Late at night when you're all alone, take a ride into the dangerzone

Glad påsk! Nu drar jag och jobbar några timmar, woop!

My world went kind of crazy spinning 'round 'n' 'round

Så här vackra blev naglarna efter att bästa mamma gett sig på dem med nagellacken! Woop ♥

Get ready for a hit between the eyes

Is there anybody out there?
 
...
 
..
 
....
 
.
 
Yes.
 

Hej!  
Ja, det är ju ett litet tag sedan jag skrev något här.. Har inte riktigt haft ork eller tid så, nu är jag dock ledig en vecka framöver så kanske kan få igång maskineriet här igen! För tillfället letar jag efter någon kul design att måla naglarna i, senaste veckan har de sett ut så här:
 
Måste säga att jag är mycket stolt över mig själv som inte har "råkat" tappa dem, brukar ju bara ta typ en halv sekund. Pluspoäng till mig!
 
Well, ska fortsätta med mitt. Uppdaterar sen (promise)! 
 
 
 
 

You been trying to look away but now you finally got the point

Det jag skrev om att jag skulle se en film blev till tre stycken och ett gäng timmar som bidragit till att dagsljuset är borta. Mycket mystiskt för sist jag kollade var klockan typ två...
 
Weeel! Det jag har sett idag är:
The Lost Future
Mitt filmmaraton började med en jakt på en äventyrsfilm, detta är en framtidsfilm som handlar om att något random virus spridits över världen och mer eller mindre alla människor blivit typ zombiegorillor! Dessutom fanns det muterade sengångare. Poängen med filmen var att ett gäng personer skulle hämta hem ett pulver som ser till att man blri immun mot att bli monster. Mycket likt I Am Legend. Helt okej film, lagom random... 3/5
 
Twilight - Breaking Dawn Part Two
Mobba mig inte nu... Som många av de som följt bloggen länge vet älskar jag Twilightböckerna och har därför gett mig fanken på att jag även ska se filmerna. Så ja, det har jag också gjort! Detta är då den avslutande delen och jag antar att de flesta vet handligen mer eller mindre. Vi kan jusäga så här att jag lipade något vansinnigt. 3/5
 
Sherlock - Säsong Ett Avsnitt Tre
Som jag nämnt innan blev jag lite halvt galen i serien Sherlock (tack Emma som tvingade mig att börja se! :3) och idag har jag alltså sett sita avsnittet i första säsongen. Avsnittet var super! påminde lite om Die Hard 3 där John McClane hamnar i ett "spel" som går ut på att hitta en bomb? Well, mer eller mindre samma typ av story! 5/5
 
Nu ska jag ta tag i mitt söndagsträningspass! Det vill säga biceps, triceps, bröst och rygg! Förresten är det iskallt i mitt rum, så har gosat ner mig i min älskade poncho! Inte alls lycklig över den skotska♥ känslan som uppstår med tartanmönster och rött hår. Lalalalalala....
 
 
 

A little light weight lipservice to get through the night

Det går så sjukt snabbt när jag försöker se film med mitt internet! Fast nej...
 

Am I the last one here or the last one left to fall

Hallå!
 
Hanna drog nyss hem och jag sitter under min filt och letar efter någon film att se. Fixade ju allt jag plaerat att göra i helgen redan igår så idag lär bli ganska chill, speciellt med tanke på att det är svinkallt ute och därmed inte något alternativ med långpromenad. Mycket synd! 
 
Hade tänkt läsa i min bok ♥ men grejen är den att när den tar slut så lär jag vara förkrossad i x antal veckor så ja. Vi väntar lite med det, kanske till ikväll i alla fall!
 
Ja, nu ska jag gå på jakt efter någon äventyr/actionfilm! Puss på er!
 
 
 

When you wake up in the fire and your harbor lies in ruins

Vad jag letar efter just nu
 
* Platåskor (helst platta och med hööög platå, behövs till swedenrock då det är en fördel att vara lite längre än vanligt om man ska lyckas fota/se)
* Skor till studenten (vita, inte för jobbiga att gå i)
* Vit jeansväst (för tänk hur galet snyggt att trasha en vit jeansväst och fylla med nitar och sådant trevligt)
* Vit skinnjacka (som alltid letar jag efter den där perfekta kritvita skinnjackan)
 
Tips är såhääääääääääär välkomna! Och jo! Byggde om min trappa idag! Hehehehhe humor♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They said there'd been a robbery and his pistol had been found

Oj, sjukt hur mycket man hinner när man vaknar tidigt..
 
Nu är det nämligen fint och städat i pappas telefon, här nere vid datorn och nybäddat och fräscht på loftet! 
Inte helt fel det nej, har även hunnit med tjugo minuter på gåbandet (mina vader protesterade sen..) så känner mig ganska duktig!
 
Just nu sitter jag här och kollar på skor och lyssnar på Gary Moore, mysigt värre! Senare ikväll blir det melodifestival. Kanske att Hanna kommer hit också och det hade ju vart rejält trevligt! 
 
Men jag ska fortsätta med mitt nu! Puss. 
 
 
 
 

One day it'll all make sense and you'll find the truth my friend

Tjoo!
 
Idag vaknade jag innan solen gått upp, den känslan ja. Well, körde på en riktig pigghetsbomb i morse med cola+kaffe till frukosten så nu känner jag mig lite som en duracellkanin! Icke dåligt. 
 
Hjälper pappa att säkerhetskopiera sina femtioelvatusen telefonkontakter till datorn och excel. Lär ta hela förmiddagen minst! Sen blir det träna, städa och bädda rent på loftet. Då blir det cocacolapåslakan, mwihi!
 
Ja, måste fortsätta med mitt excellande, här kommer en vackert komponerad bild på vad mami kom hem med häromdagen! Puss

You better close your eyes before the darkness takes a hold

Det är en konst att vara snygg i blå tossor, den konsten behärskar då inte jag... Kan ha med den gräsliga kombon med röda skor att göra. Well, nu sitter jag på bussen in till stan för att hämta grejer och sedan blir det hem för fredagsmys! Lite pizza och cola till käk så kanske jag till och med klarar hålla mig vaken till typ nio. Världssensation! 

Cause I keep on move on here to show you the truth

Godmorgon!
 
 
Jag hade självklart tänkt skriva mer igår men så somnade jag vid kvart över sex. Nytt rekord tror jag! Ehh... Totalfail men ändå, känner mig än så länge rätt pigg! Alltid något, dessutom är det fredag, woopwoop! 
 
Nu kommer bussen, hörs sen!

No one knows about these feelings like I do and I blame you

Håhå titta vad som äntligen fick komma ur vintergarderoben!

Too many mistakes were made, goodbye sweetheart

Hej!
 
Hyfsat nyvaken efter att kört den obligatoriska kvällsvilan, sjukt hur man alltid är helt slut och trött. Undrar vad som pågår i huvudet. 
 
Anyway nu kör jag träning blandat med fönstershopping, lite mer specifikt så är det magträning samt studentskor som är prio ett! Lagom trevligt med ett par galet enkla ballerinaskor för runt tusenlappen. Uhh... Nej!
 
Ska snart gå och lägga mig för natten också, mitt mål är att vara pigg och glad en hel dag. Lär nog bli bra. 
 
Well, puss på er!

I've got one thing you'll understand

Hallå!
 
Sitter inne på kontoret med solen i ryggen och ska strax dra mig mot skolan för lunch! Helt underbart att det börjar bli vår och ja jag ignorerar verkligen faktumet att dett ska bli kallt igen i helgen..
 
Anyway, är inne i någon sömnproblemstjohej igen (inte för att jag kom ur förra men ändå) så sover sönder i princip all fritid. Därav noll blogg men som jag skrev i morse är vårskorna på och jag tänker att det kan få min stackars lilla trötta hjärna att inse att nu är det faktiskt ljust och vår och därav pigghet!
 
Försöka duger, nu: mat! Här kommer en bild från igår då det var väldigt fint och dimmigt på morgonen, pusshej!
 

Gotta get away from the same old situation

Premiär för vårskorna idag, woohoo! 

Its a new day, you have loved yourself and no one else

Woopwoop!

From the front to the back we attack, that's when the sky turns black

Hej!
 
Lördag, vaknade tidigt och åt god lyxfrukost i form av pannkakor! Mums, ibland är man värd lite extra. Speciellt när solen skiner och en hel del snö smält undan! Woopwoop!
 
Idag har jag hunnit med att maxa på gåbandet, körde bara tjugo minuter i och med att jag legat sjuk länge men tog igen det med att köra uppe på 7.0 som max i stället för 5.0, klart godkänt pass. Har även bakat macrones som ska med till Hanna ikväll då det blir födelsedagsfirande för Lovisa! Grymt värre!
 
Nu ska jag dock dra in i badrummet och duscha av mig, puss på er!
 
 
 

RSS 2.0