I take back all the flowers that I gave you and all the shit i bought you


Johanna gjorde en vacker fejktatuering på mig igår, mer eller mindre lika vacker som hennes original! Hehe... Anyway anledningen till att jag inte uppdaterade igår var först för att jag hade galet mycket att göra igår eftermiddag (vad kan jag berätta först imon) och sedan fick jag något som liknade migrän så gick och la mig vid nio. Hade dock tid att prata med Hanna en stund oxå och planera helgen, då blir det nämligen åka till våra tältgrannar och planera årets sweden rock, awesome! Något som inte är lika awesome är att jag vaknade mer eller mindre levande med huvudvärk hosta och dödstrött.. Blir nog en bra dag ändå, puss på er!

I close my eyes and I drift away


Godmorgon! God frukost i form a müsli och kaffe, gott! För övrigt hostar jag minst en gång var tionde sekund och har gjort sen igår, detta har resulterat i träningsvärk i magen, känner mig oerhört vältränad haha. Idag blir det en ganska lugn skoldag med betygssamtal och kursutvärderingar, känns lagom! Aja nu ska jag somna om i soffan en halvtimme, puss på er!

Keep us from together on our own

MATILDA

Heter boken som jag så länge planerat skriva en recension på. Den är precis som boken Mary skriven av Leslie Pearse och de är väldigt lika i språket, älskar hennes sätt att skriva på så ett klart plus.

Boken handlar om Matilda som växer upp i Londons slumkvarter på artonhundratalet, hon räddar ett prästpars dotter från att bli överkörd av en hästdroska och får efter det arbete som guvernant hos dem. När de sedan ska flytta till USA får Mathilda möjligheten att följa med. Väl i USA får man följa Matildas liv som kantas av fasligt mycket tragedier men också många äventyr och otroliga händelser.

Jag blev väldigt fäst vid boken och grät antagligen i en halvtimme efter att jag läst sista sidan eftersom att man nästan tycker att man känner huvudpersonerna efter att ha följt deras liv i sådär 600 sidor. Jag älskar verkligen böcker som återspeglar hur det var att leva förr i tiden så många av Leslie Pearses böcker passar mig utmärkt.

Bild från bokus.com

Singing these five words to you will be the best thing I'll ever do

Nämen hej!

Sovmorgon idag i och med att jag är klar med min historiakurs, så det blev att åka in för att ha en timmes engelska. Allt börjar med att bussen är helt fullproppad redan vid min hållplats (som är typ hållplats fem) så det blir att stå upp hela vägen till stan, lägg på en massa varma människor så kan ni förstå att värmekänsliga jag inte var jättenöjd.

Anyway, möttes av två stycken rättade uppsats/prov saker på engelskan som jag blev väldigt nöjd över resultatet på, så det blev inte en fruktansvärd dag haha.

Dock pallade jag inte stressa ner till bussen igen så stannade en extra stund i stan och umgicks med min favoritdel av klassen, det vill säga de jag umgås med. Sedan blev jag hungrig så bestämde mig för att dra hemåt, lite lat som jag var pga skoskav så tänkte jag att om jag hoppar av lite tidigare så kan jag få lite snålskjuts med mamma och mormor hem.

Det var kanske inte smartast idag om vi säger så, de hade fyra affärer kvar att gå i så det var bara att snällt följa med, dock slutade det med att vi också stannade och köpte jordgubbar så det blev ändå rätt okej.. Hehe!

Resten av dagen har jag spenderat framför en väldigt speciell film (Arkiv X, och så hade den någon undertitel som jag inte kommer ihåg) och med ett kort dopp i poolen!

Nu ska jag käka, puss på er!

We spend our lives on trial, we are the youth gone wild

Underbart väder och underbar musik, vi kan ju säga såhär att dagen har blivit bättre och bättre!

Nu sitter jag framför datorn av den enkla anledningen att jag försöker undvika att bränna mig mer i solen så efter typ två timmars solande med boken i knäet så gick jag in en sväng.

Strax blir det vem vet mest på teven i en halvtimme, frågesportsnörd som jag är, haha..

Hörs senare!

It can be as it was when we were true lovers and there still was trust

Godmorgon!

Har mer eller mindre hostat mig igenom natten så det har inte blivit så mycket sömn, släng på lite mardrömmar på de timmar jag faktiskt sov och vi kan dra slutsatsen att jag är kanske inte fullt jättepigg idag.

Stannade ju som sagt hemma idag, mår dock bättre idag!

Nu ska jag lyssna på fina Return och äta frukost, puss på er!

C A N  Y O U  F O R G I V E  M E ?

And if I never see your face I will always feel the same


Mysig promenad på fina ön sturkö med moster ikväll efter middagen, märker dock att jag fortfarande är sjuk, ont i lungorna och hosta... Antagligen blir det att stanna hemma imorgon, missar ändå i princip ingenting i skolan nu. Missar dock betygssamtal i foto men inte värt att åka in med feber för det. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se på film, puss på er!

And if these walls should weaken I'm gonna build them up again

F I N G E R  E L E V E N  -  W H A T E V E R  D O E S N ' T  K I L L  M E  ♥

Don't mistake the silences, there's so much I haven't said

Finns det något bättre sätt att vakna på än att en geting med uppenbar personlighetsstörning försöker ta sig igenom myggnätet in till ens rum och när man väl fått iväg den inser man att klockan inte ens är sju men att man ändå är så kissenödigt att magen håller på att sprängas så att man måste stiga upp och inte att glömma att exakt samma sak händer två timmar senare igen när man väl somnat om?

Ja det finns betydligt bättre sätt att vakna på.

Nu är jag i alla fall vaken och har firat mors dag lite smått i familjen, är ju fortfarande sjuk så kunde inte laga frukost till min fina mamma tyvärr.

Nu ligger jag här i soffan och kollar på American Pickers, när jag blir äldre och får en stabil ekonomi ska jag definitivt köpa massa gamla skyltar, burkar och vimplar, så underbart fint och häftigt!

Så, vad gör ni en söndag som denna? Jag ska försöka piggna till och sen göra hemmagjorda kroppkakor med mamma och mormor i eftermiddag, mysigt!

Going up, up, up.


Ja assåeee nu är det så att vi gick och vann, kände att detta som en musikblogg kanske skulle kunna räkna det som viktigt anledning till att uppdatera en sväng! Lyssna på låten en gång till sen blir det godnatt för mig, puss på er!

We were the kings and the others the fools, playing by our rules

Ser ju som det sig bör eurovision ikväll och såklart hejjar jag på Sverige och Loreen, hon är ju faktiskt väldigt duktig. Men ja, jag gillar ju att göra listor så tänkte göra en topp tre lista på mina favoriter förutom Euphoria då, varför topp tre? För att jag inte tänker skämma ut mig så mycket att lägga ut något jag inte tycker är bra, hehe...

1. Tyskland, kommer inte ihåg vad människan hette men låten och rösten och hans ögon... Shit asså, love it!
2. Island, sångaren låter som en blandning av Tony Kakko och han i poets of the fall, mäktig låt!
3. Serbien, fint språk som passar för powerballader!

Nu blir det någon fantastisk mellanakt här *host* sen blir det olidligt spännande med röstningen, eller hur var det nu? Well, det kommer kanske en uppdatering sen om jag känner att jag har något viktigt att berätta, haha.. Peace!

Yeah I guess I know I just hate how it sounds

Senaste timmarna har jag spenderat med att:

- spela ett hysteriskt roligt spel på min mobil (ett quiz med olika företags loggor), har man feber är man uppenbarligen lättroad.
- se på historychannel, det har i och för sig varit igång på teven hela dagen, käner mig verkligen allmänbildad nu!
- bli attackerad av en otroligt envis och sur geting som 100% säkert hade någon personlighetsstörning.
- haft en lektion med några släktingar om hur man uttalar grundämnet brom.
- taggat järnet inför eurovision ikväll (eller typ, jag ska försöka att inte sova då iaf)...
- ätit glass mot min stackars hals.

Det kunde dock varit värre så jag ska inte klaga, jag har ju vansinigt fina näsdukar med valar på..

Puss på er!

Wicked is my sickness


Somnar med förkylning och ont i halsen, vaknar med det + huvudvärk, feber, ont i magen och illamående... Känner på mig att det här kommer bli en underbar dag... Gnäll gnäll! ;)

Every moment seems like your lost to the stars up above even thou you're falling

Ringar från Juvlia.se helt underbara, så glad!

'Cause five years is forever and you have not grown up yet


För att vara fredag så har det här inte varit en bra dag, är helt genomförkyld och ont i magen. Släng på två helt meningslösa lektioner till det så har ni min förmiddag. Gick och la mig när jag kom hem för att vakna på en lite bättre sida, det funkade tack och lov och jag vaknade av att två paket kommit hem med posten samt att min fina morbror kommit hem från turkiet med en present till mig. Gött värre, nu ligger jag och läser i en av mina böcker som kom idag, nu ska jag gå och snyta mig. Kommer uppdatering sen med det jag fått hem idag, vet ju att ni är intresserade, haha puss!

It's the wall of folk


Ligger här i min älskade soffa och ser på melodifestivalen, kulturell som man är! Just nu är det en holländsk wannabe indian som sjunger countryfolk, I like it! För övrigt har jag ont i magen och halsen, inte så kul... Dock har det varit en riktigt bra dag, redovisningarna gick toppen och så! :D

Living for the danger, always on the edge


Idag är kjolen på för i eftermiddag blir det folkdans alà 1700tal! Någon hjälp mig, galet nervös...

Have my mind turned to stone

Oj, det är lätt att glömma bloggen när det är fint väder..

Nu sitter jag och fixar över filmen jag ska opponera på imorgon till mitt usb, tänkte poppa lite popcorn och se den om en stund oxå, In Time. Riktigt bra, vet inte om jag pratat om den innan här eller om det bara är att jag jobbat så mycket med den? Hmm värt att kolla upp, annars kan det få bli en liten recension här. Har ju en bokrecension att skriva med på Mathilda som jag läste ut häromdagen, vi fixar det nästa gång det regnar typ!

Annars idag har det varit en rätt chill dag halva tiden och sen uppsatsskrivande konstant i två timmar, men nu är jag klar med religionskursen! Yay!

Så nu var filmen klar, puss på er!

Thought it would be easy


Ser på första semifinalen i eurovision som just nu stoltserar med de ryska små gummorna som dansar och vill ha party for everybody, 100% speciellt på min skala men ändå så gulligt... Haha, vad tycker ni?

When you are talking to yourself and nobody is home

Igår blev det legendariska bandet Rush klara för nästa års upplaga av Sweden Rock, skämdes lite över att jag faktsikt aldrig tagit mig tid att lyssna på dem så det är stundens projekt. Inte helt chockerande är de väldigt bra och det lär nog bli så att jag kommer stå i publikhavet i Norje framför stora scenen när de spelar nästa år.

Känns dock skumt att planera för nästa år när det faktiskt är hela två veckor till årets festival äger rum, men oj så taggad jag är!

Hoho, nu ska jag tagga för min spruta.. Ehhh..

Puss!

R U S H  -  L I M E L I G H T

We had the best of times, I can't deny


Visst har man hört talas om hundar som tigger mat, men fåglar? Jaja såhär är det alltid när man sitter ute och äter här hemma. Godmorgon förresten, just nu är jag och mamma på dop! Eller ja, vi följer det kungliga dopet på tv, mysigt att se faktiskt, dock slår jag över lagom till MacGyver för det tänker jag inte missa! Haha, senare ska jag plugga och ta spruta, kanske inte världens roligaste dag, menmen! Puss på er!

There'll be no sleep tonight


Här kommer en lite lagom halvskum bild på den blonda delen av mitt hår, en skymt av ögonbrynen samt mitt fönster i bakgrunden. För den som är uppmärksam kan man oxå då se att fönstret har fått ett myggnät och är i allra högsta grad ett öppet fönster såhär lagom till sommarvärmen! För övrigt så läste jag nyss ut min bok som under senaste timmarna har resulterat i riktigt rödgråtna ögon, det är sjukt hur lätt jag lipar till böcker! Jaja, enough said, nu ska jag sova! Godnatt

To a tale that wasn't right


Har tänkt uppdatera bloggen många gånger idag, dock har det av diverse anledningar inte blivit av förrän nu. Idag har det varit runt trettio grader varmt så har spenderat all ledig tid under parasollet med min bok, mysigt värre ska ni veta och i morgon är jag ledig! Dock ska det bli åska häri morgon så kanske kommer få gjort det sista skolarbetet, hade vart skönt! Nu ska jag dyka ner med näsan i min bok igen, puss sålänge!

It'll make you beg for more until you can't even breathe

Just nu är jag såhär |-------------------------------------------------------------------------------------------------------| trött på min telefon. Helt random la den av och det går inte att få igång den, kul verkligen. Imon blir det i alla fall att ringa in till tre och gnälla något vansinnigt, minst tredje gången detta händer på bara två månader!?

Aja, inget att göra åt nu i alla fall, ska köra lite styrketräning nu efter att ha gått en lång powerwalk med moster, gott värre!

Puss på er!

Some day I dont know when


Mitt älskade halsband som jag aldrig tar av mig, resultatet av det är nu en väldigt speciell solbränna...

She's a good girl that's crazy about elvis

Hej på er!

Underbart väder med 22 grader i skuggan så sitter ute under mitt parasoll och pluggar.
Blev nyss klar med religionsuppgiften och nu håller jag på med filmkunskap, känns faktiskt som om alla uppgifter håller på att ta slut och tur är väl det för om 17 dagar drar sommalovet igång i och med sweden rock, tjoho!

Senare idag blir det ut på långrunda med min fina moster, kameran ska med och förhoppningsvis hittar vi lamm som vi gjorde i fjol. Mysigt värre!

Jaja jag ska jobba på med filmkunsskapen, puss på er!

And a thought crosses my mind


Idag är jag på hantverksrunda mellan kristianopel och torhamn, två små miniorter utanför karlskrona. Som vanligt när jag är iväg med diverse människor hamnar man ju lätt på skumma platser, som den här statyn av en jättesparris till exempel. Helt normal lördag!

Losing my insanity

Fina Sonata Arcticas "Stones Grow Her Name" släpptes för er som inte har koll på det idag i Europa.
Det är ju som ni vet ett av mina absoluta favoritband och jag har varit på helspänn länge för att få höra nya underbara låtar med dem, och ja det är det jag håller på med nu. Hittade en vänlig själ på youtube som lagt upp albumet så är väligt nöjd nu!

Här kommer i alla fall en låt de släppt tidigare som singel!


Rollin' the streets at six am, another sleepless night

Hallå på er! :)

Fint men kallt väder ute idag så växlar mellan att ligga ute och sola till att sitta inne med min bok, faktiskt rätt soft!
Dessutom kommer Hanna lite senare idag antar att det kommer bli en toppendag!
Annars är jag fortfarande inne på att baka bröd, dock har vi ingen jäst så ska se hur jag löser det, haha stora problem!

Anyway, puss på er så länge!

Sometimes late at night


Love my nails ;)
Kvällen har spenderats mestadels framför grillen där jag blev allmänt rökförgiftad och sedan ute hos malin där vi såg på bilder från botswana, sjukt roligt att se! Kom hem igen för en stund sen, välkomnades av en extremt hysteriskt jättestor spindel i badrummet... Lite falsettskrik och maratonlopp för att hämta flugsmällaren senare räddade dock mamma mig från detta fruktansvärda livsfarliga djur. Lejonen i botswana kan slänga sig i väggen! Nu ligger jag i alla fall tryggt nerbäddad i sängen och läser bloggar, är riktigt trött men känner inte riktigt för att sova ännu, jag menar vad hände med min gamla dygnsrytm då jag var uppe till tre varje helg? Börjar väl bli vuxen, hmm.. Anyway, ledig dag i morgon oxå och då är min plan att fixa lite plugg och baka bröd, godnatt med er nu!

Walkin' by the light of the moon

Precis satt in en sockerkaka i ugnen, lär uppskattas av resten av familjen skulle jag tro. Haha, är man rastlös så är man, har fått gjort två skoluppgifter idag och ska ställa mig och baka bröd så fort kakan är klar!

Förresten, för er som inte visste det så är väggarna i mitt rum pyntade med vinylskivor. Inget unikt med det men jag gillar det, dock har det stört mig länge att det ska vara så jobbigt att faktiskt lyssna på skivorna då man måste släpa fram mammas gamla vinylspelare så det blir inte av särskilt ofta.

Idag kom jag dock på den fantastiska idén att lägga in de skivor jag har på väggen in i en spotifylista och ja den går för fullt i högtalarna här hemma nu!

Så om ni är intresserade att se vad jag faktiskt har på väggen så kan ni ju kika här: Straight from my wall, ohyes!

And one night when the cold wind blows

Mamma har fått en låt på hjärnan. Det låter inte så farligt eller hur?
Men när det är denna låten och hon sjunger på den konstant då börjar jag bli orolig att det är mentalsjukhuset nästa för mig..

I don't know who you are and I don't know anything about you

Godmorgon!

Frukost bestående av resterna från gårdagens tacos, gott!
Allmänt tråkigt väder men just nulyser solen faktiskt igenom lite, fint värre.
Bra musik i högtalarna bestående av Meatloaf och strax ska jag bädda ner mig i soffan med min bok.

M E A T L O A F  -  D E A D  R I N G E R  F O R  L O V E

Fight, baby fight, to trust me again

Red hair, blue nails and yellow shoes.

Funderar på att färga hela håret i denna röda nyans, blev helt kär i den. Men vi får se, passar ju mig så bra att vara blond haha. Plus känns jobbigt att hålla på att fixa med utväxt hela tiden. Anyway, nöjd är jag nu i alla fall!

Nu har jag i alla fall precis käkat middag (tacos♥) och håller på med en av de uppgifter vi har kvar att göra innan skolan slutar, foto just nu.

Puss på er!

It aint easy living like a gypsy


Min utsikt närmsta halvtimmen, sitter med färg i håret om ni undrar varför...
Förhoppningsvis blir det fint och jag blir inte galen!

I'm alive and I feel so good

Godmorgon!

Har precis beställt hem lite böcker från adlibris, väldigt awesome förstår ni!
Kanske inte så lite egentligen men pocketböcker är ju billiga och jag har svårt att motstå när jag hittar en bok som verkar bra.. Så det här gänget blev det den här gången:

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, puss på er!

Like a shadow froze in the rain


Fina äppelblommor :3
Precis kommit hem från kalas för min kusin som fyller 28, faktiskt väldigt trevligt! För övrigt idag så har jag haft en kort skoldag och sedan sovit hela eftermiddagen, nu ser jag på teve! Och ja det var väl allt jag hade att säga nu, puss så länge!

Never missed a beat


Vem behöver dagens outfit när man kan ha dagens arm? Det syns kanske att Sweden rock börjar närma sig, laddade ner appen i morse och det höjde ju inspirationen några grader...
Nu ska jag in till stan för att ha historia och antagligen engelska nationellt muntligt. Uppdaterar igen någon gång i eftermiddag, puss!

People come and people go, but I ain't people

Mamma och pappa ser en stark resa med morgan och ola-conny, inte min typ av tvprogram så flyttar in hit till datorn istället.

Har precis fått reda på att jag har någon stans att bo på Sweden Rock, yay!
Det hade börjat bli lite nervöst med det faktiskt i och med att det är så kort tid kvar, haha.

Nu ska jag i alla fall träna lite, puss på er!

You ask about my conscience and I offer you my soul

Hemma igen efter en dag som har gått ut på att redovisa mitt bildspel med tema musik, jobba vidare med min produktbild av hårspray och en retuscheringsuppgift där det gäller att byta huvud med någon. I photoshop då.
Trivs med mina mediaämnen så dagen har gått fort trots sömnbrist.

Nu ska jag knåpa ihop en text som ska mailas iväg ikväll och om en stund blir det käk, trevligt värre!

Puss

No one learned from your mistakes

Godmorgon!

Solen lyser mig rakt i ögonen och jag är så trött att jag inte tänker klart, så blir det här ett väldigt skumt inlägg kan ni ju ignorera det..
Min extrema trötthet beror på att jag inte somnade förrän rund tretiden i natt/morse, tack och lov är ju måndag sovmorgondag för tror inte det hade gått att klara skolan om jag skulle gått upp vid fem som vanligt.
Anyway, tror sömnproblemet är självförvållat, drack kaffe med mormor sent på kvällen för att orka se "den siste samurajen" (recension komer kanske sen, men åh så bra den var!) och ja, jag såg ju den i alla fall, och två och en halv timme extra.

Nu ska jag gå in i badrummet och hälla kallt vatten i ansiktet, tydligen ska det vara bra när man är trött..

Puss!

In a world that's insane

VANITY FAIR

Är inte en bok utan en film som jag såg igår med Reese Witherspoon i huvudrollen. Den handlar om Rebecca Sharp som växer upp på en typ av barnhem, hon vill höja sin status i samhället och ser därför till att få ett jobb sov guvernant hos en högt uppsatt familj. Hon lyckas tack vare detta stiga i samhällets system och hon gifter sig med en av de vuxna sönderna i huset. Dock leder det till problem och Becky får svårt att behålla den lycka hon skaffat sig.

Filmen utspelar sig på artonhundratalet och är ett kostymdrama med vackra omgivningar, kläder och hus. Precis min typ av film. Dessutom spelar alla skåderspelarna väldigt bra och man lever sig in i filmen något så vansinnigt, fast det gör jag ju i och för sig alltid.

Jag rekommenderar filmen till de som gillar historia eller kärleksdraman, gillar man båda är det en film man definitivt måste se!
Bild från IMDb

It's got what it takes, so tell my why this can't be?

Nja såhär i efterhand känns det väl inte helt toppen att jag har alla skivor (både tomma och använda) i samma hög, utan namn.. Nu när jag behöver tomma skivor är det jättekul att sortera, verkligen..

Just walk away

Tjoho, klar med min uppsats om Amish och känner mig lite som en professor om ämnet just nu.
Okej det var kanske lite överdrivet men ni förstår poängen, jag är väldigt nöjd förutom min stackars rygg som smäller i protest mot att sitta ner så länge det här har tagit.. Ska försöka tigga till mig massage av min snälla mamma sen, bra plan!

Nu ska jag ta en liten paus i pluggandet innan jag fortsätter med svenskan, puss på er!

Cause you are mine, I walk the line

MARY

Heter den senaste boken jag läst ut, har ju blivit något av en riktig bokslukare senaste tiden.
Boken är skriven av en av mina absoluta favoritförfattare Leslie Pearse och handlar om Mary som lever på slutet av sjuttonhundratalet. Hon åker fast för att ha stulit en hatt och blir deporterad tillsammans med en massa andra fångar till Storbrittaniens straffkoloni i Australien. Man får följa hennes liv under de ca 10 år och får väldigt målande beskrivningar om hur hemskt det var på fångskeppen och hur mycket man var tvungen att utstå för att överleva.

För att vara en bok på endast 510 sidor så lyckas Pearse verkligen skapa en bild av denna kvinna och hennes liv.
Jag rekommenderar boken till alla er som gillar äventyrsböcker och böcker som skildrar historien, man får lära sig ofantligt mycket om hur livet var för några sekler sedan och man blir väldigt fäst vid Mary och de i hennes närhet.

Tur för mig så har Leslie Pearse betydligt fler böcker inom samma genré som jag ska dyka på nu!

Jump back, what's that sound?

Börjar dagen med en god söndagsfrukost och Van Halen i högtalarna!
Fint värre alltså, nu ska jag sätta mig och börja skriva en uppsats i religion om Amishfolket, ska faktiskt bli riktigt intressant!
Hörs senare, puss

And if you aint got a shit, throw your hands up!


Tvkväll! Faktiskt väldigt trevligt :3

I keep on running but I can't keep going on this way

Hanna åkte nyss hemåt men tipsade mig om en lista jag kan göra, "Top-fem-låtar-med-run-i-titeln".
Så here we go!
Hardcore Superstar - Run To Your Mama
Bruce Springsteen - Born To Run
Zebrahead - Runaway
Linkin Park - Easier To Run
Iron Maiden - Run To The Hills

Sing me a song, the last one in my life

Gårdagen slutade med att Hanna kom hit som planerat, på kvällen blev det sedan en långpromenad, fika i busshållplatser och allmän paus för att prata i en golfbil. Helt normalt för att vara oss alltså..

Nu sitter vi här lite lagom halvsega och lyssnar på musik, Sweden Rock listan för att börja tagga lite, tjoho snart är det juni!

För övrigt så regnar det och jag är kall om fötterna, det var nog allt för nu, hörs sen! Puss.

Here I go again rushing headlong

P O E T S  O F  T H E  F A L L  -  K A M I K A Z E  L O V E
Nya skivan är underbar, bandet är underbart!
Kan de inte bara ta båten över östersjön och komma hit till Sverige och spela? Inte så svårt kan man tycka..

Cry tears of joy cause you're alive

Än så länge idag har jag hunnit med att:

* skriva engelskaprovet (som egetnlgien var en väldigt stor bokredovisning i provform, hej skrivkramp!)
* umgås med några av mina helsjuka vänner
* anklaga random människor för att kommentera shit på min blogg
* se MacGyver!
* sova några timmar
* plocka ur diskmaskinen
* hänge upp vinylskivor som ramlat ner
* lyssna på Poets Of The Falls nya skiva ♥

Och snart kommer Hanna hit!
Bra fredag :D

My love is vengeance


Fint väder!
Har sicksackat min väg ner till bussen för att undvika att trampa på de stackars små sniglarna, de som körde förbi måste tro att jag har noll självförtroende, tittade ju ner i marken hela tiden, haha!
Nu ska jag in till skolan för att ha engelskaprov och sen hem igen, känns rätt okej. Ska även försöka snoka upp en anonym kommenterare, hmm will be fun! Aja hörs när jag kommer hem! Puss

I want your love, I don't wanna be friends



Jay Smith - Bad Romance ♥


I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Hej!

Nyss hemkommen från säsongens sista träning, yay!
Idag har jag för övrigt hunnit med att ha filmkunskap, svenska och lyssna på en föreläsning, helt okej dag faktiskt!
Bättre än i morgon då jag har prov, buhu.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med min fina bok, puss på er!

A L I C E  C O O P E R  -  P O I S O N


You get nothing done


Inte varje dag man hittar en spann med ett träd i när man ska duscha!

I just found a million dollar that someone forgot

Just nu hoppar jag runt som en galning över ett kryss lagt av tumstockar och försöker utföra något som ska likna svärddans. För er som redan vet hur det ser ut när jag dansar det är det okej att skratta nu.
För er andra så kan jag ju berätta att svärddans är en gammal keltisk folkdans som går ut på att hoppa runt som en sockerkickad duracellkanin över svärd. Det är en av de tre danser jag ska redovisa om i svenskan nästa vecka så måste börja träna in dem lite riktigt nu. För övrigt är jag ungefär lika smidig som en elefant på långfärdsskidor så ni förstår nog hur vackert det här ser ut. Well vad gör man inte för att ha en underhållande redovisning!

Om jag inte bloggar på länge kan det bero på att jag provade med riktiga svärd och trampade fel..
Haha, nejdå.

Puss...

If we go again all the way from the start

Godmorgon!

Sov en liten stund nu på eftermiddagen, hade galen huvudvärk efter nationella prov i morse.
Jag tror dock det gick rätt bra, skönt att ha det klart om inte annat!

Det tog slut på blogginlägg här igår märkte ni nog, hoppade på bussen och drog iväg in mot stan för att fota som jag redan berättat om. Stannade där fram till halv nio och sen var det ju lite si sådär med bussarna hem.
Dessutom följde Flii med hem hit!

Så, nu vet ni om min gårkväll och dag..
Nu sitter jag här framför datorn och bara väntar på att himlen ska öppna sig med regn och åska, ser ut som det kan hända när som, mysigt!

Nu ska jag i alla fall plugga lite filmkunskap och försöka lära mig folkdanser till svenskan, wish me luck!
Puss

Goodbye, goodbye, I promise I'll be by your side

För er som missat det, eller helt enkelt är ointresserade av den typen musik (rapcore, metal) så har Deuce släppt sitt debutalbum, Nine lives.
Tack och lov kom det ut på Spotify igår så jag är lycklig, och bara för att jag (som Hanna så fint förklarat) "alltid måste rangordna alla obetydliga saker" så tänkte jag göra en liten topp-5-lista av låtarna som finns på skivan, enjoy!

The One ♥
Gravestone
America
Now You See My Life
Walk Alone


Not your fool, nobody's fool

Nödvändig dag, historian blev det bara att kolla på film och engelskan gick ut på att göra uppgifter vi redan var klara med. Yay. Anyway, slutade ju tidigt så ska inte klaga!

Håller på att lägga över en massa musik till telefonen och letar efter ett program som kan konvertera från wma till mp3, det jag hade har slutat funka, not good!
Någon som vet något som fungerar bra?

För övrigt så ligger kameran på laddning (eller ja, batteriet i alla fall) för ikväll blir det iväg till judohallen för att göra ett fotojobb åt Flii som skriver en artikel, awesome!

Well det var det, hörs sen!

The more I hide I realise I'm slowly losing you


Swedenrockkatalogen landade i brevlådan idag så, ja, vi skjuter fram uppdateringen på bloggen en stund,..

Your crime is time and it's eighteen and life to go

Dagens outfit! Haha, wannabe modebloggare typ? Nej, men underbart att kunna gå i princip sommarkläder! Tjoho!
Börjar sent idag, eller ja, har jobbat hemma på första lektionen men ändå, har bra musik i högtalarna (Skid Row) och allt känns verkligen sjukt underbart! Bara att hoppas på att den känslan får hålla i sig!
Nu drar jag ner till bussen, får se när nästa uppdatering kommer, ikväll probably! Puss

Where's the girl I knew a year ago

Vägg!
Blev klar med diverse skoluppgifter och har dessutom hunnit springa en runda och styrketränat i en timme, känns riktigt bra! Nu blir det hopp in i duschen och sen någon film I suppose. Puss!

You sold your soul but I won't let you win

EN LITEN SMULA UNDERBAR

Så heter debutromanen av Dawn French och jag måste säga att titeln passar väldigt bra in på hela boken i sig, den är definitivt en liten smula underbar. Eller nej där var jag inte helt ärlig, den är en stor smula underbar.

Det här mästerverk handlar om familjen Battle som består av:
Mamman Mo, 50 år, jobbar som barnpsykolog och tycker själv att hennes liv är väldigt alldagligt, grått och ganska tråkigt. Att dottern dessutom verkar hata henne gör det inte precis bättre.
Dottern heter Dora och ska snart fylla arton, hon är en osäker människa som utan att veta om det är en ganska klar bild av vad samhället kallar en fjortis, dock är det mest en fasad.
Sonen i familjen heter Peter men vill helst bli kallad för Oscar eftersom att han känner ett djupt övermänskligt släktskap med Oscar Wilde, han passar inte riktigt in i samhällets normer men det gör inte honom någonting alls eftersom att han anser att alla andra bara inte förstår bättre.

Kapitlen varvas från dessa tre personers synvinkel och liv, man får även lite smått följa pappan, mormor Pamela, Mos kollegor och barnens vänner. Man får följa det vardagskaos de alla lever i och man kan inte riktigt förmå sig att lägga ifrån sig boken förrän man kommit igenom de 391 sidorna.

Boken varvar vansinnigt kul humor som får en att skratta tills tårarna rinner med allvarssamma situationer som verkligen får en att tänka, en bok som har allt vill säga. I och med att den skildrar verkligheten från olika generationer så kan i princip vem som helst läsa den och känna igen sig i någon av karaktärerna vilket gör det lättare att få upp klara bilder i huvudet som gör det ännu mer levande.

Jag ser verkligen fram emot fler böcker av Dawn French och rekommenderar definitivt den här boken till alla som känner sig sugna på en bra bok!

Send me a sign

Hej!

Vaknade runt tiotiden och har sedan dess varit nerbäddad i soffan med min bok, nu är den dock slut och jag ska börja plugga lite. Det vill säga göra klart gårdagens fotosak, börja på dagensa fotosak och förhoppningsvis bli klar med historian som skulle varit innte för ett bra tag sen..

Anyway, kommer upp bokrecension lite senare!

Puss!

Tell them if I don't survive I was born free

Just nu:

* Lyssnar jag på Kid Rock ♥
* Jobbar jag på en produktbild till ett skolarbete
* Följer jag hockeyn
* Dricker jag cola
* Funderar jag på att beställa ett passfodral
* Funderar jag på hur jag ska få ihop pengar
* Vill jag ha långa naglar utan att behöva hålla på att limma på fejk hela tiden
* Gör jag ett väldigt intressant blogginlägg ser jag nu

Peace!

A moment of your life is mine I remember day by day


Fikar ute i naturen med tjejerna, mys!

Is a dream a lie if it don't come true

Godmorgon!

Dissade havregröten idag för ett par mackor med ost och jordgubbar, har nog aldrig varit så gott..

Solen skiner ute även om det blåser en hel del, dock kan det nog bli en fin dag.
Skönt det för ska till Carolin med Hanna och det brukar resultera i diverse utomhusaktiviteter, förhoppningsvis bara långpromenad idag.. Haha!

Just nu lyssnar jag i alla fall på Bruce Springsteen och städar, borde ta tag i lite plugg oxå men det blir nog ikväll i stället..
Funderar även på att släpa med min kära mamma till ett atg ombud och hämta ut Bryan Adams biljetterna, vill ha nununu typ.

Anyway, vad händer hos er andra en sånhär fin lördag?

T H E  R I V E R ♥




But everyone you look up to is really as f'cked up as you

Biljett till Bryan Adams: Check!

Så i sommar blir det fara Sverige runt mer eller mindre, I love it!

Anyway, tror inte jag kan få mina resekamrater till att tälta eller till att bo i bilen så är i full gång nu med att hitta något billigt ställe att bo på, blir lite sådär att köra fram och tillbaka till Linköping på en dag och sedan dagen efter fara iväg till Göteborg. Hehe!

Nöjd tjej nu i alla fall, trevlig fredag på er!

And I get lost everytime my heart stops


Fredag, idag lika med engelskauppsats, gick dock bra och klockan nio var jag klar och slutade för dagen, ganska lagom lång dag aye? Nu ligger jag i soffan och ser på någon random talkshow, fint...
Anyway, skriver mer sen! Puss

Rock n roll all night and party every day


Min fina moster fyller år idag, så nu blir det fira!

The one, the only one to blame

Godmorgon!
Sitter och skriver på en hisoriauppgift, verkligen tråkigt då vädret är helt underbart..
Mina fötter gör inte lika ont idag, tack och lov, kan gå utan att bli gråtfärdig! Yay!
För övrigt pratar jag med David på skype om koder som tydligen är bra att kunna om man blir kidnappad..
Dock har det mest gått över till att han kallar mig blond med olika kodsystem, tror jag misslyckades, åh.
Anyway, måste fortsätta plugga nu, Hanna kommer strax hit!

Hurts good on a bed of nails


New nails!
Ligger i soffan och ser på arga snickaren, inte för att det är bra utan först och främst för att jag inte kan stå upp utan att mina fötter och dess artontusen skoskav, gör så vansinnigt ont.
Det var till och med så illa att en gullig liten tant stannade med bilen när jag var påväg hem och hörde om jag ville åka istället, såg tydligen plågad ut.. Haha, dock lever jag efter en femårings motto 'kan själv' så jag gick vidare... Anyway, imorgon blir det att stanna hemma, idrottsdag imon och jag kommer inte klara detmed fötterna, verkligen jättetråkigt då det är riktigt roliga aktiviteter, totalfail.
Fortsätta se på teve nu, pusshejj!

Cold heartbreaker, fit to burn and I'll rip your heart in two

Godmorgon!

Blev väckt idag som vanligt vid halv sex, frukost bestående havregrynsgröt, råsocker och blåbär.. Nam?
Anyway, piggnade till av att kämpa i mig gröten så orkade till och med släpa mig hit till datorn, inte dåligt alls eller hur. Just nu spelas Guns N Roses i högtalarna, mycket fint ♥

Ska strax dra mig till bussen och vidare till skolan som idag innefattar fotolektion och religion, ska nog bli bra.

Trevlig dag på er hörni!

Burn baby burn so I can inhale the smoke

Aoouch, har bränt mig något så vansinnigt ser jag nu, ryggen och axlarna bränner och ser snarare ut som färgen av en colaburk än av den normala vita nyans de brukar ha.. Hm, hur jag ska överleva detta är en fråga.

Dock tänker jag muntra upp mig själv med att baka en kladdkaka, kanske solbrännan oxå tycker det ser gott ut och smiter iväg från mig och till kakan istället? Host, där märks det hur allmänt hyperspeedad jag är och har varit hela dagen..

Aja, hörs sen, puss!
Aaaaaj, tyck synd om mig.. Speciellt du Hanna som inte alls har tjatat hela eftermiddagen om att "du måste klä på dig över axlarna" och "du måste smörja in dig annars bränner du dig" hmmff, jag kanske ville bli kräftfärgad? Aldrig hänger du med i modet.. Hehehe ;)

In glory we return, our destination burns

Dagens projekt:

Ligga i bikini i en gräsmatta med kameran + tyngsta objektivet (ofcourse lixom) bakom en korg med ägg samtidigt som pappa försöker skjutsa hönsen framför linsen.
Luriga som dessa små fjäderbeklädda filurer är så smyger de så sakta de kan fram till där min lins räckvidd når och sen springer de för allt de har förbi kameran så att man verkligen inte ska kunna göra något så hemskt som att fota dem!

Jag fick trots alla komplikationer i alla fall en bra bild, den här nedanför är dock inte den utan mer en lite behind the scenes.

The very worst part of me is you


Gårdagens största prestatio, typ. Idag ska jag iväg och handla födelsedagspresent till min fina moster, fota några bilder, förhoppningsvis träffa Hanna och sola. Känns vansinnigt fint!

RSS 2.0