It's not in the way you look or the things that you say that you do

Hej!
 
Nyss uppstigen ur poolen, välbehövligt när vädret är så fantastiskt det är! Märkte i och med detta att den enda bikinin jag har som inte gör ont nu håller på att gå sönder, så nu är jag på jakt efter (en till) ny. Bra att man aldrig har några i-landsproblem! 
 
För övrigt är det fredag och ikväll ska jag ut och träffa några kompisar och efter det vidare på disneyfilmkväll! Ska bli mycket trevligt aye! Först ska jag dock ge mig på projekt lunch! Så ja, skriver mer sen. Puss
 
Ännu en bild från Skottland ♥
 
 
 

I'll play along with this charade that doesn't seem to be a reason to change

Tjo!
 
Ca 378,7 grader varmt idag så efter att ha gett mig på att rensa rabatter nöjer jag mig nu med att städa inomhus där det inte är så varmt att man börjar hallucinera. Har för mig att det kan vara bra..
 
För övrigt väntar jag spänt på att få hem ett gäng med paket, har beställt lite nya sommarkläder från HM, ett nytt halsband straight from Cornwall (mitt gamla är missfärgat, buuuhuu) samt ett par skor till studenten! Woop!
 
Okej har planerat att bli klar med att dammsuga innan lunch så får nog sätta fart nu, här får ni en bild på en av mina små älsklingar som njuter ute i solen idag! Puss
 

A little voice inside my head said, Don't look back. You can never look back

"Detta påminner ju lite om Pretty Woman!" är en av de många kommentarer jag hade när jag såg Fast and Furious 6 i lördags. Varför undrar ni? Jo det ska jag förklara!
 
Med risk för en minispoiler så var det en scen där en dryg bilförsäljare vägrade tro på att de skulle ha råd att köpa lyxbilarna där, slutade med ett uppköp av alla bilarna. Burn! Samma känsla som när Julia Roberts först går in på *dyr-modekedja* och de vägrar låta henne ens kolla på kläderna och sedan springer in och visar allt dyrt hon köpt.. Älskar sådana scener och hatar människor som dömer folk!
 
Anyway, är mäkta imponerad av att en serie kommit upp i film nummer sex och fortfarande är fantastiskt bra. Som ni vet är jag en sucker för actionfilmer även om kanske inte genren "biljakt" är min favorit. Dock är denna filmserie så mycket mer än så. Åh, älskar ni föregående filmer? Se denna! 
 
Trailer
 

So take these broken wings and learn to fly again

Hej!
 
Min dag började med att morfar slipade bort spikar på en bräda. Utanför mitt fönster. Halv nio på morgonen. 
Heh, antar att det är bra att komma upp i tid. 
 
Den vanliga frukosten i form av Kelloggs K-Special utnjöts till "Livet på savannen" på Animal Planet. Jo jag har det rätt lyxigt kan jag väl gå med på att erkänna!
 
Sista avsnittet av MacGyver (har jag dock sett innan) vid tjugo i tolv och efter det drog jag igång med dagens träningspass! Eftersom att det är allmänt populärt i bloggvärlden att skriva upp mycket detaljerat vad man tränar så ska jag ju inte vara sämre... 20 minuter på gåbandet, 10 minuter styrka (mage/armar/bröst/axlar) och sen avslutande med 30 minuter på motionscykeln! Ikväll blir det även en simtur i poolen. Mys!
 
Nu börjar det dock regna här och jag har lite upprörda mail att skicka, har fortfarande inte fått betyg på projektarbetet jag lämnade in i början på januari.. Hörs senare! 
 
Scotland from above. 
 

Just like a river runs like a fire needs flame

Godmorgon!
 
Inatt drömde jag att det stormade så mycket att mitt fönster lossnade och att det blev översvämning på loftet. Vad som händer när man sover med öppet fönster och det blåser kanske? Hmm.. 
 
Well! Just nu lyssnar jag på Def Leppard och försöker få liv i min säckpipa! Det går sådär, har mest kramp i munnen och har bara fått fram ett ganska meningslöst pipande. Det ska nog bli bra så småningom! 
 
Annars händer det en hel del i stan idag, det är bal för oss lyckliga studenter! Dock ska jag inte gå på den, hehe.
Ser ingen vidare poäng i det faktiskt, men ska in i eftermiddag ändå och kolla på alla uppklädda människor..
 
Nu ska ni få ännu en bild från Skottland, detta är en av utsikterna från slottet.
Det är också min bakgrundsbild på datorn...
 
 
 

Picking up the pieces, something more to believe in

Hej!
 
Bloggen har legat på is under ca en månad, anledningen är att jag inte riktigt hade tid med den när jag hade praktik vid datorn hela dagarna och vår/sommar smugit sig på här så att jag hellre spenderar tid ute på min fritid. 
Sedan åkte jag den 13e maj till mina drömmars land Skottland där jag varit tills nu! Eller ja, jag kom hem i måndags men med tanke på allt städande jag gjort sedan dess så...
 
Nu ska det i alla fall bli fart på bloggen igen! 
 
Är taggad till tusen på att skriva och så att få visa en bråkdel av alla de bilder jag tagit under veckan, det får dock vänta då jag inte haft den obligatoriska visningen för släkten än... Hehe!
 
En liten smakbit kan jag ändå bjuda på, detta är utsikten från torget vid vår lägenhet fotad med min mobilkamera:
 
Vackra Edinburgh Castle under en ovanlig blå himmel! Åh, är det bra att man redan längtar tillbaka något sjukt? Hehe, nu ska jag plocka ur/i diskmaskinen och sen se MacGyver! Puss. 
 

RSS 2.0