You gotta cry out to the world and make your dreams happen

Halloj!
 
Bloggen tog en tillfällig semester till sjukstugan ett par dagar efter jul och har konsumerat en alldeles för stor dos av näsdroppar och näsdukar sedan dess. Idag känns det dock lagom friskt så det får bli nyårsfirande även i år!
 
Ja, julafton var fantastisk och jättemysig! Förväntade mig inget annat i och för sig, men ändå ♥
 
25e och 26e var galet chill, som det sig bör ni vet! 27e vaknade jag slemmig i halsen och med feber och down that road it goes! Har legat i runt 39/40 grader feber och sådant där skoj! Ehhhe. 
 
Idag är jag dock feberfri så hoppar runt som en dåre till Poison, bästa musiken när man vill bli på festhumör! 
 
Ja, ska dock dra till badrummet nu, får se när nästa uppdatering kommer! Kanske redan ikväll! Oooh ;) 
 
Puss!

Another rock'n'roll christmas, another christmas rock'n'roll


We both lie silently still in the heat of the night

Nyfärgat hår och nu blir det uppesittarkväll med mormor, tjoho!

May your days be bright

Nu är jag äntligen klar med det allra jobbigaste med julen! Alla förstår så klart att jag snackar om att slå in alla paket, jag är helkass på det verkligen och lämnar alltid över det mesta till mamsen som faktiskt tycker det är kul. Dock kan hon inte slå in sin eget paket (det hade ju bara varit skumt) så efter att skjutit upp det så länge jag bara kunnat blev det då nu dags. 
 
För att vara mig blev det ändå helt okej, och ja det finns en anledning till varför ni inte får se så många undersidor på paketen.. Förhoppningsvis är alla så uppspelta imorrn att de inte tänker på den halva rulle tejp som gick åt för att få fast pappret! 
 
Hehe. Så här blev det då ja, för att inte uttråka er så fotade jag två julprydnader också, har förstått att det är det man ska göra som bloggare runt jul!

There's no one home in my house of pain

Hej!
 
23:e december idag! Tjoho, imorrn är det julafton! Allmänt hyperspeedad idag, hehe..
 
Höll på att skriva att jag lyssnar på Mötley Crüe, visar sig dock att jag har noll koll och är upptagen med annat då det ju gått vidare till Faster Pussycat, aja spelar ingen större roll dock, älskar ju båda banden! Vad jag håller på med just nu är att kolla på flyg inför vårens trip för att se Green Day, det blev ett riktigt projekt av det men det ska nog lösa sig så småningom! 
 
Japp, ska fortsätta med det! Ni får ha det så bra! 

I'll be home for christmas, you can count on me

Godmorgon!
 
Ganska knäckande att vakna vid halv tolv.. 
 
Aja inget att göra åt! Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och jobbar i InDesign, ganska mysigt faktiskt för bredvid mig har jag en skål godis! Hehe. 
 
Idag blir det i alla fall att fira jul med några släktingar så det ska bli väldigt mysigt! Så eh ja, vet inte riktigt när de kommer hit så bäst att hoppa in duschen nu, puss på er! 
 
 
 

I'm a finder and I'm a keeper, I got the voice to make the noise

Hej!
 
Känner att jag är rätt dålig på att blogga.. 
Jaja, det är snart jul så ingen har väl tid att läsa bloggar ändå? *snällahållmedmig* 
 
Nu har jag i alla fall firat mitt jullov med att sätta mig med skolarbete! Haha nja inte riktigt så, sätter ihop tidningen som ni alla vet är projektarbete! Dock tycker jag det är rätt kul så.. Nu är jag dock ganska trött så ska fundera på att gå och lägga mig, denna dagen har varit toppen som många andra nu för tiden, åh härligt att må bra!
 
Weeel, slänger upp en bild på vad jag fick i tidig födelsedagspresent av mina fina vänner, hehe, mjukissköldpadda samt ett colalypsyl! Godnatt! 

Hearts on fire, streets of stone

Åh shiet så bra jag har det just nu!
 
* Såg ju The Hobbit igår med bästa Lovisa, åh vilken underbar film! *Kär* Längtar redan nu galet till fortsättningen, känns stabilt!
 
* Idag fick jag reda på att det blir ett MVG+ i foto, är så galet lycklig så det känns overkligt!
 
* Vinst mot ärkerivalerna TAIF i hockeyn ikväll, 3-0 till mit älskade KHK!
 
* Imorgon är det julavslutning i skolan :3
 
* Snart fyller jag åååår! 
 
Weeel, ska fortsätta vara allmänt lycklig nu! Så här ser det ut vid min dator by the way, puss! 
 
 

There's no limit reach for the sky

Hej!
 
Sitter inne i skolan och väntar på att kunna börja jobba med min musikvideo, eftersom att datorn är något så galet seg så lär det dröja några minuter till innan allt är ready to go! Då blir det att först halvcensurera hela "Nobody Likes Me" av Deuce... Tydligen vill min lärare inte ha en låt med svordomar, fattar icke detta! Haha..
 
Och eh, ja, Tyskland var frikkin amazing! Scorpions var typ bästa kvällen i mitt liv, så bra var det! Har inte riktigt tid att skriva ett vidare lågnt inlägg nu men tänkte att jag kan ju uppdatera nu när jag faktiskt har lite tid över. Annars idag ska jag jobba med denna videon till den är klar, sen ut och köpa julklappar och efter det blir det bio! Så ja, förvänta er ingen vidare uppdatering... 
 
Hörs när vi hörs! Puss!

Stay out of trouble and be true to yourself

Godmorgon!
 
Precis kommit ut ur duschen och nu ska jag börja packa.. 
Det måste nog vara något av det jobbigaste som finns, omöjligt att veta vad man ska ha med sig. Packar man lätt glömmer man hälften och packar man mycket använder man ändå inte en tredjedel. Dessutom är det ju just nu runt typ 88 minusgrader här så känns som att man kommer frya ihjäl om man inte packar med en overall.
 
Aja jag ska inte klaga, medans resten av min klass skriver prov så sitter jag i bilen on my way!
 
Well, nu är det så att jag inte kommer ha tid att blogga mer hemifrån innan vi sticker så det här blir sista inlägget på en dator för ett bra tag. Antagligen uppdaterar jag från mobilen någon gång innan vi åker över till Danmark och om jag har tur så finns det gratis WiFi (uttalas viffi för er som inte förstår det, hehehe) på i alla fall något av hotellen vi ska bo på. 
 
Annars skriver ja helt enkelt på måndag kväll när jag kommer hem eller möjligtvis tisdag om jag inte orkar på måndag.. 
 
Okej, börja packa nu! Puss!
 

You're driving me mad with your smile

Mysig dag i skolan (kändes ovanligt att skriva) med arbetslagsfika och luciafirande, var pigg efter min överdrivet långa nattsömn och ja imorrn åker jag till Tyskland, har taggat som en galning med Scorpions i hörlurarna hela dagen, mest deras Sting in the tail skiva, fasiken så bra den är!
 
Nu har jag i alla fall suttit i några timmar med att plugga matte, det räcker dock nu och i stället ska jag gosa ner mig i soffa med varm choklad och se film! 
 
Uppdaterar imorgon innan jag åker, trevlig kväll :* 
 
S C O R P I O N S  -  S L Y 
 

So, you made a lot of mistakes?

Godmorgon på er!
 
Skulle uppdaterat mer igår med satt och redigerade kortfilm till kvart i tre (btw den blev faaaaantastisk! host) och efter det gick jag långrunda i stan med hanna. Kände att det var lite viktigt då vi inte kan träffas mer förrän efter nyår (jag åker iväg imorrn och hon åker iväg lagom till jag kommer hem...) så det blev att stanna i stan till kvart i fem. Bussen hem och sedan låg jag i soffan/åt middag fram till halv åtta då jag gick och la mig. Idag är jag tack vare detta faktiskt pigg, otroligt men sant...
 
Nu ska jag vila i soffan en stund och sedan iväg in till skolan som idag börjar med fika och luciafirande! Här kommer en bild jag fotade igår i stan med telefonen, ni får ha en bra dag!

Thunder and lightning in the stormy night

Kuuul när busschauffören rivstartar innan man hunnit sätta sig! Eh, hade nog inte brytt mig i vanliga fall men har sovit galet dåligt. Somnade vid tolv, vaknade kallsvettig vid två efter panikartad mardröm... Upp vid halv sex igen och huvudvärken är redan framme! På dagens schema står filmredigering hela dagen, förväntar mig en tråkig dag så allt glädjande är mycket välkommet!
 
Weeel nu ska jag sluta gnölla och i stället njuta av att åka buss, ni får ha en bra dag!

We went too far but it's gonna be all right

S C O R P I O N S  -  T O O  F A R ♥
 

Fly high to ease the burning pain

Halloj! 
 
Lyssnar på Scorpions och taggar för helgen! Åh så jag längtar.. 
 
Aja, idag har jag haft rörlig bild, projektarbetsmöte och svenskaprov. De två senare gick faktiskt väldigt bra och ja om det inte vore för att jag är så galet stressad över de filmer jag måste hinna redigera imorgon så gick väl dagens rörlig bild lektion också rätt bra. 
 
Kom hem, åt mat, sov i tre timmar. 
 
Vaknade med huvudvärk som dock gick över efter middagen tack och lov! Till middag var det goda kycklingburgare med nötkakor till efterrätt! 
 
Nu blir det träna och plugga matte, har ju prov på tisdag och i helgen kan jag inte precis lura mig själv till att plugga, haha.
 
Weeel, så här såg jag ut idag!

You gave me hate see it saved me and these tears are deadly

Godmorgon!
 
Vaken av någon okänd anledning, eller ja skola var det kanske.. Dock fattar jag inte varför jag är så trött, somnade tidigt igårkväll. 
 
Tänkte i alla fall vakna till lite nu, hollywood undead har intervju nu vid 6 på morgonen (dvs 9 på kvällen i LA) så ska försöka få det att sluta hacka.. 
 
Well, bloggar mer sen! Slänger upp en bild på mig, så här ser jag ut nyvaken. Haha. 

Our hearts were beating in the dark

Blev lite ändring i planeringen, gick och la mig en stund för att sedan göra intervju med morbror till musiktidningen. Grymt värt och antagligen kommer Johanna få ihop en grym text utifrån det, swoopswoop går verkligen framåt med projektarbetet. Tur är väl det då själva tidningen ska tryckas på fredag, well jobbar ju bäst under stress. Imorrn blir det fota framsida samt träffa handledaren..
 
Just nu har jag i alla fall kollat på Hollywood Undeads nysläppta video till We Are, åh den låten är underbar! 
 
 

I want a thousand guitars and a hundred drums

Hejsan!
 
Trotsade snöstormen idag och släpade mig ner till busshållplatsen, bussen var tio minuter sen till mig och sedan sammanlagt tjugo minuter sen till stan. Fantastiskt med snö på vägarna, ja! Heh. 
 
Idag har jag i alla fall hunnit med att ha mentorssamtal i en halvtimme och sedan inlämning av medieproduktionen som tog ca fem minuter, ut och trotsa ovädret igen men denna gång för att ta mig hem!
 
Mer eller mindre själv på bussen gick tiden rätt snabbt och sedan var det bara att promenera den där kilometern hem, hälften i motvind. Gissa hur blöt jag är på en skala? Ah just det, dyngsur. Håret börjar dock äntligen sluta droppa ner på mattan nu..
 
Well, ska ta och göra mig lite käk och sedan blir det svenskaplugg resten av dagen!
 
Ja, idag har jag lockigt hår förresten (sovit med fläta) och eh ja, hade tänkt att för en gångs skull ta en bild med kameran, meeen ja det blev webcamen istället! Hehe, puss på er!

Get ready for a hit between the eyes

Hej! 
Snöstorm ute, mysigt fram till det stt jag måste gå till bussen imorrn... Kvällen har gått åt till att måla naglarna juligt röda (ser dock inte fantastiskt ut) samt att se på teve! Till middag blev det en hel del av det som blev inköpt under dagen, gottgott! Nu ska jag strax bädda ner mig i sängen, först lite styrketräning, godnatt!
 

On the hunt tonight for love at first sting

Hej!
 
Just nu ligger jag allmänt nerkyld i soffan och försöker få tillbaka känsel i benen, dagen har nämligen spenderats i ett snötäckt Bubbetorp med stor julmarknad. 
Det blev ett kvarts kilo nougat, fyra stycken olika ostar, två stycken korvar,tre paket sill och ett par vantar. Ska det handlas så ska det ju handlas ordentligt, vansinnigt mysigt med julmarknad i övrigt och kameran var så klart med! Dock sitter jag ju inte vid min egna dator så de får komma upp lite senare!
 
Nu ska jag kolla på slalom, puss på er!
 

The streets you walk give you a reason, cause it's all you got and that will never change

Fick ont i halsen. Åt tre halstabletter. Fick mer ont i halsen. Gick och la mig. Såg att det var stjärnklart. Gick ut. 
Försökte fota rådjur. Rådjuren gick. Fotade stjärnorna i stället. Blev pigg. Fortfarande ont i halsen. Fortfarande pigg. 
Fast nej jag är trött. Och hungrig. Vackert blogginlägg. 
Godnatt. 

I can fly higher than an eagle when you are the wind beneath my wings

Hej!
 
Idag har jag jobbat hela dagen som assistent på tomtefotografering i ett lokalt köpcenter. Faktiskt riktigt lärorikt och kul även om jag nu är så trött i halsen att jag funderar på att hålla käft resten av kvällen, det är stort för att vara mig som pratar konstant. Hehe!
 
Har för övrigt en massa extraarbete att göra på grund av lite komplikationer i ett grupparbete men det ska nog ändå gå bra!
 
Well, måste fortsätta skriva så jag får det klart!

For they’ll be returning sure as the rising sun

Äntligen ligger jag nerbäddad i min gosiga säng efter att ha sett finalen i x-factor, är vansinnigt trött och klockan står på 07:30 för i morgon blir det jobb! Nu ska jag i alla fall bege mig in i drömlandet, godnatt!

Never shined through in what I've shown

Åh jobbig dag idag, har vansinnigt mycket att göra som ska vara klart innan jul och inget jag kan börja med än. Stress på lika hög nivå som empire state building på styltor tillsammans med ett psyke som kanske inte är helt hundra procent fantastiskt efter dålig nattsömn. Fabulous. 
 
Nu är det i alla fall fredag kväll och jag vägrar tänka på något som har med skolan att göra, ska i stället bädda ner mig i soffan och ha en riktigt mysig fredag! 
 
Just nu är jag lite allmänt lycklig över att Metallica äntligen finns på spotify, lovelovelove! 
 
Weeel, hoppas att alla får en bra kväll! 

I hope you know that you've lost my respect

Godmorgon! 
Skönt med fredag, trots sovmorgon så är jag ganska trött och en helg känns välbehövligt.. Nu ska jag in i badrummet och sedan vidare till bussen, ha en bra dag!

Late at night as I lay down to sleep, I think of all the secrets people keep

Äntligen klar med allt plugg för idag! 
 
Två papper med frågor från rörlig bild, tog faktiskt sin lilla tid! Har även pluggat en hel del på svenskaprovet som kommer på tisdag, svårt att ta sig igenom kapitlet om Strindberg eftersom att jag bara blir förbannad när jag läser om honom.. 
 
Nu ska jag i alla fall ta mig en välförtjänt godisbit och sedan blir det träna fram till typ nio, då ska jag se på teve! Ska även måla och förbereda några lösnaglar, mina egna har börjat växa ut lite riktigt igen så nu kanske de inte bryts så lätt, yay!
 
Aja, min telefon ligger på andra sidan huset och just nu ser jag allmänt risig ut så slänger upp en lite sådär halvrolig bild på mig själv. Lagom ego ni vet. Ha en bra kväll!
 
 

I have screamed until my veins collapsed

Titta vad som kom med posten idag!

Bury all your secrets in my skin

Godmorgon!
 
Ligger nerbäddad i soffan med mammas laptop på magen som gör ont. Som ni antagligen fattat stannade jag hemma från skolan idag, både på grund av ont i magen och sovit vansinnigt dåligt så är helt slut. 
Ska dock ta tag i massa skolarbete i eftermiddag, unnar mig dock att slösurfa på datorn fram til lunch. 
 
När jag vaknade i morse så var det så vackert ut från mitt fönster, solen stod lågt och snön såg nästan guldglimmande ut, mycket mysigt!

Don't need no lovin' no respect

Ehm efter min fantastiska morgon kom jag in med två minuters marginal till min lektion, så duktig är jag! 
På schemat stod redigering av kortfilm och ja, det gick väl..sådär. 
 
Efter en massa strul med att bara hitta rätt nätverk så satt jag sammanlagt i en och en halv timme med att lägga in klipp i pinnacle, det hängde sig ju så klart en gång så fick starta om allt. Klockan var elva och dags för lunch så jag sa till läraren att jag inte orkade med datorerna mer och drog hem för att jobba med teorin i stället, min lärare skrattade mest åt mig och tyckte att det var rätt åt datorn att jag åkte hem om den nu vart dum mot mig.. 
 
Hm, på bussen hem fick jag ont i magen så bäddade ner mig i soffan och somnade när jag väl kommit hem. Fina lilla mamma handlade godis och tidning till mig, har det rätt bra ändå ♥
 
Nu ska jag klara av dagens träningspass (rygg!) och lyssna på lite bra musik, för tillfället i form av Mötley Crüe för ja ni vet ovanlighetens skull, host.. 
 
Puss på er!
 

So if I survive then I'll see you tomorrow

Min morgon:
 
* Vaknade en halvtimme innan klockan ringer (dvs fem)
* Kunde inte åka med pappa till bussen idag
* Fick åka med mormor i stället
* Visar sig att mormors bildörrar frusit fast
* Måste ha mina pumaskor pga blöta stövlar
* Måste halvspringa ner till bussen i hala skor på tio minuter
* Har träningsverk
* Hinner ner till busshållplatsen
* Bussen är en kvart sen
* Dragkedjan på jackan gick precis sönder
 
Som ni hör, underbar morgon! Bud på att bara åka hem och gå och lägga mig igen...

And love is just a camouflage for what resembles rage again

Topp tre rockballader just nu ♥
 
SLIPKNOT- SNUFF En Slipknotlåt utan growl, det är kärlek det
 
EDGUY - THE SPIRIT WILL REMAIN Låter lite som soundtracket till Braveheart, mwihi
 
SCORPIONS - YOUR LAST SONG AMAAAGAD om tio dagar drar jag till Tyskland :3
 
 

We've been down that road before, but that's over now

Hej!
 
Precis käkat middag efer att pluggat matte i några timmar, ganska trött nu men ska ta tag och träna lite smått!
Dagen började alldeles för tidigt i morse, såg film för länge igår kväll.. Inte gjort så värst mycket idag, matte på morgonen med halva klassen sen på grund av snökaos. 
 
Fortsatte med alternativmedicin där vi hade lite redvisningar, dock hann jag inte med min idag.. Håltimmen ägnades åt att shoppa hårspray och kolla skor med david, sen svenska där vi gick igenom lite frågor och sånt. Slutade en timme tidigt! Lycka!
 
Ikväll ska jag träna och plugga fram till house vid nio, efter det sova om jag ska orka ännu en tidig morgon imon.
 
Puss!

If you still care don't ever let me know

Okej, jag och mamma trotsade de ca 10 minusgraderna och drog oss ut på promenad till närmsta postlåda för att posta ett brev! Själv tänkte jag inte ta risken att frysa, så drog faktiskt på mig både halsduk, mössa och vantar! 
Vacker, ja. Haha, okej sen gav vi oss då iväg! Hela vägen diskuterade vi kameror och objektiv, eller ja, jag försökte förklara för mami vad skillnader i olika kameror och objektiv är. Gick rätt bra, fotade även lite på vägen, dock tråkigt att fota på samma ställen som man gjort senaste fyra åren...
Väl hemma sprang jag bort till vår kaffemaskin och gjorde varm choklad, nam! Nu ska jag bädda ner mig i sängen en stund, har huvudvärk. Godnatt med er!
 

Lost in the shuffle the hustle and bustle of the city

Insåg precis att jag har något nytt coolt inbyggt 3D-program i photoshop. Awesome.
 

The city look so pretty do you want to burn it with me

Godmorgon!
 
Vaknade även idag till synen av ett väldigt vackert vinterlandskap (okej, först och främst av att huvudet slog till golvet) och känner på mig att det kommer bli en bra måndag! Kan ha att göra med att jag sitter framför datorn i pyjamas och inte tänker åka till stan idag. Blir jobba hemma som många andra måndagar, först och främst för att jag hatar de datorerna som är i vår medieproduktionssal.. 
 
Idag på planeringen står i alla fall att göra klart alla bilder i medieproduktionen, hjälpa flii att skriva en av sagorna, planera redovisning i alternativmedicin och planera inför projektarbetsphotoshoot imorgon. 
 
Har även tänkt gå ut en runda i snön med kameran och få lite vintriga bilder, värt att passa på när vädret faktiskt verkar sammarbeta..
 
Slänger upp en bild från när jag och agnes var i fotostudion häromdagen!

It's like nothing I can do would distract me

Huvudvärk och hockeyförlust, annars har detta varit en grymt bra helg!
 
Hanna och Lovisa kom hit igår någon gång runt tre, då blev det direkt igång med att laga cheesecake och polenta, själv blev jag förste ansvarig för musiken och fotograferingen. Så klart var jag nöjd med det, matlagning är ju faktiskt inte min bästa sida! 
 
När förberedelserna var klara så satt vi mest och snackade tills det blev dags att göra färdigt polentan. För er som inte vet det så är polenta en traditionell italiensk maträtt gjord på majsmjöl, vatten och salt. Anledningen till varför middagen blev detta är för att Hanna och Lovisa har att göra en italiensk kokbok som projektarbete. 
 
Polenta med svampröra blev spännande, polentan smakade mest papper. På grund av detta hoppade vi glatt in i Hannas bil och körde och köpte pizza, så värt! Hem och se på film, jag råkade somna (ovanligt).. 
 
Idag söndag vaknade vi i snökaos, vid tolv drog vi iväg till nästa kompis för helgen! Dock hann vi bara stanna där i ca två timmar, i och med snökaos så ville inte Hanna köra hem i mörkret förståligt nog.. 
 
Sen in till hockeyn och nu är jag hemma! Välkomnades av nyheten att efter år av tjat från mig och mamma så har pappa gått med på att köpa en kaffemaskin! Lycka ♥ Nu håller jag tummarna för att vinna en auktion på tradera och sen blir det solsidan! 

I'm outta my head without you

Vad jag har läst senaste månaden:
 
Fredrik Backman - Saker min son behöver veta om världen
En av mina absoluta favoritskribenter/bloggare har i höst släppt två böcker varav den ena är den jag nyligen läst, som titeln beskriver så är det en bok skriven till sin son om vad han kommer behöva veta. Växlande mellan händelser och allmäna bra-att-veta-saker. Riktigt bra skriven och jag ska strax dyka på bok nummer två av herr Backman! 
 
Nikki Sixx - The heroin diaries
Basisten i Mötley Crüe hittade gamla dagböcker från tiden som heroinberoende under deras storhetstid -87, han har publicerat ett helt års anteckningar och tillsammans med kommentarer från han själv och de människor som var en del av hans liv så får man en ganska så klar bild av det hysteriska livet som levdes runt Mötley Crüe. En riktigt inspirerande bok, jag tycker det är så starkt att låta allmänheten få ta del av antagligen psykiskt den värsta tiden i hans liv. 
 
Lesley Pearse - Hope
Ja jag vet att jag alltid tjatar om hur mycket jag älskar hennes böcker.. Denna handlar i alla fall om ett gods i Somerset på 1800-talet, ägarinnan av godset föder ett utomäktenskapligt barn som blir bortadopterat till kammarjungfruns familj. Denna dotter får man sedan följa i ett liv kantat av en massa tragik och stort mod. Underbar bok, verkligen. Grät (som vanligt) och ja, är glad att Pearse skrivit så många böcker som hon gjort, har en del drös kvar att läsa! 
 

Kickstart my heart hope it never stops

Idag är det första december!
 
Vet ni vad det betyder? Att jag äntligen kan tillåta mig själv att lyssna på julmusik! Så nu rullar Twisted Sisters julskiva för fullt, lycka!
 
På tal om TS, skogsröjets lineup för sommaren är lite to-die-for, funderar starkt på att dra dit. Hm. 
 
Snart kommer i alla fall Hanna och Lovisa hit, awesome! 
 
 
Well, bilduppladdningen verkar inte funka här så avslutar med att bara säga hejdå. :) 

RSS 2.0