Burning in the skies


Ja alltså, utomhusmänniska som jag är så är det faktiskt rätt så okej att sitta under stjärnhimlen framför en varm majbrasa. Dessutom har vi cola, ja ni fattar resten, jag trivs lite.
Och bara för att Johanna tyckte min förra rubrik var så kreativ så kör vi på en till i samma anda ;)

Heaven's on fire


See it in another eye, I know that it will change your mind

Klippt och klistrat (Mest klippt och snörat, men klistra låter bättre).
Har ju planerat att köpa något korsettliknande ett tag men det mesta på swedenrockshop är svindyra och jag har ju (som antagligen ingen kan ha missat) kasst med pengar just nu, haha, så kreativitet hej!

Tell me I’m dreaming, I’ll sleep it all away


Somethings right with the world today but everybody knows it's wrong

Kommer antagligen bli årets varmaste dag - redan nu är det sexton grader ute - helt underbart!

Har sprungit runt en sväng med kameran i trädgården och enda anledningen till att jag sitter vid datorn nu är för att lägga in de bilderna och sätta kameran på laddning, batteriet blinkade i hysteri över att snart dö nämligen.

Just nu har jag sommarmusik alá Aerosmith, så mysigt!

Annars idag så ska jag baka en plåt med chokladmuffins (tänkte höja sommarkänslan några våningar och lägga i jordgubbsbitar i smeten) till Valborgsfirandet ikväll, fast det får bli senare när jag (som alltid) lyckats bränna mig i solen.. Host.

Slänger upp en bild så fort jag redigerat den, ha det så bra fram tills dess, puss!

You can tell me it's not worth trying for, but you know it's true

590:- biljett + eventuell bensinpeng & eventuellt boende.
Värt det för att få höra bland annat denna nostalgipepprade underbara låt live?
Hmm, beslutsångest på högre nivå än empire state building.

I'd give my everything to you, follow you wherever you want to go

Dagen har bjudit på massa solande vid havet med Hanna och Remus, vidare ut till en avlägsen del av en av öarna där vi hade en utflykt till en stenbrottsdamm med guldfiskar!
Väldigt intressant som det så ofta bli när jag och Hanna åker på äventyr (speciellt om våra respektive familjer oxå är med).

Jag och Hanna begav oss sedan hem hit och stationerade oss framför datorn för lite musik och väldigt mycket snack, som vanligt alltså!

Nu ska jag leta reda på något att se på ikväll på teve, skönt med en lugn kväll!

Puss

What's locked up in a prison cell

Nämnde i inlägget under att Sweden Rock släppt sista bandet, dock sa jag inte särskilt mycket mer om dem av den enkla anledningen att jag aldrig tidigare hört talas om dem.
Kan vara för att de släppte sitt debutalbum så sent som förra året och jag är ju inte den som har ful koll på så pass nya band.
Dock stod det i beskrivningen på Sweden Rocks hemsida att "gillar du band som Crashdïet [ett favoritband] och Crazy Lixx [inte heller särskilt dåliga] är Pompei Nights något för dig" så jag kände mig lite smått tvungen att lyssna på dem.

Tur det kan man väl säga, deras debutplatta Rather die than livin' in boundaries är helt grymt bra så ser verkligen fram att se dem i juni!
Mistreated

It's only rock n roll but I like it

Med 38 dagar kvar till Sweden Rock kanske det är dags att börja planera lite?
I och med att sista bandet ut släpptes igår så har jag nu satt mig med att pricka för på spelschemat vilka band som jag planerar på att hinna med att se.
Så, det här är min lista, hur ser er ut ni som ska dit? :)

Now I know what I believe inside


Frukost!
Havregrynsgröt, blåbär, ägg och kaffe, mums!

Look up to the heavens as it rains from the sky

LIFTARENS GUIDE TILL GALAXEN

Den första boken i en serie på sex stycken fick jag i julklapp av bästa Hanna med motiveriegen att den skulle passa min sjuka humor och intresse för stjärnhimlen som handen i handsken.
Som väldigt ofta hade hon helt rätt i detta och bokens 191 sidor sträcklästes mer eller midre.

Boken handlar om Arthur Dent som när jorden går under (tack vare att ett gäng Vogoner ska se till så att det är fritt fram att bygga en motorväg där) hamnar på ett rymdskepp tillsammans med vännen Ford Prefect som av en händelse råkar vara från Betelguese och bara tillbringat de senaste femton åren på jorden i studeringssyfte.
Man får följa dessa två och även presidenten av universum - Zaphob Beeblebrox - runt genom universum.
En massa saker som man aldrig visste att man behöve veta (till exempel att svaret på allt är 42 och att vagonpoesi är den tredje värsta i universum) får man turligt nog reda på här.

En helt sjuk, skum och vansinnigt kreativ och nyskapande bok med klocken samhällskritik och fångande språk, kapliten är korta och gör att man hela tiden tänker att "bara ett kapitel till" fram till att man helt plötsligt får upp baksidan på boken.

Tur för mig som inte riktigt vill släppa greppet om detta möjliga universum med oändliga äventyr så finns det ju fem böcker till som följer denna!

I'll do what I want, 'cause this is my life

Fest hos Flii!
Eller ja, filmkväll med Flii, Emma och Johanna är väl mer rätt benämning på gårdagen, haha..

I alla fall, runt tretiden på eftermiddagen så protesterade jag mot min mages försök att få mig att bosätta mig i soffan i all evighet och drog mig ner till bussen med en väska full med käk som vägde någonstans runt arton ton, tungt var det i alla fall.
Jag hittade resten inne på Willys där de handlade (ännu mer) godis, och en till cola (yay!), vidare promenad efter det hem till Flii.
Där blev det att fixa middag (hamburgare! namnam) och sedan se på film.

Första filmen vet ni redan vilken det var, Star Wars, som ni hör så överlevde jag och den var faktiskt betydligt bättre än väntat (wow).

Efter den filmen så insåg vi att ingen av resterande filmerna vi hade tänkt se fungerade funkade i Fliis dvd, så det blev bara att ringa Johannas föräldrar och be dem köra dit med hennes dvd i stället. Galet smidigt, verkligen!
Vi fick i alla fall en liten promenad i den fina kvällsvädret och så hittade vi paddan/grodan Arnold, så det gjorde inte oss så mycket..
Say hi to Arnorld!

Filmerna Cube och The Frighteners, båda var väldigt sövande och det är ett under att jag inte somnade (eller mycket möljigt de små aspekter att det fanns godis och läsk, Emma som puttade på mig varje gång jag blundade och att min telefon som vibrerar något vansinnigt när jag får på sms låg på min mage).

Recension av de två filmerna skippar jag nog, Cube var väldigt lik Saw och Frighteners var bara allmänt random.

Efter det var klockan runt två och det blev strax dags att ut under stjärnhimlen och gå till busshållplatsen, det gick bra och jag kom tryggt och säkert hem med nattbussen.

Mycket bra kväll (trots inte min typ av filmer, haha) och verkligen värt att flytta sig från soffan för...
Nu ska jag käka någon vegetarisk hälsotjofsmiddag som låter riktigt god, hörs sen! Puss

Hey baby I remember your name


Råkade bli att jag vände lite på dygnet, kom hem med bussen runt tre inatt och vaknade ganska exakt vid tolv idag. Allmänt trött och seg har jag legat i soffan och läst den tid jag varit vaken... Återkommer senare ikväll med en resumé av gårdagen och en recension av Liftarens guide till galaxen som jag läst ut för någon timme sedan! Well nu ska jag fortsätta läsa i boken ni ser på bilden, den är grymt bra! Hörs senare, puss!

Run before you lose control


Filmkväll med Flii, Emma och Johanna :) Emma fick välja första filmen vilket resulterade i att vi nu ser star wars... Ska bli väldigt intressant...

I don't know how to live but I got a lot of stuff


I get a feeling cause you never got a reason why


Plötsligt blev min dag lite bättre!

Everything was so worthless, I didn't deserve this, but to me you were perfect

Godmorgon!

En ipren och pannkakor till frukost och jag känner mig faktiskt rätt okej, vaknade dock av att magen protesterade mot att jag sov så inte världens bästa morgon..

Jaja, om jag piggnar till under dagen så blir det i alla fall att åka till Flii ikväll på filmkväll och det är ju alltid något att se fram emot! :D

Nu ska jag i alla fall jobba lite på min bloggdesign, puss på er!

D E U C E  -  C I R C L E S  ( R E M I X )


All that I needed was that one thing I couldn't find

Ny grym låt med ett grymt bra band, jag kommer vara dålig på att uppdatera här ikväll pga att min mage hatar mig.. Så enjoy, bättre update imorrn!

L I N K I N  P A R K  -  B U R N  I T  D O W N


You want what you cant have


Heldag med religion i skolan, gick helt okej faktiskt. Nu ligger jag nerbäddad i soffan med galet ont i magen, piggaförsöker pigga upp mig själv med lite glass, alltid något haha.. Imorgon blir det antagligen att stanna hemma från skolan, bara jobbigt med magen... Hm! Anyway, snart blir det film, puss på er!

I ain't got no cash, but you think I'ma star

Pratat i telefon med finaste Hanna i nästan tre timmar nu, längesen sist så verkligen härligt!
Nu håller jag på att plocka upp kameran och stativet för månen ser helt underbar ut ikväll!

För övrigt så borde jag sova snart, imorgon är det heldag med religion som börjar med studiebesök på morgonen och fortsätter med prov och debatt på eftermiddagen..
Kvällen kommer gå åt till träning för småbarnen och skriva historiasak.

Dock snart långhelg, tjoho!
Anyway, godnatt och puss på er!

Don't cry, there's a heaven above you

Någon som är intresserad av att köpa mitt senaste konstverk, jag kallar det "De oönskade galgarna" ;) swoopswoop min garderob är fin nu!

Welcome to the jungle, we've got everything you want


garderobsrensning med gnr på hög volym nu!

I'm gonna miss you wherever I go

Godmorgon!
Skönt med ledig dag idag, jobbade in dagens lektion igår i stället, totalt värt!

Denna regninga onsdag kommer jag ägna åt att rensa igenom min garderob och förhoppningsvis hinna fota och lägga upp en hel del stuff på Tradera..
Om jag ska ha råd att åka till höger och vänster fram och tillbaka genom vårt avlånga land i sommar så måste jag nog se till att få in lite cash.

Blir nog i alla fall tre par skor som blir till salu, lägger upp dem här också så kanske någon läsare här är sugen på nya skor?
Vi får väl se!

Puss

I won't be told anymore that I've been brought out from this shore


So I might as well begin to put some action in my life

Lyssnar på breaking the law, Judas Priest bästa låt enligt mig.
Herrarna i bandet kör ju än en gång sin avskedsturné och är väl för tillfället här i Sverige om jag inte har helt fel, hade ju inte varit helt fel att befinna sig där även om jag såg dem på Sweden Rock förra sommaren.

Vad är det förresten med rocksverige till sommaren? Och min ekonomi som verkar vara emot den.

Tidigare såg jag på facebook att mr Bryan Adams kommer hit (eller ja, Linköping) i sommar, blev ju lite taggad på det ja..
Dessutom är det dagen innan jag ska till götet och se Alice Cooper på Liseberg så tänkte att man kanske skulle ta en lten lagom omväng runt Linköping på vägen? Får dock bero på biljettpriset.

Annars, anledningen till att ag sitter här vid datorn nu över huvud taget är att min telefon behövde uppdateras från en dator så ja. Hej! Typ.

Anyway, nu ska jag checka igenom ticnet och gnälla lite över det jag inte ska åka på och längta till det som är uppbokat! Puss ;)

Now my heart is finally open


Tror aldrig jag visade mitt 'indianhårband', här är det iaf och drar fram sommarkänsla tillsammans med mitt lynyrd skynyrd linne! Bara runt 40 dagar till sweden rock nu, underbart!
Nu är jag i alla fall på väg ner till bussen, specialdag i skolan så går betydligt längre än en vanlig tisdag, men det ska nog bli bra ;) puss på er!

Every one has some doubts

Råkade "gå" en sväng igenom Swedenrockshops sortiment (igen) sjukt att jag alltid hittar en massa där, speciellt när jag inte har råd..

Wishing all would be like before

Sådär halvkass bild men anyway, finns det inga fina mobilskal att köpa så får man väl fixa ett själv.

I alla fall, idag börjar jag vid 13:20 eftersom att förstalektionen är frivilligt om man vill komma til skolan eller jobba hemma, har några bilder jag måste fota så stannade hemma och ska fixa några av dem nu!

När solen lyser in genom fönstret och Gotthard går i högtalarna känns det faktiskt som att det här kan bli en riktigt bra måndag!

Tallulah, it's easier to live alone than fear the time it's over

Fixade med lite (myyyyycket!) hjälp av min fina mormor till kjolen så att den sitter som den ska nu, innan var den på längd: pensionärsnivå precis under knäna. Noway liksom.


Har även gjort ett hårband alá glamrock som oxå kan användas som skärp av en alldeles för kort minikjol i skinn, busy day? Aye!

Solglasögonen? Jaaa, jag älskar dem först och främst för att det hållt i över ett år, ovanligt när det gäller mig haha..

Nu ska jag syna återstående delen av in skinnkjol och se vad den kan bli, puss på er!

Just what it means to lose control

Syslöjden på höstadiet, 90 minuter uppdelat i procent:

Prata med folket som satt runt mig: 30%

Nåla alla förbaskade sömmar: 20%

Sy: 5%

Sprätta upp ovanstående bedrift: 45%

Alltså är mitt nuvarande projekt att sprätta upp dragkejdan till en kjol jag ska sy upp inga problem alls för mig, är nästan pro på det..

Throw the key or you may die

Fick ett ryck och städade hela huset, vet inte riktigt..
Känns inte helt friskt haha.

Nu sitter jag i alla fall här igen, Keeper of the seven keys på Spotify, regn utanför och kjoljakt på nelly.com!
Fint värre, för övrigt så är jag klar med rensingen av datorn + att jag fixat så att min externa hårddisk funkar här på min iMac (det tog ju inte alls typ ett halvår) och så formaterade jag mitt USB så att det funkar igen.
Känner mig duktig, mwaha!

Annars idag tänker jag ta det lugnt, kanske få lite utlopp för min kreativa sida och göra om lite här på bloggen, eller så blir det att fixa med mitt nya mobilskal. We'll see!

I know that it's not me, it's you

Hejsan!

Lite smått åskväder på gång ute så passar på att hjälpa mamma fixa på hennes laptop, tydligen tycker hon inte om att ha photoshop och liknande program som tar massa plats, hmm ;)

För er som undrar så fungerade min drömfångare alldeles toppenbra, inte en enda mardröm!

Ja det var väl mest det jag ville säga, så ja, vi hörs sen! puss

Watch my wounds they turned to dust

Dagens projekt: Drömfångare!
För mina mardrömmar verkar inte försvinna av sig självt.

I keep a close watch on this heart of mine

Synd att man inte har några pengar att handla för..
Är helt kär i kjolen kan ju tilläggas! ♥ och väskan med kartan ♥

We live inside a story all for the glory


Nej asså jag klarar mig ;) en fin hög med colaburken på andra sidan om mig oxå, hehe!

What would you do if I said that you could?

Rise Against i högtalarna och strax blir det att bege sig in till mormor för myskväll ♥

Annars idag, sovmorgon en timme och sen in till engelska, träning ör nationella proven, hmm..
Sen idrott, gym hela lektionen, körde mest rodd och ryggslutet så lär nog kunna gå väldigt bra imorrn, hehe.

Hem och som vanligt somnade jag några timmar, måste göra något åt de här sömnproblemen asså!

Anyway, nu ska jag gå, puss!
R I S E  A G A I N S T  -  H E R O  O F  W A R


When the earth has burned the sky


Mys med min bok!

I'd give up all the world to see that little piece of heaven looking back at me

Godmorgon...

+ Jag blev klar med uppsatsen igår!
+ Jag blev nöjd med den!
+ Jag har sovit tio timmar!
+ Jag känner mig utvilad!

- Jag började vid åtta..
- Jag försov mig (men hinner ändå inte in till denna lektionen, så åker in lagom till nästa)..
- Jag har drömt mardrömmar hela natten..
- Förkylningen är värre än innan..

Ja, kortfattad lista där ja.
Förhoppningsvis blir min lärare inte jättearg över att jag inte kom dit, lektionen idag var ändå mest för att alla skulle bli klara med uppsatsen. I vilket fall ska jag in vid tolv för att ha svenska, där jobbar vi just nu om 1700-talet och jag har inriktingen dans och musik! Faktiskt väldigt kul.

Nu håller vi tummarna för at det här blir en bra dag.


S K I L L E T  -  N E V E R  S U R R E N D E R
Älskar verkligen introt till den här låten ♥


Until the break of dawn, his eyes will not close

Braveheartsoundtracket i lurarna, morotskaka brevid mig och en uppsats i full gång i word.
Imorgon klockan elva ska den vara färdig och inskickad, jag har skrivit två sidor..
Tjoho kul kväll!

Hell is living without you


Godmorgon! Sov förvånansvärt bra inatt så är rätt pigg nu när jag sitter på bussen och taggar för två långa lektioner i form av foto och religion... Vädret är underbart och jag hör Alice Cooper i hörlurarna, faktiskt väldigt okej!

We sing along when things go wrong


"You will need me when you fall
And I will need you when I'm wrong
Tears lead me on
They let me lead you so far
Weak or strong, I'll hold your arm"




Empty rooms where we've learned to live without love

Har inte visat upp min fina ring som jag fick i påskägg, så here it is, love it! ♥
Nu blir det Gary Moore i hörlurarna och uppsatsskrivande, wish me luck!

When I breathe it's like a rush

Hej!

Helt onödig dag i skolan på två och en halv timme efter en natt av mardrömmar och allmänt dålig sömn på ungefär det dubbla antalet timmar gjorde inte att det var en toppenstart på dagen.
Det resulterade också i att klockan ett nu i eftermiddags somnade jag och vaknade lagom till middagen vid halv fem, verkligen kul..
För att muntra upp mig själv lite så har jag en morotskaka i ugnen nu, Born Free av Kid Rock i mina älskade hörlurar och lite senare blir det att se SAIK - BIF (hockeysmfinal för er som är ointresserade..), hejja Skellefteå!

Måste nog lägga mig tidigt ikväll oxå, funkar inte att vara såhär trött, verkar ju ändå inte som jag sover bra men mer sömn borde ju göra något i alla fall?

Uhh, puss på er!
K I D  R O C K  -  B O R N  F R E E
Underbar låt ♥


Every move you make creates your destiny

K A M E L O T  -  W H E N  T H E  L I G H T S  A R E  D O W N


Scars like a tattoo

200 situps, 50 armhävningar, 50 benlyft och träningsverk i ryggen sen igår, känner mig gsnska duktig faktiskt!
Dock kommer fystestet på fredag gå åt skogen eftersom att den lilla kondition jag jobbat upp under vintern försvann under influensan.. Lovely!
Så kämpar för att klara styrketestet grymt istället, cheers on that typ.

Kommer antagligen inte kunna sitta imorgon pga magen, tränar redan på det genom att stå upp framför datorn, tydligen ka det vara bra för ryggen, hoppas på det asså!

Nu ska jag iaf pimp my naglar (dvs måla en gång till, färgen har lossnat ganska rejält!)

Puss på er!

Keep standing by my side 'cuz you know your mine

Måndag!

Vart tog helgen vägen, hmm?

Jaja, dagen har ändå gått ganska fort, dock tråkigt att ha två långa datorlektioner en solig dag, anyway.
Ska strax bädda ner mig i soffan med min bok, mysigt värre, + har fått hem nya hörlurar idag så är väldigt nöjd.
De gamla (tre månader... -.-) gick ju sönder så var inne med dem på expert idag, tur att de är så hjälpsamma och fixade nya till mig, man bara gah kass kvalitet!

Fick ha reservhörlurarna på bussen i morse och hem, blä inte kul när man vant sig vid ljudisolerande och grymt ljud.. Hm, jaja glad nu i alla fall!

Puss på er!

Where do we go now?


New nails! ;)

A city girl with no responsibilities

Vaknade imorse av att jag trodde jag sovit bort hela dagen, drömde nämligen att klockan var 18:30..
Dock var hon bara halv tio, blev väldigt lättad kan vi ju lugnt säga!

Drog ner till idrottshallen och spelade innebandy i någon timme, mycket trevligt!
Hem och skriva ett häfte om etik och moral till religionen och sen ner i trädgårdslandet och plantera lite saker.

Lunch och nu blev jag precis klar med att städa mitt rum och lyckades hitta mitt garantipapper på mina hörlurar också gott värre, ska strax fota de sista bilderna till mitt bildspel och ska antagligen börja lite på min filmkunskapsuppsats oxå.

Shit, aktiv dag?
Lär dock sluta med att jag hamnar framför min fina bok utomhus istället, dock värt!

Puss
Problemet med gul bikini är att getingar/humlor/bin/annat-djävulskap tror att man är mat..

And if she comes home, do you think she's gonna stay, she's a runaway

Pimp my shorts.
Guns N' Roses, Aersomith, Alice Cooper, Kiss, Scorpions, The Who, U2, Bon Jovi, Twisted Sister.. ♥
Blev inte av att jag visade dessa igår för huvudvärken var enorm efter att målat med spritpennor, anyway, väldigt nöjd!

And I want, and I need, animal

Igår var det fredagen den trettonde, det resulterade i mindre skador än väntat.
Snubblade bara över en stol en gång och sträckte mig något så vansinnigt i ryggen, alltså väldigt lugnt för en otursdag och för att vara mig...

Idag har jag kört på att vara kreativ och håller på att pimp my shorts, tidigare idag har det gjorts ett hårband alá indian och så har en GN'R tröja fransats upp, bild ligger preciiis här nedanför!

Nu, ska jag försöka rita Aerosmith loggan på mina shorts, puss på er!
I ♥ Frans ;) <3

Another angel fell today

Just nu håller jag på att fixa och trixa med mitt fotobildspel, igång i bakgrunden är soundtracket till underbara Braveheart! ♥ Tänkte spoila en bild ur mitt bildspel, gissa temat?

And the good girls are home with broken hearts

Lyssnar på Guns N' Roses fina version på Free Fallin' en av de få låtar som jag jämt och ständigt får på hjärnan men älskar ändå, och denna version, kalla kårar av välbehag verkligen! ♥

If all of your dreams come true there is a reason

Hejsan!

Sitter framför datorn, utanför regnar det vanligt och här inne i mitt rum regnar det vinylskivor.
Bokstavligt faktiskt, hela sju stycken har bestämt sig för att "idag ska häftmassan lossna och se till så att vi hamnar på den där gosigt mjuka ryamattan" och för er som inte vet det, att få bort häftmassa från en ryamatta är inte vad man vill hålla på med när man har feber och är helt genomförkyld.

Ja, det slutade med att jag stannade hemma från skolan idag, mådde kasst igårkväll och idag också för den delen.

Moster och jag tog ju ett bra initiativ igår för att bli på bättre humör, vi kom på att vi kan åka till ikea i Älmhult, utflykt skulle det vara ju..
Halvvägs dit vid någon liten rastplats kommer vi dock på att det var annandagen och att det stänger tidigt då = vi hade hunnit dit lagom till stängningstid, detta slog ju ner vårt humör som från början inte var på topp.
Vidare till Karlshamn för att "vi kan ju alltid stanna och fika!" dock var allt stängt där också, så vi åkte in till vårt kära Karlskrona i stället och hyrde en film.

Så en resa som borde tagit ca 40 minuter hade tagit nästan fyra timmar, det kändes kanon måste jag ju säga!

Filmen (In time) var dock väldigt bra och jag planerar att göra en liten recension på den senare.

Nu ska jag fota lite till mitt fotobildspel!

I might be a little young but honey I ain't naivexcvbv

Satte igång Appetite For Destruction-skivan och nu är Rocket Queen (sista spåret för er okunniga) igång, vart försvann tiden nu då? Hmm, längesedan jag lyssnade igenom denna underbart bra skiva i alla fall så  det spelar ju ingen roll egentligen.

Tror jag ska gå och bädda ner mig i sängen nu och släpa med lite näsdroppar, orkar helt seriöst inte vara förkyld!
Så imorgon blir det att dra iväg en sväng med moster, vart vet vi inte än men vi är båda trötta på att vara dödsförkylda så något kul ska det bli!

Natti med er!
G U N S  N '  R O S E S  -  R O C K E T  Q U E E N

You're lookin' real fancy

D E U C E  -  L E T ' S  G E T  I T  C R A C K I N '


That I knew so many years

Hej!

Vaknade helt genomförkyld imorse så dagen har inte varit särskilt aktiv, mest läsa i min bok.
Flyttade in till datorn nu för lite härlig musik i form av Deuce, spånar lite på en ny design, hmm..

Vi får väl se hur det blir!

Puss
"Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv" Låt på hjärnan, naaaeeeedåå..

Looks so good it brings a tear to your eye

Y
Just nu..,

What do you want me to say when you treat me this way

Efter lite önskemål så ska jag göra en ny lista, denna får bli top tio Hollywood Undead, just för att det är mitt favoritband för tillfället! Därför blir väl listan lite partisk till de låtar jag älskar just nu, men whatever! ;)

Levitate
S.C.A.V.A
Sell Your Soul
Paradise Lost
Undead
Coming Back Down
Circles
Mother Murder
Young
My Black Dahlia

When the sun goes down the stars come out like the ghosts of yesterday

Tjohejsan!

Glad påsk på er fina bloggläsare, tyvärr är väl inte vädret vad det borde vara med jag är på bra humör ändå :)

Igår vaknade jag och Hanna inte förräns vid någon gång runt tolv och vid halv två skulle vi vara ute hos Nicke på hockeyförfest/lunch..
Stressigt värre men en härlig stress!

Det blev en fin liten KHK logga på kinden och sen var det off to the arena!
Vinst med klokrena 4-2 kunde inte avsluta säsongen bättre och efter matchen blev det fyrverkerier och hyllningar till laget, helt underbart!

Väl hemma blev det tvkväll med familjen, mysigt värre!

There's no communication, no one to take the blame

Godmorgon!

Vaknade med huvudvärk och förkyldning, kanske inte var en bra idé att stå ute i kylan mitt i natten ändå?
Haha, who am I kidding? Klart det var!

Två alvedon senare så mår jag toppen igen och ska springa ner till bussen och hämta Hanna som jag inte träffat på evigheter, swoopswoop! :D

Hoppas ni får en fin skärtorsdag, själv hoppar jag väl på kvasten ikväll och drar till Blåkulla, hmm ska bara kidnappa en liten katt att ta med sen är jag ready to go! ;)

Puss!

Jag och min enda påskprydnad, the chicken! :D ah, och min nya Lynyrd Skynyrd tröja, älskar den :3

For better and for worse


Vi är i allsvenskan! Och vi är nu klockan halv två på natten utanför arenan och välkomnar våra hjältar hem. Vilken känsla, helt otroligt! Det är vi som är KHK!

It's all about the game and now you play it


Sitter inne i arenan och väntar på att hockeyn ska börja, khktv sänder från Sundsvall... Vinner vi ikväll är vi allsvenska!

Woke up in the middle of insanity the other night


Were you wearing denim, wearing leather?

Är ju allmänt svag för t-shirts, och månen.. Så ja, loveit!
Denim and leather ♥ Love at first sight! När jag får in lite pengar igen så ska den pimpas med bandpatches och kanske lite nitar och sånt nice stuff!

Cover myself with bandages from all these goddamn damages

Godmorgon!

Kändes lite skumt att vakna i min egna säng i morse men ja eftersom vi faktiskt åkte hem igår är det ju inget skumt med det, haha.

Annars igår så var vi först på galgbacken och kollade på de tre höga stenpelarna som stod där, lite lagom obehagskänsla att vara där men ändå så mäktigt att se.

Vi gick sedan vidare för att äta lunch och strosa runt lite på stan.
Detta slutade med att jag gick in på MQ och köpte en jacka och en t-shirt..
Inte riktigt planerat och nu är jag ganska så väldigt fattig, men jag är glad!

Vidare in i en liten mysig affär som sålde fina coca cola burkar, råkade köpa med en sådan hem också..

Sen var det dags att åka ner till färjan och dra hem, tråkigt för vi har haft det så bra på Gotland, om det inte blir Edinburgh efter gymnasiet så kanske jag hamnar där..

I alla fall, jag är hemma nu och ska strax börja packa upp.
Slänger upp en egenfotad (webcam!) bild på min fina colaburk och bilder på de nya kläderna kommer upp strax, så fort jag hittat väskan de ligger i...  Bilder från själva Gotland kommer upp när jag redigerat dem!

Puss på er!


And if you still cant see the light, god's gonna buy you a sattelite


God frukost och fint väder här sista dagen på ön, inte precis att man vill åka hem.. Jaja nu ska jag packa och sen blir det ut i Visby resten av dagen! Puss

Jump in the river and learn to swim


Precis varit och käkat, gottigt värre! Nu blir det lite mys med cider och spel! Puss på er!

Still got your picture


Something wicked this way comes

.
Inte riktigt vad man förväntar sig att vädret ska vara här i april månad, men det blir nog en bra dag ändå!

Tell me exactly what I'm supposed to do

Hej!

Tittar ut genom fönstret och ser en fin blandning av regn, snö och hagel..
Inte riktigt vad man förväntade sig i morse när solen sken men men.

Dagen har spenderats ute på Fårö, väldigt trevligt faktiskt även om det inte finns en enda öppen restaurang på hela ön och det enda lilla utedasset vi hittade inte hade lås.
High class!

Anyway, vi hade det kul, speciellt när vi alla var något så vansinnigt hungriga och åkte förbi en åker där vi såg - hör och häpna - zebraälgar!
Efter att kört och vänt för att kunna se bättre på dessa speciella djur fick vi se att det var två stycken tranor.
Det kändes kanonbra och stabilt, hehe.

Min mobil har legat död i jackan i princip hel dagen oxå, först nu när jag kom hem till hotellet det gick att få i gång den igen, därav problemet med stt hitta mat..
Vi insåg dock efter en stunds letande att det var smartare att bara åka tillbaka till Visby och äta, sagt och gjort, en god pasta och långpromenad runt muren senare är vi alla ganska slut.

Nu ska jag lyssna på lite musik och kolla smycken på swedenrockshop.

Puss på er!

RSS 2.0