Strangers waiting, up and down the boulevard

Hej!
 
Idag är det lördag, sol och allmänt underbart! 
 
Det var inte lika underbart när jag vaknade vid 06:14 i morse och var pigg, som tur väl var så lyckades jag somna om en timme. Nu under förmiddagen har jag suttit och kollat lite i InDesign, ska nämligen hjälpa Hanna och Lovisa med deras projektarbete idag och det involverar att sätta ihop en bok. De betalar mig i massa mat så jag är lycklig, hehe!
 
Insåg igår att jag bara har tre veckor kvar på praktiken (hjälp, vad har tiden tagit vägen?) och sen ska jag äntligen åka till mitt älskade Skottland! Woop! Dessutom är det mindre än 50 dagar kvar till Sweden Rock! Förutom faktumet att jag inte fått tag i något sommarjobb än så kan man ju säga att mitt liv är ganksa perfekt! 
 
Nu måste jag dock ta och leta upp de bilder jag har på min dator som behövs till dagens projekt, slänger upp en bild tagen häromveckan, den obligatoriska första-vårblomman-bilden! Puss på er! 
 
 

All I've got is insane

Nu ska jag skriva något jag faktiskt inte skrivit på galet länge, jag har köpt skor!
 
De flesta vet att jag är ett skofreak men tack vare lite ekonomiska anlag så köper jag inte så pass många som jag hade velat. Dock kunde jag inte motstå dessa när jag fick ett mail om att det var rea på nelly.com. Bara 99kr!
Nu ska jag bara vänja mina stackars fötter vid tanken på att gå i lite högre klackar än vanligt...

Riding through thunder and lighting once again

Mår betydligt bättre idag, tack och lov! 
 
Febern är borta med bara en hemsk huvudvärk kvar som minne, inget lite alvedon inte kan lösa! Ska fira med att ta en varm dusch och sedan sätta mig med min bok, vill inte överanstränga mig då jag precis blivit frisk...
 För övrigt så regnar det ute och söndagens sommarvärme känns som något allmänt påhitt, men har bildbevis i och med en söt liten blåmes som var på husvisning av vår fågelholk! Nu ska jag käka mozzarellasticks och ni får se på bilden, puss hej! 

This is your faith when the world collapse

Igår fixade vi med poolen här hemma vilket resulterade i ett lite halvt ofrivilligt bad i det tiogradiga vattnet. Idag ligger jag nerbäddad i soffan med feberfrossa... Coincidence? I think not. Muntrar upp mig själv med project runway och jakt eftet studentklänning, återkommer om eventuellt resultat. I stället får ni en bild på mig från igår, möjligen not so fashion men har tappat bort mina 'riktiga' solglasögon...

Stand up, you don't have to be afraid. Get down, love is like a hurricane

Nej jag är inte sämst på att uppdatera. Det bara verkar så! 
 
Idag är det runt 17 grader ute och solsken, så ska strax flytta in i solstolen med min bok och sedan stanna där till solen går ner. Eller jag blir hungrig, vilket som nu blir först..
 
Anledningen till bloggtorka senaste tiden har berott på att allmänt inte vilja sitta vid datorn under påsklovet, resa till Göteborg och konsert där samt att jag sitter vid datorn ca 8 timmar om dagen på praktiken så ja. 
 
Konserten i Göteborg var med Helloween och Gamma Ray, det var mycket bra! Dagen efter blev det lite shopping i Nordstan också, så nu äger jag en röd (fejk)skinnjacka! Galet snygg, bild kommer någon gång.. 
 
Senaste veckan har jag dessutom haft fullt upp på praktiken och jag har ätit ute varje dag på lunchen så inte haft någon extra tid att slöa framför bloggen. Men jag ska försöka bättra mig!
 
Nu lyssnar jag i alla fall på Kiss och lägger in bilder från kameran, slänger upp en av dem jag tog på ett gäng rådjur som parkerade sig utanför fönstret häromdagen. Denna var så fotogenisk och söt, mys!

I cant stop this thing we started

Jo alltså, jag och Grålle har det rätt bra här i det fina vädret med grymt högtalarsystem spelandes Bryan Adams! 
 
 

RSS 2.0