It's hard to see the world through those burning tears

Ja, hej på er!
 
Igår la jag hela dagen på att skriva skivrecensioner, även det som denna dag har att bjuda på. Har dock fuskat lite och läst i min älsklingsbok hela förmiddagen. Nu är jag dock uppe i arbetet för fullt genom att lyssna på Dokken, vet inte om man ska gnälla för myclet när ens plugg går ut på att lyssna på bra musik och sedan skriva lite kort om dem.. Hehe, tar dock sin tid. 
 
Weeel, paus för käk nu, ska försöka komma ihåg att uppdatera bloggen sen, så länge får ni en vansinnigt vacker bild från igår när jag gjorde lite nailpolishart.. Haha. 

I don't back up I don't back down

"We are fiking ute" är fantastiskt att höra från mormor när man sitter och pluggar, tjooho! Kaffe<3 Haha, för övrigt skriver jag skivrecensioner idag, faktiskt rätt trevligt ändå..

Nowhere to escape, that part I know

Jo såhär är det, internet fungerar hyfsat igen (typ runt 4 mbit, måste dock fortfarande kolla upp det, ska vara betydligt snabbare) och jag har varit ute på en förbaskat härlig promenad med pappa! 
 
Anyway, musiknörd med förkärlek till konserter som jag nu är råkade jag gå in på ticnet en sväng för att se om det finns något kul att fylla ut min annars musiktomma vår med. Såklart fanns det det, så nu är biljett bokad för att se Helloween och Gamma Ray i Göteborg i april, tjohopp och tjohej och allt sådant... 
 
Nu är jag ganska så lycklig om man bortser från huvudvärk men weeel man kan ju inte få allt! Vidare ut till kökedt nu för att käka ungspannkaka och sedan hopp in i badrummet och göra mig i orning för artonårsfest, fin lördag ohyeas! 
 
 
 
 
 
 
 

We have the chance to turn the pages over

Men va bra det känns när internet är snabbare i telefonen än på datorn, samt att det hänger sig när man vill in på bredbandskollen för att se hur snabbt (långsamt..) det är... Stängde ner spotify i förhoppning om att det skulle hjälpa, but no. Usch, då drar jag ut en runda och går i solskenet i stället! Bloggar bättre när internet blir snabbare än 1 mbit...





Wanna rock this feeling off the ground

Hej dålig uppdatering.. 
Bättre blir det dock inte nu, för nu drar jag till Ronneby (nej inget att bli jätteengagerad över i vanliga fall) för att se Gotthard! Wiha! 
 

Can you do the little thing I wouldn't do

Godmorgon!
 
Okej nej, riktigt så illa är det inte men nästan.. Vaknade vid elva! Så olikt mig, men behövde väl sova.. Ledig idag i alla fall, skönt! Dock har jag lite projektarbete jag måste jobba med, but still! Gårdagen, hmm ja.. Hade sovit dåligt under natten och så, så orkade aldrig blogga. 
 
Anyway just nu håller jag på med lite stuff i photoshop och lyssnar på Bruce Springsteen, snart ska jag sätta igång en film och sen efter det blir det att börja med plugget! Duktigt, ja ganska.
 
 
 

Took the midnight train going anywhere

Hej!
Just nu sitter jag inne på hockeyn, ser väl inte helt fantastiskt ut men ändå... Dagen har för övrigt varit ganska lugn, inga ansträngande lektioner och ingen aktiv håltimme. Dock somnade jag ändå i soffan så fort jag kom hem, big fail! Yes, nu ska jag dricka kaffe, slänger upp en bild på dagens konstverk! Jag kallar den: "lastbilar på våg" ;)



Lets see how it all ends wrong

Trött efter en faktiskt väldigt produktiv dag. Nu ligger jag i soffan med "pengarna på bordet" på teven, rätt trevligt ja! För att roa er kära läsare lägger jag upp en söt bild. Godnatt!



Losing my insanity

Idag jobbar jag hemifrån, så dagen började med frukost vid nio! Vidare ut på en två kilometer lång morgonpromenad/jogg. In i duschen och sedan igång med att städa.. Klar vid elva och då blev det kaffe inne hos grannarna, nu sitter jag och jobbar med projektarbetet. Känns faktiskt rätt bra!
Och eh ja, här får ni en galet gammal egobild på mig (a) typ från när jag gick i femman, hmm..

You should've known by the tone of my voice, maybe


We are not gonna sit in silence, we are not gonna live in fear

Well, I definitely want this.

You know that I'm the reason people lock their doors


We're told lies that it's truth

Ja, råkade ju lova emma att skriva recension på american history x så here we go!
 
Enligt Wikipedia så handlar filmen om: 
 "Bröderna Derek (Edward Norton) och Danny (Edward Furlong) mister sin far i ett skottdrama med svarta inblandade. Sorgen och hatet driver Derek till en nynazistisk rörelse där han snabbt stiger i graderna. Lillebror Danny följer sin bror, men efter ytterligare ett skottdrama med dödlig utgång hamnar Derek i fängelse. Under sin tid i fängelse inser Derek att han valt fel väg, och när han efter tre år friges vill han rädda sin lillebror."  
 och ja det stämmer rätt bra, filmen är smart upplagd med både nutid och dåtid som blir kopplad till en enhet och man blir ganska fäst vid huvudpersonerna. Filmen var faktiskt över förväntan, väldigt positivt överraskad! Rekommenderar definitivt filmen till alla ni som gillar drama/dokumentärliknande filmer som har story som det finns mycket verklighet bakom. Jag kan ju säga att jag grät som en galning till och från i filmen för att allt kändes hopplöst och för att jag blir förbannad på hur fel vissa människor kan hamna.. 
 

In a time of need only few can see whats wrong

Ganska trött såhär tidigt på kvällen tack vare en väldigt oaktiv dag, dock blir det mer att göra imorgon. Fota lägenhet, plugga och träna ät vad som står på mitt schema! Känns ändå väldigt bra, nu ska jag fortsätta se film nummer 3 för dagen, "bröderna karlsson" på fyran! Här är en av de fantastiska bilder jag tog igårkväll när hanna och jag var ute på promenad, haha..



Good night, sleep tight, don't let the dead bite

Idag har jag:
 
- Lyssnat på "Dead Bite" x antal gånger, tappade räkningen någon gång..
- Sett American History X, usch vilken film. Vansinnigt bra.
- Läst massor i min älsklingsbokserie (outlaaaaandeeeer) 
- Fikat och käkat popcorn
 
Väldigt aktiv dag som ni hör.. 
 
 

What would you do if I told you I hate you

Hollywood Undead♥ har släppt en ny låt, som ni förstår så innebär det att jag inte har tid till att uppdatera bloggen just nu. Låten är fantastiskt! Lyssnalyssnalyssna! 
 
D E A D  B I T E
 

When the feeling's right I'm gonna run all night, I'm gonna run to you

Tjoo!
 
Nyss hemkommen efter en ganska lång dag, mycket gjort och så! 
Nu väntar jag mest på att Hanna ska komma sen blir det fira fredag, åh va härligt med helg!
Ja, tänkte inte säga mycket mer än så.. Blir nog mobilblogg ikväll om jag kommer ihåg det, haha. 
Slänger upp en till bild från imorse iaf, puss!

West coast, east coast yeah you're loving it

Godmorgon!
 
Igår somnade jag vid nio (!!!) pga huvudvärk, sömnbrist, det vanliga ni vet. Det resulterade i att jag idag vaknar en halvtimme tidigare än vad jag skulle, efter den dagliga morgonrutinen (vilken dag är det??, ta på diadem, kolla telefonen, kolla klockan, se att jag råkat dissa någon som smsat ruskigt sent vid elva, lägga tillbaka telefonen) så tittade jag av någon anledning ut genom fönstret, såg att det var världens finaste dimma så kasta sig ner för trappan och hämta kameran och gå ut. Fast mamma och pappa sov fortfarande så det blev mer smyg så fort du kan!! Ah. Nu ska jag i alla fall käka frukost! Ni kan få en av morgonens bilder!

Tell me when a kiss of love becomes a lie

Häääj! eller ja hej.
Hemma nu efter en 8-16 skoldag, övertrött något extremt yes! Matten idag gick bra, fattar de där jobbiga sakerna nu.. Alternativmedicinen gick hyfsat snabbt, fyllde i lite måbralappar och annat liknande. Sedan foto resterande fem timmarna av dagen, mitt projekt blev att göra layouten och lägga in bilder. Mot slutet av dagen blev jag i princip klar med ena sidan, den är fiiin. Haha, undrar om jag tycker det imorgon när jag kommer tillbaka och inte är hyper.. We'll see! Nu ska jag plugga svenska! puss
Ni får en galet vacker bild på en trottoarkant.



And it looks like you're having fun

Vaknade! Med huvudvärken kvar.. Fail on that big time!
Nu sitter jag i alla fall och pluggar matte, rättare sagt fattar nada av det så blänger på boken och hoppas på att jag ska få en liten sådan dära glödlampa som plignar till över huvudet.. Hmm. Det blir nog bra strax iaf, känns som jag kanske skulle kunna fatta om en stund eller om jag ställer mig under skrivbordslampan, det är ju lixom antingen eller där. 
 
Hehe, annars ikväll ska jag bli av med min äckliga utväxt! Varför föddes jag bara inte rödhårig istället? Hade varit betydligt smidigare just nu.. Hmm, well så svårt är det dock inte att färga så det blir nog bra!
 
Nu måste jag dyka ner i boken igen, vid sju ska jag ju se vem vet mest! :3
Slänger in en bra låt åt er!
 
Puss!
3  D O O R S  D O W N  -  B E L I E V E R
 
 

Rages in the name of desperation

Äntligen hemma efter en lång dag i skolan, åh va trött jag är! Har ägnat dagens lektion åt att filma musikvideo i en hmm övergiven danssal, faktiskt kul även om jag inte är ett big fan av att filma.. Nu ska jag dock käka en clementin och sova bort huvudvärken! natti!



Once in your life you find someone that will turn your world around

Hej!
Har försökt uppdatera bloggen hela dagen, som ni sett ganska lönlöst.. Well nu funkar det förhoppningsvis! Min dag började i alla fall med Bryan Adams o lurarna på bussen, bra morgon på så sätt aye! Första timmen obegriplig matte tillsammans med my dear friend huvudvärken, det var inte fantastiskt... Något som däremot var det var faktumet att jag fick 45/47 poäng på alternativmedicinprovet! Tjoho, nöjd! Vidare ut på håltimmen med Flii, pizza blev det till lunch! Alltid trevligt, mot slutet av håltimmen på tillbakavägen till skolan stannade vi i parken och umgicks med Adam en stund, fint! Sen svenska, instuderingsfrågor ftw! typ. Efter skolan drog vi in i idrottshallen och filmade klipp till vår musikvideo, sådär sjukt vackert! Efter det drog jag hem och har legat i soffan sen dess, haha! Nu ska jag dock käka, puss på er!




It sure feels good to be alive

Inget väcker en bättre än Mötley Crüe på högsta volym som alarmsignal, tjihi! Dock gjorde humöret en liten down sväng då jag insåg att det är grått ute med spöregn. Usch! 
 
Idag blir det i alla fall in till skolan för medieproduktion, ska skissa fram idéer till fotografier samt läsa sagoböcker. Rätt chill faktiskt! Men ändå, jag ska ta mig dit i regnet också. Usch!
 
Jaja, nu ska jag dra mig mot badrummet en stund! Puss!

You hid your skeletons when I had shown you mine

Tja! 
 
Kollar på resor till Shetlandsöarna, en av drömplatserna för mig ju. Det ligger där i listan tillsammans med resten av Skottland allmänt (<3), Los Angeles och Nya Zeeland/Australien! Åh, vill iväg! Anyway, det är inte dyrt att resa till Lerwick och ja, lär bli att kolla lite mer på det i veckan ja!
 
För övrigt ser jag fram emot att klockan ska slå 22.00! Då är det Mission: Impossible Ghost Protocol (<3) på någon kanal! Tjoho favoritfilm! 
 
Aja, ska käka något nu puss! 
 

I'm a freak and I know what I say

Ja, det kan inte vara många som har missat att Kiss är klara för Sweden Rock nästa år (såklart har jag min biljett här hos mig♥) och ja, det är ju en ganska big deal. Nyligen har ju även deras nya platta Monster släppts så just därför känns det som en bra att göra en liten topp fem lista över nya skivan, själv är jag faktiskt inget vidare större Kiss-fan, har några låtar jag älskar och ser definitivt fram emot att se dem live eftersom att de är bland de allra största banden samt att scenshowen ska vara grym men ändå... Weeel, här kommer topp fem utan inbördes ordning! 
S H O U T  M E R C Y 
T H E  D E V I L  I S  M E 
F R E A K 
O U T T A  T H I S  W O R L D 
L A S T  C H A N C E 
 
Måste säga att det var svårt att välja ut, låtarna fungerar så bra tillsammans på skivan, tycker dock skivan gjorde lite såhär wwwiiiiEEEE = bättre och bättre ju längre ner på skivan man kommer, öppningsspåret Hell or Hallelujah är enligt mig vansinnigt tunt. Över lag ger jag nog däremot skivan en 4/5! Lyssna på hela skivan här! 
 
 

Are you lost in your lies

Hemma!Woopwoop, grym och allmänt hyperaktiv dag resulterar i att jagr rätt trött nu.. Hehe! Anyway, efter lite maximal otur (hamnade bakom en traktor, långtradare, hästtransport, båttransport och en pensionär i pickupbil - på freakin RAD -!!) så körde hanna oss tryggt och säkert till Växjö! Det blev lite frukostfika i en parkeringsficka på vägen oxå, hysteriskt mysigt! Shoppingen under dagen har blivit lite mer än planerat, två par shorts, ett svart enkelt linne och ett gäng underkläder.. Är dock nöjd så lätt värt ändå! Weeel, nu ska jag mysa ner mig i soffan till en film! puss på er!

White trash beauty queen

Godmorgon! Tidigt värre för att vara en lördag ja, dock är jag påväg till hanna nu och sen ska vi vidare till växjö! Så ja, uppdateringsfrekvensen här lär bli obefintlig under dagen.. Så ha en bra dag! Puss

Soul for sale, cant hold your stuff together

Äter choklad och har det bra, skönt med fredag! Ser how I met your mother och dricker cola! Fantastisk meningsuppbyggd här men det spelar väl mindre roll. puss!






Now you're in the world of wolves and we welcome all you sheep

Godmorgon!
Väntar på bussen in till skolan som idag börjar med svenskaprov, hmm blir nog bra! För övrigt är det ju fredag, håhå! Nu kommer bussen, puss på er!

Don't you hear me, don't you fear me

Hej!
 
Nu är jag hemma från mitt mitt-i-veckan-äventyr! Som ni antagligen vet så var jag i Hässleholm igårkväll på konsert! Men vi börjar väl från början.. Steg upp som alla andra onsdagar vid halv sex för att dra till skolan och dagen till ära spela in musikvideo, allmänt överspeedad och så men det blir nog bra när den fått sin beskärda del av redigering. Vid ett var vi klara för dagen och jag drog hem och hoppde in i duschen! Vet, väldigt intressant. Slängde sedan ihop lite saker i min väska och sedan bar det av med mina fina föräldrar mot Hässleholm! 
 
Med lite hjälp av en gps hittade vi utan några större bekymmer till hotellet, rummet var enormt och toaletten var minimal, undrar hur den som planerade det tänkte? Hmm.. Anyway efter att ha vilat upp oss en stund var klockan halv åtta och dags att dra oss bort mot Qpoolen arena. Kö i en kvart och sedan en hinderbana för att få sittplatser, det var det dock värt för vi satt sedan på de där förbaskade plaststolarna i fyra timmar.. 
 
Förband ett: Badmouth, såg dem på Skogsröjet förra året och de var väl lika bra nu som då, inte det bästa jag hört men helt okej ändå.. 
Förband två: Crazy Lixx, mer min genre med sleaze men redan här började vi bli lite trötta (hade ju vart full gång sedan halv sex..) så längtade mest efter att tiden skulle gå lite för att huvudnumret skulle börja..
I alla fall var förbanden bra, absolut inget illa mot dem men när det tar 2,5 timmar för dem att spela och få klart allt med instrument blir det lite smått drygt.. 
 
Vid tjugo över tio började dock det vi betalt för och väntat på i ett halvår: W.A.S.P! för tredje gången för min del var det dags att se Blackie Lawless och co. Vilken show sen! Riktigt grymt var det, lätt värt väntan. Snygg scenshow och fantastiska musiker. Ja, svårt att beskriva, helt underbart, simple as that!
 
Allmänt lyriska alla tre efter showen blev det att dra hem till hotellet för sömn och gott sov man kan jag lova!
Vaknade imorse av mitt alarm (Smokin' in the boys room, som jag sedan haft på huvudet resten av dagen) vid lite över åtta. På att igen typ, klä på sig lite snabbt och sedan full fart ner till hotellfrukosten! Gott var det och efter det var det dags att packa ihop och checka ut!
 
På hemvägen stannade vi vid hovdala slott och gick runt och hade det bra där en stund, samma sak vid Sölvesborgs slottsruin! Sen sov jag resten av bilresan hem och nu är jag här och skriver ett milalångt inlägg som antagligen ingen orkar läsa. Därför ska jag även lägga in lite bilder, haha.. 
 

Would it hurt her if she didn't knew


Unite, stand up and fight

Flyttade in till datorn för att vara lite produktiv med att redigera bilder till reportaget om grafitti. Förutom det faktum att jag skriker åt photoshop för att bilderna ser sneda ut på tre olika håll (är det ens möjligt?) så är jag faktiskt rätt nöjd. 
 
Ja, så nöjd att jag kanske faktiskt ska lägga upp en bild här. Enjoy. 
 

The rage of the angels left silent and cold

Jahaja, detta blev ju en riktigt bra dag! Började med att trots alldeles för lite sömn så gick det lätt att stiga upp, första lektionen matte räddades av att provet gick awesome och att lektionen i sig blev mest lyssna på musik.. På alternativmedicinen såg vi i princip bara film, lång håltimme efter det, gick och köpte pastasallad och satt sedan mest och pratade med emma och kajsa resterande timmarna. Svenskan gick lätt, bara gå igenom frågor.. Sedan vidare till nervositetsorsak nummer 1: möte med eventuell praktikplats! Gick helt perfekt och får va där alla 15 veckorna, håhå!! Lycka på denna dag och nu ska jag fira med att gosa ner mig i soffan med en cola!

Shut your eyes let darkness lead the fight

Vad jag gör just nu, aktivt skolarbete! 

Wont you do this to me if you can

Godmorgon!
Det blev vinst igår i hockeyn, lyckan är total! Nu ligger jag i soffan och planerar vad jag ska ha på mig idag, stora problem eller hur? Haha ;) För övrigt idag så har jag skola till fyra, förhoppningsvis blir det kanske lite övningskörning ikväll oxå! Well nu måste jag dra mig till badrummet, puss!


Nothing much just loving you baby

Hej! Just nu är jag på hockey, så ni får roa er med en bild på världens sötaste kattunge som jag och hanna hittade idag samt en bild på mina naglar! Puss så länge!
 

There is nothing that will stop me now

Godmorgon!
 
Gårdagen ägnades helhjärtat åt att städa ut lägenheten, vilken resulterade i att när jag kom hem på kvällen var jag galet svintrött så parkerade i soffan resten av kvällen. 
Idag tokstädar jag mitt rum, hanna kommer nämligen hit om ca tjugo minuter och mitt rum såg ut som om garderoben vält och alla kläder av en händelse hamnat i min fåtölj. Dessutom hittade jag som alltid när jag städar mitt rum en hög med strumpor.. Fint!
 
Well, måste klä på mig oxå.. 
 
Hej så länge!

It brings out the worst in me when you're not around

Karlskrona.

Where's my heart, you missed it

Äntligen är det fredag, lång vecka som det kändes som aldrig skulle ta slut. 
 
Lite kort summering av vad som har hänt i mitt liv:
 
Måndag: Skoldag till fyra i form av biblioteksbesök för att låna sagoböcker som det snart ska bli omskrivningar av och illustrationer till, kom hem och var allmänt dödstrött. Blev lite plugg på alternativmedicin som det skulle bli prov på dagen efter, samt lite hjälp åt pappa med hans nya telefon!
 
Tisdag: Började vid åtta med matte, den lektionen ägnades dock självklart åt plugg på alternativ medicin i stället. Vidare till det provet som jag faktiskt tror gick rätt bra, hade dock allmänt jätteont i min hand efter provet, skrivkramp ya'know. Håltimme och projektsarbetfix, sådär jättekul ni vet. Vidare ut och käka lunch med david och sedan träffa mami en stund på stan. Tillbaka till skolan för två timmar svenska, sen hem! Tv och sova resten av kvällen-
 
Onsdag: Det var begravning för min faster som gick bort för ett tag sedan, jobbig dag. 
 
Torsdag: Började klockan 08:00 med matteprov, fantastisk start på dagen. Kändes dock bra och efter provet gick jag till mammas jobb en stund och fikade. Tillbaka för alternativmedicinlektion, besök av en aromaterapeut! Intressant och kul lektion! Sedan hade vi foto, där ska vi samarbeta med en textare och göra ett reportage för ett mittuppslag i en tidning, jag och david ska jobba medd grafitti, kul! Sedan iväg till kiropraktor, yay! Hem, sova osv ni vet.
 
Fredag: Äntligen ♥ Började med en timme svenska, gjorde lite instuderingsfrågor och läste sedan lite texter av random ryssar (okej dostojevski är kanske inte så random, pluspoäng för att jag stavade rätt på första försöket!), kom fram till att delfin är ett väldigt random namn.. Sedan blev det foto och att jobba vidare på gårdagens uppgift, alltså ut på stan och fota grafitti!
 
Nu är jag hemma och har varit det sen typ två, skönt! 
 
Hur har er vecka vart? 
 
 

RSS 2.0