It was the wrong time for you, it was the wrong time for me

ROAD HOUSE

Heter filmen som jag såg igår! 
 
Den handlar om dörrvakten Dalton som får jobb på det halvt förfallna haket Double Deuce, genom att styra upp personalen och gästerna ser han till att puben blir gästvänligare, dock råkar han bli ovänn med en av de mäktigaste männen i staden.. 
 
Well, som jag skrev igår så var filmen faktiskt riktigt bra, blev lite förvånad! Fast i och för sig, Patrick Swayze utan tröja mer eller mindre halva filmen gör ju att storyn oxå får ett lyft.. Hehe! Men nae, om man ska vara lite seriös så var det en väldigt bra actionrulle! Se den! 
 
Bild från IMDb!

I'm still yours, faithfully

Fyra plåtar muffins samt en sockerkaka gjord av smeten som blev över under varje muffinsomgång senare är jag nu helt och hållet supervarm och trött i huvudet. Körde ett litet styrkepass med 80 situps och ett gäng armhävningar och nu lyssnar jag på Journey och dricker vatten som antagligen aldrig smakat så här gott.. 
Snart ska jga ta tag i städandet och attackera loftet med min dammtrasa, sen blir det definitivt ett dopp i poolen!
 
Vad gör ni andra idag? :)
 

I wont pull the trigger, just to see you die

Godmorgon! 
 
Precis sett sita avsnittet av MacGyver, allt lite sorgligt att de inte kommer sända serien mer.. Hm! 
Nu sitter jag i alla fall här och taggar för att börja baka muffins! Lyssnar på Hammerfall och fixar lite med några bilder.. 
 
Här kommer en bild på en bro, och en låt.  Any Means Necessary
 

We don't need no thought control, no dark sarcasm

Precis kört ett rätt tungt styrkepass så nu är det inte mer än rätt att jag slappar i soffan med en bra film! Den specifika filmen i fråga är en action från -89 med Patrick Swayze i huvudrollen, kommer inte ihåg riktigt vad den heter men den är riktigt bra så recension kommer så småningom! Well, nu ska jag se vidare, puss på er!

Now I see, you're testing me, pushing me away

Mamma torkar golvet så just nu sitter jag här strandsatt på min datorstol, det är dock helt okej för mig..
Kan höja musiken hur mycket jag vill utan att någon kan be mig sänka, ingen kommer ju fram till mig ;)
Haha nae skämt åsido, sitter här med min stolsdyna som masserar nacken, cola och en bild jag hållit på att redigera i vad som känns som flera år. Nu ska den bli klar!
 
Här kommer en låt till er, puss!
 

Things aren’t the way they were before, you wouldn’t even recognize me anymore


I tried so hard and got so far

Hej! 
 
Hanna har bott här hela helgen så har haft lite viktigare saker för mig än att blogga, till exempel beachparty, senorendagen, långpromenader och att boka en resa till Krakow!
Min moster är där nu och säger att det är helt fantastiskt, så den 12e augusti drar vi iväg några dagar dit! Ska bli grymt att komma iväg till en historisk plats i år igen, det var ju längesedan nu! Swoopswoop!
 
Nu måste jag i alla fall städa, till helgen blir det 150års kalas (mormor 70 + morfar 80) med vad det känns som runt femtusen pers.. Haha, putsa fönster och städa loftet och skrivbordet idag! 
 
Kom på att jag inte lagt upp något från blomstergården än, så här kommer en naturbild! ;) 
 
 

And the moon is the only light we'll see

Blev inget Bruce Springsteen, kolla på Aftonbladet så ser ni varför! Istället har jag målat naglarna idag och snart kommer Hanna hit och så blir det beachparty, 1100 spänn tillbaka och det känns faktiskt väldigt värt! 
Såhär ser mina naglar ut anyway! Puss 

I cant believe the news today, I cant close my eyes or make it go away

Ligger ute på min älskade madrass i skuggan och läser, någon som ser vilken bok det är? ;) 

Born down in a dead mans town, the first kick i took was when I hid the ground

Hejsan! 
 
Undebart väder och så, precis kollat på MacGyver och nu håller jag på att fixa med biljetterna till Bruce Springsteen imorgon kväll.. Lagom mycket problem kan jag ju säga och kommer aldrig köpa från den biljettleverantören igen! Bara att hoppas på att det löser sig under morgondagen, någon gång under dagen kommer det komma ett sms med leveransplats och så, denna sjuka stress alltså. Litar inte på det alls!
 
Aja, inget att göra nu ändå. Drar ut i solen nu! Puss
 
B R U C E  S P R I N G S T E E N  -  B O R N  I N  T H E  U S A
 
 
 
 

To see you're laughing and you're laughing at me

Förresten, kolla vad jag köpte igår! Finally, har letat efter svart färg länge, och kolla, naglarna är inte nerbitna! Tjoho så bra jag är ;)

I don't want to be anything other than me

Godmorgon!
 
Idag blir det en fin dag hemma, det är redan så varmt ute att man måste sitta i skuggan!
Hmm, har tänkt att bara ligga och sola och läsa, får dock se hur länge jag klarar att ligga i solen, är ju inte precis värmetålig. Haha. Nu innan lunch tänkte jag sätta mig och gå igenom alla bilder från i förrgår, sen vid tolv blir det MacGyver och sen ututut! Well, har trehundra bilder att gå igenom, better get startin'!
 
Här kommer en bra låt till er, puss!
 
G A V I N  D E G R A W  -  I  D O N ' T  W A N T  T O  B E
 

Somebody better turn your head around

Nu sitter jag här i bilen igen, denna gång på väg mot Kalmar! 
Museum, promenad och kanske lite shopping står på dagsschemat, runt.25 grader varmt ska det ju bli oxå. Awesome! Well om mitt batteri ska hålla hela dagen får jag stänga av internet nu, lägger upp en bild från igår som ni kan njuta av! Puss ;)

There's nothing that I wouldn't do

Utflykt till Blomstergården idag (ca sjuttioelvatusen bilder, kommer upp någon dag!), trevligt trevligt! Nu blir det strax att dra till Ronneby, morbror spelar på brunnen ikväll!
Well, tänkte bara säga det! Puss

We can hit the dance floor when you wanna


You want my life, you wanna take away what's mine

Tjaa! 
 
Håller på att fixa med fina affischer till en marknad som är till helgen där min pingisförening ställer upp med massa skoj, typ chokladhjul och sånt.. I år kommer jag dock inte vara där, är ju i Göteborg över helgen! 
 
Har en väldans massa planerat nu för veckan, imorgon blir det iväg på heldagsutflykter med en liten del av släkten och på tisdag blir det Kalmar! 
Hade velat lyckas planera in att träffa lite kompisar oxå under veckan, definitivt något att försöka fixa! 
 
Haha nu är klockan 22:22 :') Humor.. 
 
Anyway, måste bli klar med alla affischer idag och vid elva ska jag se på reprisen på Terra Nova på tv11, så better get back to photoshop!
 
Puss på er!

Always looking for something that I haven't had yet

Riktigt lat dag idag, vädret är fantastiskt och jag är allmänt seg efter att ha sovit i en obekväm soffa inatt. För att ni ändå ska få ett inlägg här så kommer nu en random bild! 

We are the people that can find whatever you may need

Östersjöfestivalen, Karlshamn

If we go again all the way from the start

Under dagen har jag vunnit en traderaauktion på en fin gammal lådkamera, så nu ska jag dra iväg och hämta min nya älskling! 
Stannar dessutom efter det i Karlshamn och går på östersjöfestivalen ikväll, imorgon blir det hem tidigt därifrån och välkomna nya gäster till min mosters hus, busy life! ;)
 
Well, så här ser jag ut ikväll om ni nu undrar (+ lite smink som ska på strax!), nymålade naglar! :D
 
 

We live to fight the hand of doom

Hanna var här igår och bland annat så tipsade hon mig om lite topplistor jag kan lägga upp här, den som kommer nu är en topp fem lista på låtar av ett av mina favoritband Edguy! ♥ 
 
KING OF FOOLS
SAVE ME
VAIN GLORY OPERA
FOREVER
SCARLET ROSE

Lets dance in style, lets dance for a while

Hej på er!
Sitter här i växeln och väntar på att klockan ska bli tolv, då blir det nämligen ut på lunch med Hanna!
 
Dessutom slutar jag efter lunch idag så sen blir det hem och sova! Ikväll blir det kanske att dra ner till Karlshamn och östersjöfestivalen ifall vädret håller sig fint och kanske lite beroende på om jag pallar...
 
Anyway, härligt att det är fredag!
 
 

I hate to look you into those eyes and see an ounce of pain

Sitter inne på kontoret och tar det lugnt, varit rätt tyst i telefonen hela dagen förutom bland annat en väldigt pratglad dam som pratade på om hund och fönster i en kvart. Det roligaste (hm?) av allt är att hennes egentliga ärende inte hade alls här att göra... För övrigt börjar jag se fram emot att klockan ska slå fyra, är rätt trött nu förstår ni... Oh well, back to work! 

It's nothing new to you 'cause I think we've seen that movie too

Idag var jag uppe vid sex, drog in till stan vid halv åtta och från åtta till fyra var det full fart med att lära mig ett helt nytt jobb! Tröttheten som infann sig när jag väl kom hem är svår att beskriva haha, sov en timme och läste tidning, sen kom resten av familjen hem med käk, gott värre! Nu ligger jag i soffan och ser på morden i midsomer och har det bra! Ikväll lär jag somna gott efter en nyttig dag och imorgon och fredag gäller samma rutin som idag, jobb i växeln mellan åtta och fyra! Trivs dock bra så det känns helfint! Tänkte bara göra en snabbupdate här så ni vet läget, vi får se när det kommer ett "riktigt" inlägg igen, puss så länge!
Bild från häromdagen när det var riktigt sommarväder!

I just want to see you laughing in the purple rain

Så, klar för att dra in till stan för att käka och lyssna på när morbror och hans band spelar! 
Lär bli awesome, inget säger sommar mer än det, världens bästa tradition.
 
För övrigt lyssnar jag just nu på Nordman, det är fin musik det ♥
 
Och förresten, jag har fått jobb! Swoopswoop! 
 

I'm swimming in the smoke of bridges I've burned


Never tell me what you're thinking

Godmorgon!
 
Pigg och glad idag, vet inte riktigt vad som hände men huvudvärken har släppt! Tjoho, det är galet hur mycket bättre man mår utan huvudvärk! 
 
Ja, just nu lyssnar jag på Mötley Crües nya sång Sex, förstår inte riktigt vad många klagat på om att det inte är deras sound och att det är dåligt? Jag tycker det låter ganska typsikt för Mötley och på grund av det är det också väldigt bra.. 
 
Well, vad tycker ni om den nya låten? :)
 
M Ö T L E Y  C R Ü E  -  S E X 
 
 
 

We stand and we wont fall, we're all for one and one for all

Morfar har kompisar hemma, de spelar dragspel tillsammans utanför dörren... Whoops, glömde jag nämna att jag fortfarande har huvudvärk? 
Just nu ligger jag i alla fall i soffan (som jag gjort hela dagen för övrigt) och ser en dokumentär om leoparder tillsammans med mamma, vi har det rätt mysigt måste jag ju säga, tack och lov för treo oxå...
 

And it wont even show and no one will know

Tjoho, laddat ner en ny webbläsare här till telefonen så nu funkar allt som det ska med mobilbloggningen! Annars idag ligger jag utslagen i soffan, mår inte alls bra. Well hoppas det blir bättre och så snart, här kommer en random bild till er! Pusshejj

I don't need to fight to prove I'm right

T H E  W H O  -  B A B A  O ' R E I L Y
(antagligen världens mest irriterande intro, men låten är bra...)
 

Got a feeling inside it's a certain kind, I feel hot and cold down in my soul

Godmorgon!
 
Gårkvällen blev lyckad, Status Quo var som väntat helt grymma och vädret var med oss!
Idag ska jag träffa Hanna över dagen och senare ikväll blir det kanske dra ut till Hasslö igen med lillkusinen som vill se Loreen, vi får väl se hur det blir med ädret och allt sånt, det ska ju bli åska och då är det kanske inte sådär jätteskoj att åka dit. Well well, det blir nog bra!
 
Läget med alla idag? 
Själv är det bara fint, lyssnar på The Who och har det chill, fy så skönt det är att vara ledig! 

Together we'll live with the sadness, I'll love you with all the madness in my soul

Hej! 
 
Idag har det varit städning som stått på schemat, min moster ska hyra ut huset nu i några veckor så då måste det ju vara tipptoppfint!
Dock är vi klara nu, ska ta det lugnt i ca en timme nu sen blir det käk och vidare mot duschen.
Senare ikväll blir det nämligen Hasslöfestivalen med min fina moster! Vi vill ju inte missa Status Quo, ett band som vi båda kan hålla med om är bra, det händer inte ofta kan jag ju säga.. Dessutom spelar ett band med irländsk musik efter Status så om vädret håller sig fint så blir det nog att stanna och se dem oxå!
 
Yes, det var min dag det, vad händer hos er ikväll? :) 

I see a red door and I want it painted black

La-la-la-la-la-la-la-la-la-la-paint-it-blaaaack.
 
^ dagens ryck, hörde låten på rockklassiker och fick för mig att det blir ett fantstiskt blogginlägg. Uhm, kan ju rädda situationen med att nämna att denna dag för 50 år sedan gjorde Rolling Stones sitt första uppträdande tillsammans! Det ni, det ligger lite respekt över det! 
 
Well, här kommer låten i alla fall.. 

Just how much air I need to breathe

Hej!
 
Idag blev det stiga upp tidigt för att göra frukost och sjunga för fina mormor som fyller sjuttio idag! Stort grattis ♥
 
Nu sitter jag här framför datorn och är förvånandsvärt pigg för att ha varit uppe sen hm halv nio.. Dock somnade jag runt halv tolv så sömnbrist kan jag ju inte säga något om men ändå lixom!
 
Lyssar för tillfället på en grupp som heter Needtobreathe, de hör till den där evighetslånga spotifylistan david skickade till mig.. Well, de är bra så jg klagar inte!
 
Puss på er!
 
S O M E T H I N G  B E A U T I F U L
 

Stay well on your way

 
Fått hem en fin korsett från swedenrockshop idag, nöjd! :3

Just follow the sign and escape from the nightmare

Haha, shit alltså vilken grym dag det här är.. 
 
Har ju varit ganska säker länge på att jag aldrig kommer få se Scorpions live eftersom att det inte verkat som om de ens haft planer på att dra hit till Sverige på sin avskedsturne, deppigt men sant. De är ju ett av mina favoritband och när de inte kom till sweden rock i år så kändes det kört. Sen går jag in på facebook (av alla ställen såklart) och ser att de är bokade och kommer hit. Eller ja hit går väl att diskutera, en åtta timmars iblresa hit. 
 
Lyckades dock vädigt lätt övertala bästa mamma och pappa till att dra mot Gävle till vintern. 
 
Haha omg, jag är glad!
 
Förutom den uppenbara lyckan över detta så har jag fått hem mitt körkortstillsstånd idag! Så nu ska bara pappa få hem sitt handledartillstånd oxå och sen blir det ut på vägarna! Typ. Woho!
 

So what is wrong with another sin

Åååååh. My. Freaking. God! 
 
 

And I wonder if you are crazy just like me

Nya naglar, tjoho, projekt "sluta-bita-på-naglarna" är igång igen (för runt tretusensjuttiofjärde gången)!

And I ask if I'm dreaming, so sorry I don't have those things that you're needing

Hej på er! 
 
Precis kollat på MacGyver, som vanligt alltså! ;)
 
Vaknade i alla fall idag runt tio efter att ha sovit allmänt dåligt, jobbiga drömmar och så världens storm ute. Öppet fönster är verkligen toppen för temperaturen i rummet men alltså när det blåser så galet mycket kan man knappt sova för att det smäller och låter som om någon försöker riva hela tomten utanför... 
 
Jaja, just nu lyssnar jag för er som undrar på musik och håller på med lite saker i photoshop, trevligt värre förstår ni! Strax ska jag fixa till mina naglar och sedan blir det käka lunch!
 
Puss!
 
H O L L Y W O O D  U N D E A D  -  S . C . A . V . A .

Live for the key

Såhär såg mitt golv ut för en stund sedan... 
 
Anledningen till det är att jag tog tag i projekt vinylskivor idag, dvs. lägga alla skivor i sina rätta fodral och de som inte har något specifikt fodral ska få en helt egen plastficka med en etikett på. 50 skivor senare varav knappt hälften hade ett riktigt fodral är det fint och välstrukturerat nu. Råkade dock ta slut på tejpen, det var kanske inte idealiskt men ändå.
 
Två kul saker som hände under städandet:
 
* Jag har två Foreignerskivor, den ena är 4 och den andra är Double Vision. 4 + fodral passade perfekt och allt stämde, Double Vision däremot var helt fel. Spåren på själva skivan matchade inte alls vad det stod på fodralet. Efter några minuter då jag övervägt om jag började bli sinnessjuk bad jag mamma tt dubbelkolla åt mig, vi kom fram till att min morbror som jag lånat skivan av har lagt i fel skiva i fel fodral... Dvs. Double Vision ligger i fodralet till Head Games som han har hemma hos sig.. 
* Visste ni att på David Lee Roths soloskiva Sonrisa Salvaje så står allt på spanska? Det visste inte jag och trött i huvudet som jag var försökte jag läsa det som om det varit engelska, det gick inte så bra.. 
 
Eh ja, tror jag ska äta nu, är vrålhungrig! 
 

Lost in peace for dreams

Himlen är rätt fin ikväll, dock flyttar jag in till teven nu för att se på film! Någon komedi på canal+hits, förhoppningsvis orkar jag se hela men är redan ganska trött så vi får väl se... Anyway, trevlig kväll hörni!

Feel good chemical

Tack och lov för Nelly.com och märket Pieces som faktiskt har normala priser.. 
En finfin bikini är nu beställd och förhoppningsvis här hemma innan fredag, awesome eller vad! 
 
För er som är nyfikna så blev det denna, 288 kronor fattigare men väl värt det. 

From the front to the back we attack, that's when the sky turns black

Man kan ha rätt kul med en kajalpenna, dove and grenade♥

I thought I told you, I came to party

Femhudrasjutton grader varmt idag, så kidnappade mammas dator och satte mig i skuggan för att leta efter en ny bikini, den jag har nu är nämligen väldigt hm urtvättad? Sitter inte alls bra iaf, så senaste timmen har varit bikinijakt på diverse kända och okända hemsidor.. 
 
Har hittat en som var sååhääääärrrr vansinnigt fin, dock kostade den elvahundra spänn så la ner det projektet ganska fort.. Suck. 
 
Well, om ni läste mitt förra inlägg såg ni att jag äntligen hittat ett sätt att mobilblogga med bilder igen, det är galet osmidigt men det fungerar! Är det bara jag som kommer på sådana fantastiska lösningar när man är dödstrött? Hm probably... 
 
Nu ska jag fortsätta den vilda jakten på den perfekta bikinin som inte kostar som en månads studiebidrag, ciao!
 

You've had a chance I've had enough

Det är bra att man inte har några sömnproblem...
Och insåg precis att jag genom instagram och twitter kan ladda upp bilder på bloggen via telefonen! Detta blev the chosen one, från senaste åskvädret!

When you criticize with your pretty eyes

"Hej, jag heter Karl-Två och är en av världens sötaste fågelungar. Jag bor under en takpanna tillsammans med min mamma Karl och på min fritid gillar jag att sitta i min favoritblomkruka och äta potatis. Jag är inte ett dugg rädd för de där typerna mamma kallar människor, de pratar ju bara i falsett om hur förbaskat söt jag är och ger mig mat! Just livin' the life!"

I used to wake up to the colour of your soul

Hade lite smått sömnproblem igår, eller idag beroende på hur man ser det. Klockan tre var jag klarvaken och något så hysteriskt varm. Det är kanske inte alltid att föredra att sova på loftet i och med att värme stiger uppåt, har ju mitt öppna fönster för att lösa det problemet men det gör inte särskilt stor nytta när det är praktiskt taget vindstilla och kvat ute. Haha, fail on me! 
 
Vaknade i alla fall runt tio idag och var förvånandsvärt pigg! Har tagit vara på den energin och omvandlat den till produktivitet genom att storstäda loftet. Varmt som bara den och ryggen lider lite att att det bara är lite över en meter i höjd men nu är det fint! 
 
Tänkte fortsätta mitt plötsliga ryck av energi och baka en fin liten kladdkaka, sen ska jag gosa ner mig ute på en filt med min bästa bok! Läste ut den jag höll på med igår (recension kommer!) och runt två inatt började jag läsa för att bli trött, började om på min absoluta favoritserie alá Diana Gabaldons Främlingen.. Tiihii ;) Kan varit det som gjorde att jag inte somande så värst tidigt, haha.. 
 
Fick även hem ett fint litet paket från Gina Tricot igår så här kommer lite bilder på de två tröjor jag beställt! Paketet innehöll även lite underkläder men de behöver ju inte läggas upp här, haha! 
 
Blev lite halvt kär i de indianinspirerade trycken och älskar när det är detaljer i ryggen, så helt perfekt! 

I'm sorry that I'm not sorry

Hallå!
 
Sjukt vansinnigt kvavt i luften idag, väntar på att världens åskväder ska bryta ut. Förhoppningsvis gör det det sen när det blivit mörkt, det är nog det mysigaste som finns med åska och hade gärna försökt fota lite blixtar.. 
 
Well, än så länge är vädret bara molnigt så sitter här vid datorn och bygger ny bloggdesign faktiskt! Dock lär den vara rätt lik den jag har nu eftersom jag gillar upplägget och så, men har haft denna ett rätt bra tag och känner för lite nytt! Tjoho typ. 
 
Vad gör ni idag? :)

You got the world on it's knees, you're taking all that you please

Hanna har tjatat på mig i evigheter om att lyssna på Shinedowns nya album Amaryllis, dock har det inte riktigt blivit av så igår gick hon in på spotify och satte igång skivan med kravet att jag skulle lyssna och sedan skriva en recension på bloggen. Så here we go! Jag måste ju erkänna att den faktiskt var riktigt bra med några helt otroliga låtar. Jag är definitivt inte ledsen över att jag lyssnade på den... 
 
Men här kommer väl då en topp-fem-lista! 
 
Enemies
I'll Follow You
Through The Ghost
Amaryllis
My Name [Wearing Me Out]
 
 
 
 
 

I'm sorry I can't make you see who I am


Questions always are my answers, but that's nothing new for me

Tjoo! 
 
Torsdag (tror jag?) och har fått min spotifyinkorg översvämmad med musik från David, så håller på att lyssna igenom alla nu. Dock lär jag inte hinna det för ska strax springa ner till bussen och hämta Hanna! 
 
Som ni vet så var jag ute och tältade med bästa Flii till igår, supertrevligt så klart och det gör det ju inte precis sämre att sjön vi var vid var galet vacker. 
 
Yes, bra vecka alltså! Nu ska jag hjälpa mormor att hitta en parfym, puss på er! 
 
 
 

Now I see that you fell apart again

D E U C E  -  D R E A M S 
 

I didn't know you were a fake, every lie straight to my face

Hej!
 
Inget godmorgon idag, har varit uppe sen åtta förstår ni! Nae, inte särskilt frivilligt...
Idag påbörjades projekt körkort förstår ni, handledarkurs mellan halv tio och ett med lite allmän fakta om bilkörning, tipsrunda, syntest och framförallt gratis fika. Faktiskt helt okej, ser fram emot att börja köra! 
 
Efter det drog jag och pappa mot Carlings, dagens goda gärning är nämligen att köpa en tröja till Flii som inte riktigt kunde ta sig till stan så lätt! 
 
På tal om Flii, om någon timme drar jag upp till de djupa skogarna utanför Växjö för att tälta och fiska, ska faktiskt bli riktigt kul! Dock kommer jag antagligen inte uppdatera bloggen förrän imorrnkväll på grund av detta, att få tag i en dator i närmsta träd brukar ju inte tillhöra det normala.. 
 
Haha, nu ska jag lyssna på musik och packa, puss på er!
 
 

I'm gonna make you move 'cause you're standing still

Precis käkat god middag inne hos mormor och nu lyssnar jag på Edguy och taggar fotboll!
Ikväll är det ju som antagligen ingen kan ha missat final i em mellan Spanien och Italien, själv hejar jag som jag alltid gjort på Spanien. Fy så bra de är ♥ Anyway, Hanna hejar på Italien så lär bli en vacker smskonversation ikväll... Mwaha!
 
Hur är det med er, ser ni fotbollen ikväll? Vilka hejar ni på? Vilket är det bästa käket till fotboll?
 
Själv satsar jag nog på nachochips, låter mums! 
 
Well, vi får se när jag bloggar nästa gång, puss så länge!
 

All that I needed was the one thing I couldn't find

Linkin Park - ett av de bästa banden som finns - har släppt ny skiva, den heter Living Things och såklart har jag lyssnat igenom den några gånger. Enligt min mening är det en av deras bästa skivor, låtarna i sig är kanske inte de allra bästa men skivan som helhet är helt fantastisk. Rekommenderar den verkligen och har ni inte lyssnat på den gör det nu! 
 
Som det sig bör har jag gjort en topp-fem-lista med bästa låtarna på skivan, so here we go!
 
Burn It Down
Lost In The Echo
 Powerless
 Castle Of Glass
I'll Be Gone
 
 
 

Check the rep, yep you know my rail

Hej på er!
 
Som jag skrev igår så stack jag in till stan för att gå på teater med Hanna, "agent mot sin vilja" hette den och handlade om kalla kriget på 60talet, agenter, dubbelagenter och trippelagenter i en enda röra. Den var faktiskt väldigt bra.
 
När den tog slut så promenerade vi hem och lagade mat och så, ut på promenad igen och resten av kvällen spenderades utomhus i det fina vädret fram till att klockan blev runt ett och jag tog bussen hem. 
 
Idag vaknade jag först vid halv nio av att det spöregnade, dock kände jag inte för at stiga upp så somnade om några timmar... 
 
För övrigt är jag sjukt sliten idag, trött och huvudvärk, inte nice. 
 
Vad gör ni idag? :)

RSS 2.0