I've put my trust in you, pushed as far as I can go

Borde nog skapa en egen kategori till det här; Nya naglar!
Idag hjälpte mami mig att måla, vet inte varför men är såhääääääär skakig :s Och jo, nu kom pappa hem med Compeed skoskavsplåster, lyckan är total! :3
 

When your fears subside, but shadows still remain

Dilemmat just nu: Fryser om fötterna, men om jag tar på strumpor kommer det göra så sjukt vanisnnigt galet ont att jag inte är säker på att det är värt det. HM! 
 
Löser mitt problem med att lyssna på Guns N' Roses, vet inte riktigt hur men musiken är bra i alla fall.. 
För övrigt så planerar jag lite fotoprojekt och sånt kul just nu, även lite presenter till folk som fyller år runt desa dagarna.. Busy life ohyea!
 
 

I will make you mine before I leave

Idag: Vaknade! Wow. Frukost, badrum gå ner till bussen. Skoskav. Inte lite heller, så sjukt mycket skoskav att jag nästan började lipa av smärta, hoppar av bussen och åker hem istället. Nu sitter jag här vid datorn och försöker få skolportalen att funka. Gah. 
 
Aja, jag går och lägger mig i stället -.- godnatt!
 
 
 

It aint easy living like a gypsy

New shoes! 

And you wanna be noticed

MEN SÅ GLAD MAN BLIR NÄR DET BÖRJAR ÅSKA
 
Här sitter man i godan ro och letar bilder, hör ett helt random boooom, och där fick jag lite panikartat stänga ner datorn. Så gick det med den uppsatsen. Nu sitter jag i alla fall vid mammas laptop med runt en halvtimmes batteri, tänkte i alla fall försöka hitta en bild att analysera. Hatar det här tangenbordet, allt blir fel! Så lämnar skrivandet till jag kan använda min dator igen.. 
 
Well, puss så länge!
 
 

Strangers waiting, up and down the boulevard

Hemma! 
Blev lite sådär jobbigt för att det inte gick att komma in på datorerna i fotosalen på skolan, vi blev hänvisade till att göra vår uppgift på valfritt place istället, dvs fullfart ner till bussen för mig! Dagens uppgift är att välja en bild av en valfri fotograf och sedan skriva en tvåsidig uppsats om bildens uttryck och känlsor. En ganska stor bildanalys med andra ord. Har lite beslutsångest över vilken bild/fotograf jag ska välja.. Det blir nog bra så småningom, först ska jga käka lite tomater till hmm mellanmål!
 
Puss

Some dance to remember and some dance to forget

Sitter i skolan och väntar på att matten ska börja fantastiskt... Har bra musik i hörlurarna i alla fall, så detta ska nog gå bra! Är för övrigt ovanligt pigg för att vara tidigt på morgonen men dont worry, det återgår nog till det normala trötta snart... Haha, puss på er!

No angel ways, more like the devil

Min säng har gått lite sönder, dvs delarna har delat sig. Så nu ligger jag i en liten hängmatteliknande sak på madrassen mellan de två delarna... Känns som om jag kommer sova jättebra inatt... Oh well, skola åtta till fyra imon så bara att försöka somna, sju timmar sömn hade suttit rätt fint! Godnatt!
 

Tequila in his heartbeat, his vains burned gasoline

Hej! 
Lång dag i skolan idag så är allmänt trött, ligger just nu och kollar på how i met your mother! Trevligt, filmen jag såg igår var galet grym förresten! Recension kommer när jag orkar och har tid, kanske typ fredag! Well, bloggar mer sen! Puss

Faith will twist up both of you

Hej!
 
Idag var jag uppe vid halv sex, definitivt inte särskilt okej. Dessutom var det nästan minusgrader på morgonen så höll på att bli en isbit! Anyway, tog mig utan vidare köldskador till min första lektion som var matte. Gick helt okej, musik i hörlurarna och inte särskilt avancerade tal.. Vidare sen till alternativ medicin, lär bli en kul kurs!
 
Håltimme i ungefär tre år efter det, tiden gick dock rätt fort ändå... Sen svenska, ingen nytt utan bara fortsätta jobba med litteraturhistoria. Fick en läxa till fredag, tänkte vara duktig och kolla den redan ikväll (snarare att jag lär glömma det annars..), fattade knappt inget alls.. Haha men det blir nog bra!
 
Efter skolan åkte jag hem och sov i några timmar, trött som alltid. Nu ska jag roa mig här med musik och sen vid nio blir det film men Jon Bon Jovi som en av rollerna! Awesome!

It's the world sitting on my shoulders

Fotade ju ute på Sturkö häromdagen (igår), här kommer en av bilderna som jag blev nöjd med! 
 

Follow me, follow me wherever I'll go

Och dääär, fortsatte effektiviteten! Biljetter till Gotthard bokade, love my life right now :'D
 
G O T T H A R D  -  T H E  C A L L
 

When you needed me I came through

Hej!
 
Håller på och är allmänt övereffektiv! Har bokat hotell i Tyskland när vi ska dit i december och bokat hotell i Hässleholm när vi ska dit i oktober... Hehe, ser fram emot min höst, den kommer bli grym!
Annars idag har jag haft skola en stund, började vid tio med mentorstid och lite så, sen medieproduktion som vi fick sluta tidigt ifrån!
 
Yes, jag har det rätt bra..
 
 

Never seen you, I don't even know your name

"Vad gör du?" "Nae, du vet, målar naglarna och sådär" Är grym på att göra moderiktiga poser oxå, modell nästa! Hahaha.. Ne, mina naglar är gula nu i alla fall, med lite glitter.. Yay! 

I need someone to show me the things in life that I cant find

Hej! 
 
Idag har jag varit i två stycken av civilisationens utkanter... Sturkö och Tingsryd ;)
I morse drog jag och moster ut till Sturkö för morgonpromenad och frukost. Galet mysigt även om jag tappade min sovmorgon... Haha, följde senare med pappa till Tingsryd på jobb! Nu ligger jag och halvsover i soffan, lagom aktivt definitivt!
 
Puss! 

A day late a dollar short

Bra lördag, har haft skräckseriekväll med david, väldigt trevligt och inte riktigt så läskig serie som jag trott. Tack och lov för det.. Haha. 
 
Nu håller jag på att förbereda frukost till imrogon, då blir det nämligen upp tidigt och ut på fotopromenad med moster! Yes, bra helg, hopas på bra bilder imorrn oxå! 
 
Nu ska jag lyssna en stund på musik och sedan gå och lägga mig. 
 
Puss! 
 
 

Something's right with the world today and everybody knows it's wrong

Topp fem.....Aerosmith! 
 
1. L I V I N '  O N  T H E  E D G E
2. R A G  D O L L
3. I  D O N ' T  W A N N A  M I S S  A  T H I N G
4. L O V E  I N  A N  E L E V A T O R
5. S E D O N A  S U N R I S E

Honey do you like the way I cry

 
Just nu på vårt altanbord, rensning av gamla telefoner..  
 
1. Pappas gamla telefon, hade ett spel som jag älskade när jag var runt 7 år. Något med en björn som skulle rädda världen från ondsinta bin.  
2. En annan av pappas gamla telefoner, den har badat i havet serni! 
3. Mammas första telefon, den bojkottades dock av mig pga ogillande mot Nokia.
4. Pappas reservtelefon när den andra var sönder efter att ha badat... Sen fick han den vattentäta han har nu ;)
5. Min förra telefon... Bara en massa #&&€%"#(# problem med den, men liten och söt.
6. Min älskade Walkmantelefon, saknar den massor ibland. Vansinnigt bra för att vara en "gammal" telefon.
7. Funny story about this one.. läs nedan.
8. Min andra telefon någonsin, råkade bada den i brunsås och efter det la bakåtknappen (samt några andra knappar som gjorde att jag fick smsa på en blandning av engelska/tyska/svenska, vackert) av och det blev då en ny telefon. Dock samma modell fast i en annan färg...
9. Min första telefon!! Liten röd och väldigt fin, fick den när jag gick i sexan. Aww :') 
 
Oh well, dessa ska in till staun på måndag och förhoppningsvis bli utbytta mot lite cash hos tre! 
 

I dont even know your name, still I believe that you will save me

Alltså ja, andra brukar käka godis och såntdär på fredagar, själv föredrar jag tomater.

You may take my blood but my spirit will remain

E D G U Y  -  T H E  S P I R I T  W I L L  R E M A I N  ♥
 

Still I carry on and I will forever

Hej! 
 
Har taggat för skola (haha) och så sen jag skrev sist.. 
Sov ute i mosters hus med Hanna onsdag till torsdag, bara massa snackande och så, trevligt som alltid! Åkte hem därifrån på eftermiddagen igår, läste hela dagen och så. Somnade hyfsat i tid och det var inte alldeles för hemskt att stiga upp i morse. Skolan idag var väl inte så mycket skola, mest "välkomna hit" och lite genomgång av vad som kommer hända detta året. Så vid tolv satt jag på bussen hem!
 
Har sovit sen dess, ikväll blir det fira att det är fredag (hahaha) och så! 
 
Och jo, beställde hem lite stuff från Swedenrockshop (vet, ovanligt) häromdagen, idag kom det fram i alla fall, en liten vacker skolagenda från Replay för att jag med mitt guldfisksminne inte ska bli halvt hysterisk över prov och sånt.. Eftersom man måste beställa för minst 250:- på srshop så råkade jag även klicka med ett linne! Hollywood Undead, med en ros som påminner om GN'R och mer eller mindre historisk stil... HÅHÅ! 
 
Nu ska jag lyssna på Edguy, puss! 
 
 
 

And we both know hearts can change

Här kommer en lista som jag funderat på under flera år, topp fem med mitt absoluta favoritband. Tror faktiskt att jag har lyckats få ihop det nu. Lycka! GunsN'Roses♥
 
1. NOVEMBER RAIN
2. YOU COULD BE MINE
3. NIGHTRAIN
4. PROSTITUE
5. WELCOME TO THE JUNGLE
 
 

Will you stay with this life I betrayed

Godmorgon! 
 
Vaknade av ett sms runt halv tio i morse, sen dess har jag varit allmänt nöjd över att vara ledig fram till fredag då de flesta börjar idag.. hehehe! 
Jag har i alla fall färgat håret och letat efter en massa papper idag. Intressant, jag vet! 
Nu ska jag i alla fall umgås med en söt liten vovve som heter Bamse :3
 
Hörs sen, puss! 
 

Say my name and you might get shot

Spider! I don't trust you...

We are getting crazy that is for sure

Fått upp ett gäng nya vinylskivor på väggen! Bild på det kommer så fort den sista sätts upp till helgen (lite problem med sladdar och annat sånt shit). 
 
Nu ska jag käka en tomat och vara lite social med familjen! Puss

Be something, you love and understand

Hej :) 
 
Lyssnar på Shinedown och funderar på att stänga av datorn, ser ut som det är ett åskväder på väg från stan. Har även huvudvärk som kanske kan vara en liten hint för det, i så fall blir det att bädda ner mig i soffan igen med min bok. Lever i allmän förnekelse över att skolan börjar snart trots att allt talar för det, igår var det ju seriestart för höstens tv-tablå på tevefyra.. Såg som antagligen många andra först Robinson och sedan självklart Dallas!
 
Måste säga att jag är lite sur över att jag inte haft möjlighet att se hela den serien från första avsnitt (råkade ju vara minus sexton år när den började sändas på sjuttiotalet..) oh well, jag tycker att efter vad jag sett igår så kan det här bli lovande! 
 
Nu ska jag flytta till soffan! Puss  
 

Take me down to the river-bend


But understanding is misunderstood

Vaknade vid tre inatt med så ont i magen att jag trodde jag skulle ramla ur sängen, gick ner för att ta tablett och gå på toa. Slutar med att huvudet snurrar och det svartnar för ögonen och jag ramlar ihop på golvet. Ropar på mamma som lyckas hålla mig uppe så jag kan spy. Låg på badrumsgolvet i en timme och försökte få kramperna i magen att gå över. Gråt och diverse fler spykänslor lyckas jag faktsikt tillslut somna, allmänt nerdrogad efter sammanlagt tre ipren under två timmar. 
 
Idag är jag lite off och har galen huvudvärk. 
 
Nu ska jag kolla på skor. Puss. 
 
 
 
 
 

Love me or hate me but I ain't stoppin' until I'm on the top

Hej!
 
Vaknade i morse med hemskt ont i magen, fantastiskt kul. 
 
Anyway, har ägnat förmiddagen åt att läsa ut min bok (Livet, universum och allting ♥), sjukt hur mycket jag gillar den bokserien! Var jag inte besatt av stjärnhimlen innan lixom.. 
Ska dock dyka på någon annan typ av bok nu, vill spara dessa lite till.. Tror det kommer sluta med att jag läser om bokserien som står över alla andra (Outlander♥) och drömmer mig bort till Skottland! 
 
Ja, det är min plan för dagen, vad ska ni göra? 
 
D E U C E  - T I L L  I  D R O P
 

Dont go, dont stay

Slutade med att jag gick och mötte mamma o pappa som varit på fest, tillbaka hem till huset-som-hemsöks-av-den-muterade-äckelspindeln. Skickade pappa på jakt, snäll som han är ville han inte döda spindeln utan bara ta ut den. Listigt som det stora monstret var släppte det  bara ett av sina sjutusen (även kallat “åtta”) ben och sprang vidare till sitt än sålänge oupptäckta gömställe. Jag har nu flytt upp till loftet, kändes tryggast. Ska försöka få lite sömn nu, ni ska få en bild som uttrycker ett av glädjeämnena med en poncho - bli ett skuggspöke! Fantastiskt? Ja. Godnatt!
 

Dont fight the feelings that you felt so long before

Klockan tio gick jag hem och la mig eftersom jag var vansinnigt svintrött, nu har jag ännu inte somnat tack vare att 1) jag såg värsta gigantiska muterade livsfarliga äckliga husspindeln så är rädd att den ska käka upp mig 2) det är ca 425,8 grader varmt på loftet... Tog tag i mitt hm liv och hämtade upp en filt och en bok så nu ligger jag ute på altanen och läser, klockan ett på natten, som vilken annan normal människa som helst. För att detta inte ska bli ett tråkigt inlägg lägger jag upp en bild på en blomma som står på bordet bredvid mig, puss på er!

Im on my way to home sweet home

 
"Jag är ju ingen såndär typisk feminin tjej som målar naglarna i tre färger och glitter" nej, men det är jag! Minus glittret idag då ;)

Let's all just run away

Godmorgon på er! 
 
Fast ja, jag har varit vaken sen runt nio, men det låter bra att börja med godmorgon som ni vet..
 
Idag har jag spenderat min förmiddag med att spela mobilspel, haha nolife jag vet, råkade bli helt fast i ett escape the room spel.. Fantastiskt! :D 
 
Haha ja.. Lyssnar även på Deuce och funderar på att ta tag i att städa här i mitt rum, uhh. 
We'll see 'bout that. 
 
Puss! 

I look inside of myself and try to find someone else

Kollade mitt schema för kommande termin, uhhhhhhhhhh eller vad ska man annars säga om att ha fyra lektioner i veckan som är fem timmar i sträck styck? Wonderful. Dessutom har vi projektarbetet som kommer ta 3826853 timmar att göra. Inte överdrivet alls. ;) 
 
Ohwell, bara att njuta av sista veckan sommarlov! Nu ska jag se film, puss!
 
 
 
 
 
 
 

Crazed, raised by criminal ways

Hemma från några toppendagar i Polen nu!
Åh så bra vi har haft det, fullt med historiska saker och vansinnigt billigt käk, perfekt! Dock är det ändå alltid rätt skönt att komma hem, tyvärr har vi fluginvasion här.. Not nice! 
Nu ska jag i alla fall sätta mig och lägga över alla bilder, hörs sen! Puss
 
 

It holds me like no other

 

Help me I cant stand the rain

Fin dag trots tråkigt väder, massa härliga sevärdheter och nu blir det ut igen och käka! Puss på er!

Living on the edge

Efter tolv timmar i bil är vi äntligen framme på hotellet som visade sig ha Wifi! Vi har det i alla fall kanon och ska strax käka middag, cola för tio spänn! Lyckan där asså... Hehe, vi får se om jag uppdaterar här, tänkte mest dedikera detta inlägg till mormor som älskar när jag bloggar! ;) puss på er!

Still I believe that you will save me

Idag kör vi projekt lösnaglar igen! Mina egna naglar är ju så sköra att de bryts hela tiden, väldigt tråkigt.. 
Är mer eller mindre klar med att packa nu i alla fall, har lagt kamerabatteriet på laddning och ska strax kläpå mig lite riktiga kläder.. 
 
För övrigt lyssnar jag på Edguy ♥ och redigerar bilder! 
 
Puss
 

I look up to heaven as it rains from the sky


I don't wanna be the crimson idol

Godmorgon!
 
Skippade att uppdatera igår, ägnade fredag och lördag åt att träffa en massa saknade kompisar! Fint, förutom att himlen öppnade sig lite så att vi blev dyngsura.. Ohwell, tror skorna är torra nu!
Ja, kanske ska berätta att det inte kommer bli någon uppdatering här på några dagar, sticker till Polen ikväll nämligen! Ska bli grymt trevligt även om det känns lite hopplöst att inte kunna smsa... 
 
Haha, nu håller jag i alla fall på att lägga in bilder från igår, fotade stjärnhimlen! 
Kommer upp här snart om det blev bra ;) Puss! 
 
W . A . S . P .  -  T H E  G R E A T  M I S C O N C E P T I O N S  O F  M E
 

I do what I want, whenever I like, because it's my right

Torsdag 9/8
 

Som rutinen blivit var det att vakna tidigt även denna dag. Packa ihop våra attiraljer (för er som inte kan redig svenska ;))) betyder det saker) och dra vidare till ett litet mysigt italienskt café där man fick en stor ciabatta, kaffe latte och blodapelsinjuice för ynka 49 spänn! Ibland har man tur. 
 
Efter frukost hoppade vi in i bilen och körde mot resans höjdpunkt (höhöhö) ULLARED! ;) Well, jag kan sammanfatta ullared med att säga att det är överskattat, alldeles för mycket folk och inte särskilt mycket att handla. Det blev dock lite hårfärg, diadem och rocktshirts. Råkade även gå framför deras inspelningskamera, pinsamt om något att hamna i teve...
 
Aja, vi stannade och käkade god lunch i form av pizza i Örkelljunga och sedan var det raka spåret hem! Skönt att komma hem även om vi har haft en riktigt kul resa!

Got nothing to fear cause your rebirth is near

Onsdag 8/8
 
Än en gång vaknade vi tidigt, tur var nog det för vi hade en lång dag framför oss med att ta oss från Malexander till Göteborg! Så lite frukost och packning och sen drog vi ner till Gränna för att käka lunch! Sjukt svingod pasta med oxfilé och svamp.. NAM! Efter lunch var klockan en hel del så då blev det hopp in i bilen igen och raka vägen till Göteborg. Efter att ha snurrat femtioelva varv i centrum hittade vi äntigen lägenheten där vi skulle bo, jättefint! Efter lite planering av hur man tar sig till Liseberg, dusch och bäddning så ringde vi en taxi. Vi är lite skeptiska mot spårvagnar nämligen.. Haha.. 
 
Vi kom i alla fall till Liseberg och ett hav på ca 20 000 människor framför scenen till Alice Cooper, lätt att vara runt 1.60 då... Well, mami och jag backade bak en hel del och hörde i alla fall hela konserten, sjukt hur duktig människan är på att sjunga. Scenshowen (det vi såg av den) är ju oxå helt och håller galen! 
 
Taxi hem oxå, typ världens trevligaste taxichauffis och det kändes med rätt bra! Väl hemma i lägenheten var vi hungriga och trötta så lite kex och nötter senare var det natti natti. 
 

'Cause when the feelin's right I'm gonna run all night I'm gonna run to you

Torsdag 7/8

Halv nio hör vi ett voffvoff utanför dörren samt "Oj, sover ni såhär länge?" well, bara att stiga upp och käka frukost! Under dagen hann vi gå runt och kolla i skogarna, jättemysigt och jag fick några fina bilder! På eftermiddagen sov jag och Malin en stund efter bristen på sömn under natten. Haha, vid halv fyra packade vi in oss i bilen och for iväg till Linköping! Väl framme där blev det parkera i ett parkeringshus (jag lovar, detta är viktigt för vidare historien) och gick upp till torget för att käka. Vi hittade till min lycka en rockbar där vi käkade svingoda hamburgare.. 
 
Klockan halv sju drog jag och Malin därifrån och bort till Cloetta Center för att se Bryan Adams, konserten var riktigt fantastisk. Först Rickfors och co. som förband (förvånandsvärt bra) som körde två av mina favoritlåtar - Free Falling & The River - och sedan 27 underbara låtar med en klockren Adams. Några tårar kan jag erkänna föll under (Everything I Do) I Do It For You, fy fa fint det var. Filmade lite, ska se om jag lyckas ladda upp... 
 
Efter konserten som är mer eller mindre obeskrivlig var klockan tvugo över elva och om vi inte är tillbaka vid parkeringshuset till tolv så blir bilen inlåst, vägen som tog 15 minuter att gå till arenan tog hem ca 5 (hej kramp!) eftersom att vi visste att vi båda har kasst lokalsinne.. Det tog nog en kvart att hitta rätt parkeringshus, det finns nämligen 12 stycken där inne i Linköping, vi vill ju inte heller visa att vi inte hittar så det var bara att springa fram och tillbaka till vi hittade vårt guidemärke - Pressbyrån! 
 
Det gick i alla fall bra och glada i hågen allihop hoppade vi in i bilen för att ta oss tillbaka till stugan! Vi hann knappt ut ur Linköping innan himlen öppnade sig helt, det låg ca en decimeter vatten på vägen och vi såg absolut ingenting, då satte vi igång gpsen på Björns telefon och tänkte att den leder oss ut till motorvägen.
 
Så fel man kan ha, denna gps ledde os in på vägar som bara blev mindre och mindre till att vi körde på en grusväg med gräs i mitten, helt fantastiskt. Det blev mer eller mindre safari, under resan hem på två timmar (som skulle tagit ca en timme) sprang dessa djur över vägen: mus,paddor, hare (med ovanligt långa ben) grävling, rådjur, älg & något som eventuellt var en räv. Till detta kan vi lägga till att Malin lyckades undvika ett stup (som egentlgien bara var en vattenpöl/skugga) & att efter att vägen nästan svängt 360° utbrister SÅG NI! 
 
Väl hemma kan man väl inte annat än att skratta åt eländet, vilken kväll säger jag bara! 
 

Heaven can wait we.are only watching the skies

 
Hey new happy nails!

You can tell me that there's nobody else

Måndag 6/8

Efter att ha panikpackat allt på morgonen så packar vi in oss i bilen, fem pers i en skoda combi och hela bagaget fullt med väskor. Ungefär tre kilometer senare kommer vi på att vi glömde sovsäckarna, så turn atound and go back, när det väl var fixat så blev det ful fart mot Kalmar! 
 
På vägen dit var planen att jag skulle beställa biljetter till Scorpions i Gävle, dock visade det sig att alla biljetter då hade 18års gräns (ändrades tydligen ner till 13år sedan) och tack vare att jag fyller år vansinnigt sent på året så var det kört. Lite panik senare hittar vi dock en spelning i ett ställe som heter Oberhausen och ligger i Tyskland nära den holländska gränsen! Biljett dit, big CHECK! 
 
 Nöjda och glada fortsate vi sedan in i Kalmar där jag köpte mina skivor, bild kommer upp här när de sitter på väggen!
 
Från Kalmar fortsatte vi upp mot Hultsfred! Malin hittade en gammal skiva med Style, så en rätt bra bit blev det att lyssna på den, musikgalningen i mig växlande mellan hopp och förtvivlan, det är verkligen sååå inte min musikstil men samtidigt är det så sjukt kul musik. Jag vet inte. 
 
 I Hultsfred blev det fika! Planen var även att cykla dresin men vädret sa HELL NO, så vi satte oss inomhus istället, senare på kvällen blev det till en Thai/Kina restaurang, det var mums. Därifrån blev det sedan full fart till Malexander där vi fixat stuga för två nätter! Vackrare plats är svår att hitta, massa skog och insjöar, helt fantastiskt. Lite problematiskt med täckningen på telefonen bara var enda problemet. 
 
Efter att ha gjort oss lite hemmastadda i stugan gick vi in till henne vi lånade stugan av, jättetrevlig och go och med en liten hund som var galet underbar. 
 
 Sömn? Ja, vi sov men tack vare att 3/5 av oss i stugan snarkade och att jag piper (symfoniorkester typ) så var det väl ingen som blev riktigt utvilad.... 

Ready to crash and burn, I never learn

HEJ! 
 
Hemma igen, kändes konstigt att vakna i min egen säng i morse, har ju blivit van vid minimala stugor och liggunderlag. Haha, har som jag skrev i ett tidigare inlägg sjukt mycket att berätta om, förutom det uppenbara med Bryan Adams och Alice Cooper så vad sägs om en minisafari mitt i natten djupt inne i en random skog? Eller  min fantastiska upplevelse på ullared? Ohwell, det kommer långa inlägg snart om det..
 
Nu ska jag först målas naglarna, senare idag drar jag in till stan för Sailet, stannar där inne till imorrn så måste packa om väskan.. Haha, puss på er!
 
G U N S  N '  R O S E S  -  N I G H T R A I N
 

Baby you are all that I want, when you are lying here in my arms

Nu skulle jag kunna skrivit ett inlägg om vad jag gör, tror dock jag sparar det till jag kommer hem och kan skriva ett rysligt långt inlägg om denna resa, vi har det bra i alla fall! 

Oh babe you are looking real fancy

Är i Vimmerby och äter på thairestaurang, utanför regnar det och planen vi hade på att cykla dresin grusades tack vare regnet.. Anyway vi har det bra, strax blir det att åka vidare till stugan där.vi ska bo över natten! Här kommer en bild på min nästan tomma tallrik, ha dedet inte sett så gott ut så hade jag fotat innan... Puss på er!

Here I am, rock you like a hurricane

Tack vare idioterna på göransson arena i sandviken som satt artonårsgräns även i målsmans sällskap så blir det inget Scorpions där, tack för den när man fyller arton två veckor senare..
Dock resulterade detta i att jag med mina knackliga tyskakunskaper beställde biljetter till en spelning med dem på ett annat ställe. Oberhausen i Tyskland den 15e december! Riktigt jäkla grymt i och med att jag aldrig varit i Tyskland heller! Nu är jag nöjd och glad!
 
För övrigt är jag nu i Kalmar och ska hämta upp tre skivor jag budat hem på tradera! 
Batteriet i datorn håller på att dö oxå så uppdaterar när jag laddat eller tagit fram telefööönen.. 
Haha, puss på er!
 
//LYCKLIIIIG TJEJ! 
 

I'm dressed in black, I'm a heart attack

Just nu!
A L I C E  C O O P E R  -  I ' M  Y O U R  G U N
 

It don't get hot like this in heaven

Åh hjälp..
 
Bryan Adams (Everything I do) I do it for you är ju soundtrack till Robin Hood - Prince Of Thieves, kom på att jag aldrig sett den filmen så alltså bäddade jag ner mig i min stol med chips och cola och har spenderat senaste två timmarna till att se den. Fy så bra film, är helt sjukt att jag inte sett den innan.
Och ja, som vanligt lipar jag ju i varenda film, inget undantag här inte...
 
Nu ska jag se friidrotten och lyssna på min taggalista till veckan! Puss!
 
 
 
 

Look into my eyes and you will see what you mean to me

Hemma från Korrö dit utflykten gick, sjukt god mat och vansinnigt fint ställe. Verkligen fantastiskt!
Nu är jag dock döstrött så sitter i min fåtölj och halvsover till musik, måste börja tagga för Bryan Adams och Alice Cooper som det är dags att dra åt imorgon, Adams på tisdag i Linköping och sen Cooper på Liseberg! Helt grymt!
 
Well, godnatt höll jag på att säga... Puss!
 

Help me I can't feel no pain

Nu bär det av på utflykt! Destinationen är en överraskning för morföräldrarna och eftersom en av dem är väldigt nyfiken och läser min blogg så kan jag inte skriva vart här än... Hehe detta kommer bli en trevlig dag! 

Soul to sell, can't hold your stuff together

Hej!
 
Sov några extra timmar och nu är jag äntligen pigg! 
Kollar på videos på youtube och håller på att lägga in alla bilder från igår, niiice! Det var faktiskt väldigt trevligt igår, sjukt gott käk och mina fina morföräldrar hade det bra! Jag överlevde till och med att umgås med typ 3009485857747474774st människor.. Hehe..
 
Well, här kommer en bild på de matchande tröjorna mormor och morfar fick till festen igår.. ;) 
 

We feel miles apart inside, was it something I said or something I did

Är lite trött idag, återkommer senare med ett inlägg för nu ska jag fortsätta halvsova i soffan och se på os i hästhoppning! 

As I walk alone, I still sing for tomorrow.

150årskalas nu, varmt som tusan och det känns som om det kommer bli en bra dag!
Såhär ser jag ut idag, luftigt och svalt för att överleva den värsta värmen.. 
 
Fick förresten ett fint armband igår av morbror med familj som varit på Bornholm, riktigt fint! Yay!
Haha, wow vilken min.. Aja kolla på armbandet istället! Dare to love ♥

You had it all but you were careless

Blixtrar och smäller något så galet här utanför, bland.det mysigaste att somna till så jag är nöjd! Imorgon blir det kalas hela dagen så får se om jag hinner blogga, måste i alla fall sova nu så man är pigg och glad under dagen! Avslutar detta inlägg med en bild jag tog häromdagen, hoppas jag inte lagt upp den redan... Godnatt!

Do you remember that I used to sing

I thought I told ya, I came to party! 
 Nya naglar lagom till festen imon, svart med glitter! Awesome!

You want some time alone but I don't think I'll be that strong

H A R D C O R E  S U P E R S T A R  -  R U N  T O  Y O U R  M A M A ♥
 
Gammal favoritlåt, lika bra nu som då! Har en minipaus i min hm paus. Det där blev väl inte helt toppenformulerat men smarta som ni är fattar ju ni ändå! ;) 
Haha, vad jag gör är att jag precis sett ett avsnitt av MacGyver (kom på att jag inte sett de första säsongerna alls, lycka!) och nu kör jag nostalgitrip genom gamla serier. Håhå! 
 
Well, vad gör ni andra? 

And I'll go there with you, where the streets have no name

Fullt ös, medvetslös typ. Storstädat hela dagen till imorgon, därför det är lite dött här på bloggen!
Dammsög huset under värsta värmeböljan och så, toppen really! Nu har jag dock paus och ser lite film här på datorn, trevligt värre! Well, tänkte mest säga att jag lever och så.. Uppdaterar mer när jag har tid! Puss! 

These lungs have sung this song for too long, and its true I hurt to remember I loved you


Love me or hate me but I ain't stoppin' 'till I'm on top

Hej! 
 
Lyssnar på Deuce och håller på med lite saker till det stora kalaset till helgen..
För övrigt vaknade jag alldeles för sent idag, halv tolv för att vara exakt och det kändes väl inte helt och hållet toppen.. Well, behövde antagligen sova. I alla fall, har mest sett på os sen jag vaknade! Simning, rodd, judo och tennis för att vara exakt. Sportnörd som jag ju är så är det väl inte förvånande att jag är lycklig över att det är os! 
 
Har förresten vunnit hem tre auktioner på skivor på tradera, så snart blir min vägg ännu vackrare! Swoopswoop! 
 
Well, uppdaterar sen! Puss 

RSS 2.0