Got nothing to fear cause your rebirth is near

Onsdag 8/8
 
Än en gång vaknade vi tidigt, tur var nog det för vi hade en lång dag framför oss med att ta oss från Malexander till Göteborg! Så lite frukost och packning och sen drog vi ner till Gränna för att käka lunch! Sjukt svingod pasta med oxfilé och svamp.. NAM! Efter lunch var klockan en hel del så då blev det hopp in i bilen igen och raka vägen till Göteborg. Efter att ha snurrat femtioelva varv i centrum hittade vi äntigen lägenheten där vi skulle bo, jättefint! Efter lite planering av hur man tar sig till Liseberg, dusch och bäddning så ringde vi en taxi. Vi är lite skeptiska mot spårvagnar nämligen.. Haha.. 
 
Vi kom i alla fall till Liseberg och ett hav på ca 20 000 människor framför scenen till Alice Cooper, lätt att vara runt 1.60 då... Well, mami och jag backade bak en hel del och hörde i alla fall hela konserten, sjukt hur duktig människan är på att sjunga. Scenshowen (det vi såg av den) är ju oxå helt och håller galen! 
 
Taxi hem oxå, typ världens trevligaste taxichauffis och det kändes med rätt bra! Väl hemma i lägenheten var vi hungriga och trötta så lite kex och nötter senare var det natti natti. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0