort med att fixa till det sista på en hemsida som nu ligger uppe! Mycket stolt här ja. 
 
På kvällen blev det ingen hockey för min del, blev dock förlust så jag överlevde det också! Hehe, helt otroligt.. 
Vad som gjorde att jag dissade hockeyn var att jag helt enkelt inte orkade släpa ut mig i kylan igen, gårdagens outfit bestod nämligen av tre par tights, ett par shorts (nya, bild på slutet av inlägget) tre par strumpor, ett linne, en t-shirt, en luvtröja, halsduk, vantar och jacka.
 
Så ja, vägrade byta om från min pyjamas igen, i stället stannade jag framför teven och körde allmänbildning i form av Vem Vet Mest, Postkodmiljönären och På Spåret! I love it :3 
 
Somnade sen vid någon gång runt tio, trött.. Det resulterade i att jag klockan 08:45 vaknade idag, på ett sätt är det rätt skönt att vara uppe tidigt. Kan ju vara bra att behålla min dygnsrytm! 
 
Well, ska läsa lite bloggar och så nu, här kommer en bild på mina nya underbara shorts från Modekungen!

The words left unspoken are the pages I write

Saker som stör mig en torsdagsmorgon som denna:
 
* Att det är tio minusgrader när det är dags att gå kilometern ner till bussen.
* Att folk som kör i nittio kilometer i timmen på en svinhal väg inte kan köra ut lite i vägen så man slipper gå i en snödriva.
* Att bussen aldrig kan vara i tid när det är kallt.

How many good lies to make it seem alright

God kväll på er!
 
Idag fyller min fina pappa hela femtio år så idag har det varit fullt sjå sen lunch här hemma med att fixa till firandet ikväll. Även om det bara är med närmsta familjen så blir det ändå massa att fixa, hm, inte lätt!
 
Var på praktiken under förmiddagen i alla fall, jobbar med photoshop just nu.. Mycket lycklig, hehe!
 
Och eh ja, igår var jag ju på bio och såg Les Miserables! Fantastiskt bra film, miljön, historia, scenerna, skåderspelarna, ja allting var underbart förutom den lilla minisaken att jag verkligen hatar musikaler...
Well, den var bra!
 
Nu kan jag inte sitta här mer, ska fortsätta njuta av att Notes From The Underground (HU) äääääntligen ligger på spotify, dock inte extranumren but still!
 
Puss!

Its like heads they win tails you're gonna lose

Godmorgon!
 
Helt plötsligt är det tisdag, hmm.. Tiden går! 
Igår tog jag det ganska lugnt när jag väl kommit hem från praktiken, så orkade inte blogga.
 
Idag är det jobb igen, just nu sitter jag faktiskt med webbdesign till bloggen! Får se hur det blir med det dock, lär få något nytt att göra snart! 
 
Ikväll ska jag på bio med Kajsa, så räkna inte med mer uppdateringar idag..
 
Ha en bra dag! Puss

The rythm of love is the heartbeat of our soul

Godmorgon!
 
Sitter inne på jobbet och väntar på att frukostmötet ska börja, för en gångs skull är jag rätt pigg även om det är måndag! Wow, jag vet. Har dock drömt massa obehagligt skit inatt så lär väl bli trött snart..
 
Aja inte klaga, det här ska nog bli en bra dag! 

Where do we go when there is nowhere left to crawl

Här kommer ett litet snygga montage på mitt coca-colamuffins bak igår, måste säga att de blev väldigt mumsiga! 
Dock väldigt mättande och med alldeles för lite cola smak, får modifiera receptet lite till nästa gång! 
 
Nu har jag precis slutat skaka efter att kört ett tungt styrkepass, snart blir det god middag och efter det mys i soffan till slapp söndagsteve!
 

You can look into my eyes and pretend all you want

Hejsan!
 
Gårdagen blev lyckad, Hanna kom hit runt halv två och stannade till någon gång på kvällen! 
Somnade sedan redan vid elva, har inte alls sovit bra några nätter så var väl välbehövligt. Dock ledde det i sin tur till att jag idag vaknade klockan 07:57...
 
Fram till nu har jag då käkat frukost och lunch, sett slalom på teve och lite sådant. Idag ska jag njuta av att inte ha något plugg att göra (♥), träna och fixa lite födelsedagssaker till pappa! 
 
Lite senare kommer även ett inlägg om gårdagens muffinsbak! 
 
Puss så länge!
 

I just can't escape it's like you're here with me now

- Ela du kan inte gå ut i snön utan byxor!
- Joho, jag hat päls på benen så jag fryser inte!
 
Fantastisk anledning att skylla på när man som jag inte pallar att alltid ha nyrakade ben! ;)

There are two types of people, you are weak or you are me

God morgon!
 
Sjukt så skönt det är med helg, i torsdags mådde jag allmänt kasst så orkade inte blogga på kvällen då jag gick och la mig, käkade middag och gick och la mig igen.. Igår var det fredag och det firade jag med att chilla i soffan framför teven hela kvällen!
 
Nu ska jag ta tag i min lördag och dra in i duschen, sedan blir det baka colacupcakes! Bilder kommer senare om jag kommer ihåg, hehe! 
 
Ni får en bra låt sålänge! 

The longer I'm awake the more it stays the same

Hellu!
 
Efter en lång men kul dag på praktiken är jag nu hemma en kort stund innan det bär av till hockey! Ganska fullt upp just nu men det är väl bara bra, trivs när det händer mycket!
 
I alla fall, idag har jag suttit och designat en hemsida. Mycket nöjd med mig själv och känner att jag kommer lära mig hur mycket som helst under parktiken, I like.. 
 
Well, här hemma är jag dock som vanligt, kom nyss ut från duschen så sitter och kollar bloggar och facebook medans jag lyssnar på fantastisk musik! 
 
Ja, nu ska jag ta tag i mitt liv och fläta håret! Puss. 
 

Again again another season, one more day and my heart stops beating

Just nu känner jag att jag behöver (eller vill ha i alla fall) de här sakerna, allt är från Carlings förutom den fantastiska luvtröjan med Hollywood Undead som tyvärr är från deras webshop. Sjukt kasst att det är jobbigt att beställa från USA! 

Forget tonight, forget everything you know

Hej!
 
Har dissat bloggen lite, men vi kommer till det!
 
I söndags åkte jag alltså iväg för att fira födelsedag med Hanna och Carolin, de har nämligen planerat en vldigt speciell överraskning i nästan ett år så jag var lite lagom rädd för detta, ja! Det blev i alla fall kort och gott en skattjakt runt om i bostadsområdet, med små mutor i form av minishampoo, måttsats (utländsk♥) och cola så klarade jag mig hela vägen runt och till huvudsakliga presenten som var ost (nomnomnom) och en liten minispargris! Faktiskt riktigt kul, glad att man har så fina vänner!
 
Igår började jag på min praktik! Är på ett företag som skapar hemsidor och liknande så igår fick jag börja med att designa i photoshop! Kom hem med lite lagom kramp i ryggslutet så ville inte sätta mig vid datorn..
 
Idag känns det dock bättre!
 
Är dock lite miljöskadad, sitter vid en PC där så kan knappt använda min dator här hemma nu. Jobbigt läge! 
 
Well, ska njuta av bra musik i form av Lorene Drive nu en stund och vid nio blir det se på House! 
 

Would you forgive me if I told you that I lied like you

Godmorgon!
 
Hur kan det redan vara söndag? Hjälp så fort helgen har gått!
 
Idag ska jag i alla fall dra iväg och fira födelsedag, ska bli väldigt intressant.. Uppdatering kommer på det när jag själv vet hur det blev, hehe. 
 
För övrigt är jag nu helt klar med allt plugg, bara praktiken kvar och sen är det student! Sjukt underbart ja! 
Detta året känns som om det kommer bli något alldeles extra, mwihi!
 
Well, ska dra in duschen nu, ha en bra dag!
 
H O L L Y W O O D  U N D E A D  -  F R O M  T H E  G R O U N D
 
 

All I have are these promises that you gave to me, you haven't broken yet

Hejsan!
 
Här sitter jag och lyssnar på Lorene Drive och sätter ihop lite saker till medieproduktionen, faktiskt rätt så trevligt bortsett från att det känns som minusgrader här vid datorn. Måste verkligen se till att täta extra vid fönstret, vill inte råka bli en snögubbe lite halvt oväntat!
 
Som jag tror jag nämnde igår kom Hanna hit på kvällen, precis lika trevligt som vanligt! Hon drog dock i förmiddags så sen dess har jag varit bänkad här vid datorn, jag och mamma har nämligen beställt resa till Skottland till våren! Taggad till tusen redan, åh så kul det ska bli!
 
Nej, nu ska jag fortsätta så jag blir klar imon närmsta timmarna!
 
L O R E N E  D R I V E  -  A  S O N G  I N  T H E  K E Y  O F  S E X 

Scars will heal but we are meant to bleed

Ahh fredag!
 
Redovisat projektarbetet samt fått lite oklarheter runt ett betyg uppklarade, så går på helg med ett leende på läpparna! 
 
Just nu läser jag i lite broschyrer om högskolor/universitet, utlandsstudie inom foto i Sanata Barbara låter inte fel nej, funderar på att kolla upp det lite riktigt. Hmm! Antningen det eller Visby, känns som släkten hellre ser att jag stannar i Sverige, hehe ;) 
 
Anyway, måste städa lite nu så ha det så bra!

Who left the door open, who left me outside

God kväll!
 
Precis käkat god middag och nu blir det köra ett litet styrketräningspass fram till åtta då det blir att se på antikrundan! Har även några häften om att plugga visare som jag tänkte kolla igenom, ska ju fortsätta plugga till våren nästa år efter ett uppehåll till hösten med resa och förhoppningsvis jobb!
 
Jo förresten, mina t-shirts som jag beställde häromdagen (sa jag ens det? Hmm..) har kommit till mig från det fantastiska ladet västerut (dvs Storbritannien) med betydligt större utbud av stuff! Fick ju en fjärrutlösare till kameran så för första gången någonsin kommer nu tre bilder på kläder som inte är fotade med webcamen! Förtjänar ju nästan en applåd! ;) Anyway är bilderna lite fula eftersom jag inte orkade ta på mig ett par byxor.. 
 
I alla fall, detta är en aerosmithtröja!
 
Och detta är fram och baksidan på en wasptröja!
 

I could keep on running, hide until they find me

Godmorgon! 
Ligger allmänt utslagen i soffan, ska bli intressant att se om jag kan hålla mig vaken hela dagen...
Vet inte varför jag är så trött, har ändå sovit minst sju timmar i natt!
Weeel, ska vila en stund till nu och sen blir det att fara iväg till stan! Ha en bra dag, slänger in en fin bild som i alla fall får mig på bra humör!
 

Call the doc I must be sick, bitch give me my medicine

Snart klar med den här förbaskade matteuppgiften, tråkigt något så in i pepparkvarnen (vet ej, låtsas att det där var en logisk metafor så blir alla glada).
 
Kör för övrigt grym musik på repeat, fick lite olyckligt betygsbesked innan idag så är på lite dåligt humör (läs: sjukt galet förbannad). Hollywood Undead är bäst när man är förbannad, sjung med i alla texterna och tillslut är man så trött efter all rap att man nästan somnar! Bäst tips, vet!
 
Weeel, ska se till att bli klar med det här plugget nu! 

These lies are leading me astray, it's too much for me to stay

Man vet att det går bra att plugga när man satt fast pennan i håret i stället.. 

How can I sleep, there's war inside my head

Hemma!
 
Provet gick bra, var exakt samma frågor som vi hade som instudering, så att eh ja! 
Tog ca en timme och sen med bussresa och promenad är jag nu hemma i min pyjamas igen framför datorn och YouTube, gissa vad jag lyssnar på? ;) Måste släppas på Spotify innan jag blir tokig, drar ju massa batteri på telefonen att lyssna på YT. 
 
Well, nu ska jag chilla fram till MacGyver och efter det blir det jobba matte tills den uppgiften är klar!
Shiet så duktig jag börjat bli, hehe!
 
Och jo, körde så klart på min älsklingströja idag! Woopwoop!

Oh no I can't fight it, even when I hate it I still wanna like it

Hör väl till min vanlig rutin att rangordna låtarna från nya grymma skivor.. Så här kommer topp fem från Hollywood Undeads Notes From The Underground. Kär i detta frikkin album, hjälp! ♥ Skivan ska införskaffas till min samling snarast, dock kostar den just nu 299:- pga import från USA, så ska försöka härda ut att vänta lite.. 
 
1. M E D I C I N E
2. W E  A R E
3. L I O N 
 4. A N O T H E R  W A Y  O U T
5. B E L I E V E
 

Cause you were born a lion and a lion you will stay

Hej! 
 
Just nu pluggar jag Rörlig Bild (prov imorrn) och lyssnar sönder Hollywood Undeads skiva, släpptes ju officiellt idag och är helt kär. Verkligen, några låtar är så otroliga att jag är helt paff!
 
Har för övrigt en vansinnigt massa flikar uppe, skjuter upp pluggandet ibland jaa.. ;)
 
Hehe, ja bloggade inte igår för var hos Hanna i princip hela eftermiddagen och på kvällen var det hockey (som vi inte går in på något särskilt), efter det så gick jag och la mig rätt direkt, är fortfarande halvt mosig i huvudet efter att vänt på dygnet i helgen. Hmm, börjar bli gammal? 
 
Idag har jag mest haft matte, pluggade hela håltimmen och annars var det bara svenska där jag fick reda på att slutbetyget i Svenska B är pampampam MVG! Så galet lycklig! :')
 
Men nej, jag måste plugga nu!
 

It's hotter here in hell but it's getting real dark see?

Godmorgon!
 
Nu sitter jag hät framför datorn igen, haha. 
Var så uppe i varv när jag väl kom i säng imorse så somnade inte förrä klockan fem, det blev alltså välbehövliga sju timmars sömn när jag sedan vaknar vid tolv. Har sett på Tour de Ski fram till nu, såg att Hollywood Undeads nya skiva är släppt på youtube så är i allmän överlycka just nu. Den är fantastiskt!
 
Idag har jag en slutrapport till projektarbetet att skriva! Wish me luck, vill ha tillbaka ett normalt liv..
 

How can we sleep when the world is turning

Det tog hela dagen och jag är så trött att jag skakar, men tidningsskrället är klart! Godnatt. 

Regrets still haunt my hollow head

Hej!
 
Blev inte av att åka till Hanna idag då hon ligger nerbäddad med hemsk förkylning, jag känner faktiskt inte för att bli sjuk igen.. I stället har jag tagit tag i tidningen och fixar i InDesign något sjukt, den börjar faktiskt bli vacker! Efter mycket om och men och svordomar och hot. Mest jag, men datorn hotade faktiskt att stänga ner, så det så!
 
För övrigt lyssnar jag på Black Veil Brides och försöker att inte tänka på hur ont jag har det i min nacke, förnekelse när den är som bäst! Hehe, vill även förneka att Sveriges juniorlag inte är fortsatta världsmästare.. Matchen var galet underhållande men resultatet (3-1 till USA) kunde ju varit lite trevligare tycker man ju. Aja amerikanarna var riktigt duktiga och många av deras spelare ser ganska så finfina ut. Så rätt nöjd ändå ;)
 
Och ja, bara för att jag (äntligen) fört över alla Tysklandbilderna från telefonen kommer här en bild från Scorpions!

Now I feel the wind blow outside my door

Godmorgon!
 
Dagens plan är att jobba med projektarbete till klockan två, juniorhockeyvm fram till fem och sen vidare till Hanna!
 
Bra dag, problemet är dock att jag inte riktigt orkar (läs: vill) ta tag i tidningen så i stället läser jag en vansinnigt massa papper från banken, var där och fixade kontokort häromdagen.. 
 
Ja, det ser ut att bli en finfin lördag, solen skiner för första gången på vad som känns som år (hehe, humor med nyårsafton och så där ja..) och fåglarna kvittrar som om det våre typ mars! Helt underbart, nu får det gärna bli varmt och skönt ute igen!
 
Nu borde jag dock sätta igång inDesign, ni får ha det så bra!
 
L Y N Y R D  S K Y N Y R D  -  T U E S D A Y ' S  G O N E
 
 

No more tomorrow baby, time is today

Ahhhh äntligen klar!
 
Uppsatsen är färdigskriven och inskickad, nu sitter jag här med en liten lagom go huvudvärk och lyssnar på Kiss. Batteriet på telefonen är mer eller mindre (2%) slut också, telenor har ju inte funkar idag och därmed inte mitt modem (inte för att det brukar cunka i vanliga fall heller, men idag har de en anledning för det i alla fall..) så har behövt ha internetet i telefonen hela dagen. 
 
Meh, nu säger jag byebye till datorn och går och lägger mig i soffan! 
 


You gotta stand for what you believe

Tjohej på er! 
 
Idag sitter jag och skriver fördjupning i alternativmedicin, zonterapi är ämnet och för att komma in i känslan har jag på mig tofflor med inläggsulor för att trycka på punkter i fötterna. Jätteintressant tycker alla förutom jag, ohja. 
 
Lyssnar på Poison gör jag också, favoritbandet just nu faktiskt! 
 
Vad som hänt i mitt liv sedan sist jag bloggade var att jag drog till Hanna i onsdags eftermiddag och stannade där till någon gång enfter tolv då mormor tyckte att jag behövde hem och sova, haha!
Det var i alla fall en mycket trevlig dag!
 
Igår låg jag allmänt däckad med återfall från febern. Inte lika trevligt nej, mår dock bra idag så bara på att och skriva uppsats. 
 
Aja, måste fokusera lite på det nu, ha det så bra!
 
P O I S O N  -  S T A N D 
 

I never listened, I proved 'em all wrong

Hallå på er!
 
Har precis limmat fast x antal lösnaglar som lossnade igår och lagt in bilder från kameran, aktivt ohja! Har nu framför mig ett hav av fyrverkeribilde att gå igenom.. Ska bli spännande! 
 
För övrigt, nyårsafton var mycket trevlig förutom lite spontan magverk som ännu inte gått över, är lite orolig för vad det är.. 
 
Hm well, blir nog bra! Hoppas ni hade en bra kväll!
 

RSS 2.0