If I fall I will rise back up and relive my glory

Hej! 
 
Så var det torsdagkväll och fredag imorgon, sjukt hur fort veckorna går.. 
Well, inget att göra åt den saken! Nu ska jag hoppa på dagens träningspass i form av ben och sen blir det teven resten av kvällen. Ska se filmen Fame, recension kommer om jag tycker det behövs. 
 
Nu ska ni få ta del av min favoritlåt för tillfället!
 

There's a place I know so well, behind closed eyes

Sol!

A night alone in the rock zone

Imorrn börjar jag träna igen efter en vecka dunderförkyld, så här ser mitt nymodifierade pass ut!
Jag har hört att färger är bra för att motivera eller möjligen pigga upp i alla fall...
 
 

Maybe I'll get it right next time

Vad jag har hittat på 9GAG under dagen:
 
 

The scars of madness on your fist

Lyxlunch!

Don't say it doesn't matter cause it's gonna matter to me

Godmorgon!
 
Idag jobbar jag hemifrån, kvällen spenderades en stor del i magkramper och kräkandes i badrummet så kände inte att det var ideal att åka in till stan. Bra att man kan lösa det så här i stället!
 
Anyway när jag väl fick somna för magen i natt så har jag sovit ganska bra, blev väl däckad av värktabletten.. Haha, eller kanske var det utmattning. Lite mer logiskt förhoppningsvis.
 
Ja, just nu sitter jag och smaskar på riskakor och lyssnar på Slipknot, om en liten stund tänker jag ta en fikapaus och gå in till mormor och dricka kaffe! Well, har lite till jag ska bli klar med innan dess så vi hörs senare! Puss
 
 
 

Hey, wait, I got a new complain

Hej!
 
Idag vaknade jag utvilad och insåg genast att något måste vara fel, hur pessimistiskt det än låter så hade jag rätt. Gissa vem som fick ont i magen ca en halv sekund senare? Precis, så fick ta en extra dag hemma. Då undrar man ju lite varför jag inte hade kunnat dra igenom alla kommande/eventuella sjukdomar på lovet i stället?
 
Well, inte särskilt mycket att göra åt. 
 
Igår var jag iväg halva dagen och städade lägenhet och på kvällen såg jag på teve. Filmen Burlesque gick på 3an, faktiskt förvånandsvärt bra för att vara en dramafilm. Så ja, bättre uppdatering idag eventuellt. Orkar dock inte sitta upp för långa tidsintervaller i sträck så ska lägga mig ner igen nu. Här kommer en bild från häromdagen då jag provade igenom alla effekter i PhotoBooth för femtioelfte gången! Puss. 
 
 
 

Good night sleep tight dont let the dead bite

Så lätt det är att sova när sängen gör så här:
 

Payin' anything to roll the dice, just one more time

Macroner med hasselnöt/nutella.
Kanske inte vackrast i världen men åh så goda. Värt att hela köket ser ut som en mjölexplosion. 

The pictures tell the story, this life has many shades

Hej!
 
Så var det lördag och för första gången på länge en dag utan snöstorm! 
Jag ska dock inte uttnyttja det utan i stället stanna inne med min bok i knäet och varma strumpor på fötterna. Tänker inte riskera att bli mer förkyld igen nu när det äntligen börjar släppa! Kan sova hela nätter nu utan att vakna i panik, helt underbart.
 
Taggar även för eftermiddagen, när mamma och pappa kommer hem från affären ska jag nämligen prova att baka macroner! Fick ett kit till att baka det av min moster i julklapp så kanske dags att prova nu. Resultat kommer upp här sen om det inte blir helt pinsamt katastrofalt! ;) 
 
Well, nu ska jag förflytta mig tillbaka två hundra år och åka över till usa, ha det så bra! :D 
 
 

We are a human rainbow, we are whatever we wish

Hej!
 
Just nu letar jag efter fina ikoner att använda i min dock här på datorn, nej jag har inte alls för mycket fritid!
Dessutom lyssnar jag på Scorpions och väntar (som vanligt) på att få ett mail om betyg, gah.
 
Idag har jag dessutom upptäckt att min älskade vickssalva kan användas som lypsyl också! Helt fantastiskt, eller vad tycker ni? Ehm, ja, vi lämnar det.
 
Nu ska jag i alla fall ta och äta något, hungrig! 
 

Come on now and try to understand

Hej.
 
Nyss klämde jag tumnaglen i min byrålåda, nu känns det som att handen har feber. Känner att det är mycket lyckat, jag som hade tänkt måla naglarna... Det blir nog inte fantastiskt vackert när det är ett jack i nageln om man nu inte funderar på att måla ett vattenfall i 3D och det var inte min plan så vi skippar det.
 
För övrigt funderar jag på att fläta ett bokmärke, känns lite lagom b att alltid behöva skriva upp sidnummer i telefonen... Mycket aktiv och produktiv dag, skyller på snöstorm och förkylning!
 

You know I like it when you lose control

Hej på er!
 
Hemma igen efter en eftermiddag i stan, började som jag nämnde igår på intervju som jag tycke gick bra och sedan vidare ut på fika med Emma! 
 
Mycket trevligt trots att min näsa bestämt sig för att stänga ner helt. Vidare ikväll blir det teve och antagligen att läsa i min underbara bok! Woohoo!
 
Ja, tänkte mest in och uppdatera lite smått. Ha det bra!

What a wonderful life, do that you feel alive

Hej.
 
I lördagskväll kom Hanna hit och nyss åkte hon hem, därför har jag inte riktigt prioriterat bloggen (det vill säga, jag glömde uppdatera i söndags och sedan kände jag att ähh).
 
Dessutom är jag förkyld, inte bara förkyld som de där människorna i nässprayreklamerna utan så förkyld att min räddare i nöden (nässpray) inte ens hjälper längre. På grund av detta har min förmiddag spenderats med papper indränkt i Vickssalva upptryckta i näsan. 
 
Ni hör vilket intressant liv jag har! 
 
Just nu sitter jag och kollar upp lite saker till imorgon då jag ska på arbetsintervju (tjoho), det jag kollar upp är exakt adress... Känner inte för att gå vilse nämligen. Är galet spänd på detta, verkligen ett jobb jag vill ha så lär väl gå runt på högvarv tills jag är klar med intervjun och inte kan göra något mer än att vänta. 
 
Well, här är den fantastiska papper-i-näsan-bilden!
 
 
 

Truth be told I miss you and truth be told I'm lying

Hej!
 
Senaste timmen har jag ägnat åt att städa och nu har jag en välförtjänt paus här framför datorn med Alice Cooper igång i högtalarna. Mycket mysigt!
 
Har ägnat förmiddagen åt att läsa bok (det är verkligen helt underbart att ha tiden att läsa i princip hur mycket man vill på helgerna, inget plugg, fantastiskt), dagens utvalda är en som utspelar sig i Siena, Italien både nutid parallellt med 1340-tal. Inte kommit allt för lågnt än men den har definitivt potential! Kul att läsa lite som utspelar sig i Italien också, det har jag inte gjort innan.
 
Well, det ska jag fortsätta med nu! Puss

You don't care and go your own way

Haha oj vad besökarstatistiken sjönk igår, fast det är väl så det bör vara på alla hjärtans dag?
 
Min dag var mycket trevlig i alla fall, började som vanligt med praktik till klockan fyra, då blev det ut och möta upp Kajsa på stan. Hämta biobiljetter var mission one och det gick som det sig bör väldigt bra. Haha. 
Vidare till subway för lyxmiddag, well, gott var det i alla fall! 
 
Bion vi såg var Die Hard 5 (♥) som var mycket bra! Efter det blev det fika på 3G som för övrigt har vansinnigt god latte! Hehe, kaffemaniacen här ja! Efter det blev det en liten promenad i väntan på buss hem.. Det var inte alls någon dum idé att fira alla oändligt förälskade pars dag singel med en bra kompis, lite forever alone tillsammans!
 
Haha, well däckade lite halvt i sängen när jag väl kom hem och koffeinkicken hade lagt sig..
 
Idag är det fredag! Woopwoop, det firar vi med en mycket hmm smickrande bild (neejdå, har inte alls lekt med effekterna i photobooth)!

Here I go again on my own, going down the only road I've ever known

Lunch!
 
Jag har märkt att det hör till när man har en blogg att fota och lägga upp snygga bilder på vad man äter, så att andra ska bli avundsjuka eller "inspirerade" som det så fint kallas. Därför har jag idag fotat min lyxiga mat!
 
Och nej, ni behöver inte oroa er, jag tänker inte äta brysselkålen. Den är bara till för prydnad!

I wont forget you, even thou I should

Åh hjälp..
 
Precis kört dagens benpass och tror jag bitit hål på insidan av läppen, det var lite tungt med sista omgångens jägarvila om man säger så och jag ger ju mig inte. Typ, bit ihop så går det! Ja, det gjorde det ju men har ett mycket vackert märke nu. Hm, nytt mode!
 
För övrigt lyssnar jag på Posions enligt mig bästa skiva Look What The Cat Dragged In, för övrigt den som finns på min vägg! Mycket fint. 
 
Well, ska tvätta av mig lite nu (minst sagt) och sedan blir det se på House!
 
Puss
 

You're playing with fire but life's not a game

Hallåååå! 
 
Ja, här sitter jag ensam inne på kontoret och kollar ut på all snö. Hade kramp i benen i morse av att ha släpat mig ner till bussen och nu måste jag strax ut igen för att kunna få i mig lite mat. Har hört att det ska vara bra när man är hungrig.. 
 
Annars idag sitter jag i photoshop och fixar, senare i eftermiddag blir det ut på fotouppdrag! Mycket trevligt, ja! 
 
Hm, nu har jag inte tid att skriva mer! Puss på er! 
 
 

I've never felt so right about nothing beside, you and me, would never work out

Hej!
 
Här sitter jag och lyssna på Five Finger Death Punch (ovanligt, men de är faktiskt ganska bra) i väntan på att klockan ska bli sju och där med Vem Vet Mest på teven. Mycket trevligt!
 
I stället för att gå och lägga mig när jag kom hem idag så bytte jag om och hoppade upp på bandet, så nu är jag klar med träningen för dagen och faktiskt väldigt pigg igen! Verkligen lyckat måste jag säga. 
 
Ja, imorgon blir det en kul dag på praktiken, jag ska nämligen på fotouppdrag! Woohoo!
 
Men ja, nu ska jag kolla lite längtande på mina paket med hårfärg som står här bredvid, ska försöka hinna f'rga i helgen! Puss på er!
 
F I V E  F I N G E R  D E A T H  P U N C H  -  F A R  F R O M  H O M E  

You know it's been so long, you should know

Lunch! 
 
Typ, sitter själv inne på kontoret och väntar på att gå ut och käka med mamma. Är galet hungrig så minuterna går ganska långsamt om man säger så... Idag har jag för övrigt vunnit kriget mot youtube som vägrade samarbeta med mig, HA! Ehum, ja. 
 
Well, tänkte mer att detta var ett ypperligt tillfälle att uppdatera lite snabbt så ja, hej. Ikväll dissar jag hockeyn så det kommer säkert något vansinnigt intressant inlägg när jag är klar med träningen och så. 
 
Hörs senare och ja, för att det inte ska bli ett för tråkigt inlägg lägger jag upp en bild från instagram på mitt nya påslakanset! Hopppas jag inte lagt upp det innan... 

Cause there's no one else since I found you

Under den senaste veckan har jag hunnit med att sträckläsa två böcker av författarinnan Frida Skybäck, "Charlotte Hassel" & "Den Vita Frun".
 
Båda böckerna utspelar sig på slutet av 1700talet i Sverige och även om de är två egna berättelser så finns det personer som återkommer i båda böckerna och det tyckte jag var väldigt intressant, det gjorde att man fick lite bredare inblick i tiden allmänt. Jag råkade läsa dem i fel ordning men det störde inte mig alls, det enda problemet om man ser det så var ju att jag gick bakåt i tiden.. 
 
Anyway, brukar ni gilla de böcker som jag tipsar om så lär även dessa böcker falla er i smaken! 
 

What do we do when we thought we knew it all

Hej!
 
Hela dagen har gått åt att läsa en bra bok, kommer upp recension lite senare ikväll så hoppar över det nu för att i stället berätta om igår!
 
Ja, det började med att jag kom hem till Hanna vid halv tre, då stod hon och Lovisa redan i köket och jobbade med pizzadeg! Well, on that way it goes! Vid klockan kvart över sju var pizzorna klara och färdiga för att ätas.

Under de timmarna hade jag även hunnit få födelsedagspresenter från Hanna! En underbart fin bok om Skottland samt ett pennställ med hajar på (...) fylld med chokladtäckta popcorn! Lyckan där ja! 

Efter att vi käkat var det mer eller mindre dags att bänka oss framför melodifestivalen som var helt galet bedrövlig. Värst var att Joacim Cans som i vanliga fall sjunger i HammerFall hade ställt upp med en dålig form på folkvisa. Knäckande. 
 
Anyway, efter det följde jag Lovisa ner till bussen och på tillbakavägen mötte jag Hanna och sedan bar det av på en långpromenad fram till klockan kvart över tolv. Sen promenad ner till bussen vid halv ett och sedan hem och sova. 
 
Thats my saturday, väldigt lyckad dag även om jag är rätt trött idag..
 
Puss!
 
 

I am a lion and I want to be free

Söndaglunch! Återkommer om några timmar då jag är piggare och huvudvärken släppt...

Looking back when I thoght I knew it all

Hemms nerbäddad i min varma säng nu, välbehövligt efter en lång kall promenad hem! Detta har i alla fall varit en toppenlördag, berättar mer imorgon, tills dess bjuder jag på en pixlig bild på hav/snö/brygga. Godnatt!

There wasn't much in this heart of mine, there was a little left and babe you found it

Dagens träningspass klart!
 
Woohoo, mår lite smått väldigt mycket illa och har klunkat en halvliter vatten men annars känns det vansinnigt bra! Nu blir det en stunds väntan på att få tillbaka känseln i benen och efter det blir det in i badrummet för en mycket välbehövlig dusch. 
 
Det är bara att hoppas på att kvällen blir något sånär stillasittande då mina ben lär vara halvt bakfulla från adrenalin hela kvällen och där med vägra anstränga sig.. 
 
Fint, nu ska jag njuta av tonerna från världens bästa band! Ha det så bra!
 
Hysteriskt gammal bild (2010) men åh, bästa kvällen i mitt liv♥

Married to the devil in the city of angels

Godmorgon!
 
Skönt med helg nu, tyvärr är det tendens för snöstorm ute men annars så. Ska iväg i eftermiddag så ska strax dra igång med dagens träning! För övrigt lyssnar jag på Hollywood Undead, inget ovanligt med det.. Håller även på att fixa med en widget så jag kan få in mitt twitterflöde här, jag uppdaterar faktiskt där!
 
Ja, ska försöka få upp lite inlägg här, kul att det kommit in en hel del kommentarer i veckan, mycket kul faktiskt!
 
Weeel, nu ska jag hämta ett par strumpor innan mina stackars tår förfryser.. Här kommer en bild på en kopp kaffe som jag drack igår. 

You gave me hate see it saved me

Godkväll!

Här sitter jag i soffan och ser på antikrundan! Mycket trevligt om man är lite allmänt jättekär i historia!
Annars idag har det varit en kul dag på praktiken, på lunchen hämtade jag ut min stundentmössa och när jag kom hem blev det en halvtimme på bandet med lite fysträning!

Antagligen somnar jag här i soffan inom en timme så ja, här kommer en bild på min vackra mössa i en fantastisk komposition! Ska försöka uppdatera bättre i helgen, puss!


I don't know what your problem is but I think it's hard to pronounce

Hej!
Här ligger jag helt utslsgen i soffan efter kvällens träningspass, orkar inte ens sätta mig vid datorn och skriva ett riktigt blogginlägg.. Trött i ryggen efter en jobbdag framför datorn så behöver vila lite! Well här kommer en söt liten bild jag hittade häromdagen, puss

And I've made up my mind, I ain't wasting no more time


You have loved yourself and no one else

Hej!
 
Just nu mår jag faktiskt ganska bra, för ca fem minuter sen var jag halvt spyfärdig. Vet inte riktigt vad det är för något jag åkt på men vad det än är så gillar det bergochdalbanor, det är en sak som är säker. Sitter just nu sid datorn i alla fall med ljusstyrkan på skärmen nerdragen så långt det går, nacken tar ju så himla mycket stryk av att ligga ner så var tvungen att sätta mig någonstans. 
 
Vad jag gör just nu är att redigera lite bilder från Gotland som jag fotade förra året, av någon anledning blev det aldrig av att jag fixade med det då. Hade väl andra saker för mig, men mycket konstigt. 
 
Lägger upp en av mina favoritlåtar just nu, så uppdaterar jag igen om en stund! Puss
 
H O L L Y W O O D  U N D E A D  -  N E W  D A Y
 

Cause I'm on my way and I'm heading right for you

Vi börjar det här inlägget med lite obligatoriskt gnäll om mitt skavsår på handleden, det gör ooont! Och ja, nu återgår vi till ett normalt blogginlägg.

Ett par träningstights blev det, välbehövligt då det är en ren plåga att träna fys i mjukisbyxor! Med en skaplig studentrabatt på 15% så är jag inte helt fattig nu heller, träningskläder av kvalitet har ju en tendens att ligga på samma prisnivå som en helt ny Ferrari (nästan i alla fall). 
 
Så här ser i alla fall det nya tillskottet till min fina garderobsfamilj ut! 

You're a wonderful thing and that's obvious

Godmorgon, eller något sådant. 
 
Sov fyra timmar på eftermiddagen och nu mår jag om möjligt ännu sämre än innan, låg inne i badrummet en stund nyss med illamående och yrsel. Tänkte muntra upp mig själv genom att lyssna på bra musik (NFTU med Hollywood Undead) och detta är vad jag får upp på Spotify:
 
Glad man blir ja.
 
Har dessutom fått klippa av mitt älskade SRFband från armen pga ett äckligt skavsår, en liten skum grej i övrigt är att när jag satte mig vid datorn låg där en ring. Så ja, nu är jag förlovad med spöket som bor under min säng! Typ. Säkert mamma som hittat när hon städat, but still! Hehe. Nu ska jag tröstshoppa lite träningskläder!
 

We don't apologize and that's just the way it is

Hej!
 
Här sitter jag framför datorn i pyjamas med hemsk huvudvärk och illamående, nog för att måndagar brukar vara jobbiga men såhär är väl överdrivet. Fick sticka hem från praktiken vid tolv på grund av att ja, vill inte smitta resten om det nu är någon sjukdom samt att jag ändå inte klarar av ljus datorskärm med huvudvärken.. 
 
Nu ska jag ta något snabbt att äta, en alvedon och sedan sova x antal timmar i soffan med animal planet i bakgrunden som det sig bör när man är sjuk. 
 
Peace out!

If she don't get her way she'll slice you apart

TOMMYLAND
 
Heter boken som jag haft näsan nerdykt i under senaste två dagarna, enligt författaren själv är det snarare en åkattraktion i hans huvud än en vanlig självbiografi över ett galet rockstjärneliv. De flesta som vet något om min musikstil och min till-och-från besatthet för fantastiska Mötley Crüe har kanske redan listat ut vem författaren är med tanke på detta men även titeln på boken, för er som inte hängt med är boken skriven av en av världens bästa trummisar; Tommy Lee! 
 
Boken är en inblick i hans sjuka liv, från de två giftermålen med "ganska" kända showbizkvinnor till varför Jägermeister är bästa drycken. För mig som är helt craise (läs boken så får ni förklaring på uttrycket ;)) i biografier så föll jag pladask efter sida (who am I kidding, mening!) ett och förutom korta pauser för onödiga saker som sömn och mat så sträckläste jag den.
 
Well, det får bli en klar femma på denna bok, som ser så här fin ut! Och ja, bilden är kanske lite copypastead från Adlibris där jag beställde den, men tror inte de har något emot det då jag beställer böcker där jämt! ;) 
 

You say our love is like dynamite

Godkväll!
 
Idag har jag haft en ganska händelserik söndag ska ni veta, det började med att jag vaknade oförskämt tidigt (dvs, innan klockan åtta.. Dock bara fem minuter innan, men det räknas!) och släpade mig ner till frukostbordet. Som vanligt fick det bli god müsli!
 
Fram till klockan elva läste jag sedan i min fantastiska bok (som det kommer recension på om en stund, woohoo!) och sedan bar det iväg för att fixa lite i lägenheten vi håller på att sälja. Efter det blev det en härlig promenad på en frusen sjö i solskenet!
 
Hem och läsa ut min bok, sen sov jag någon timme (surprise!) och senaste fyrtiofem minuterna har gått åt till att träna och sedan duscha. Gottigt värre, nu ska jag kolla lite på träningskläder och vid åtta är det så ska det låta! 
 
Ni får njuta av en bild jag tog under promenaden idag, puss!

Little bit better than it used to be

Well, hello to you! 
 
Har inte haft ork att blogga senaste dagarna, igår somnade jag redan vid halv tio på kvällen och i torsdags såg jag på teve. Sådana där viktiga saker ni vet!
 
Idag har jag ägnat förmiddagen (vaknade redan vid halv nio) till att läsa Tommy Lee's bok Tommyland, så sjukt bra! Tog en liten paus i det på grund av ont i ryggen och lyssnar nu i stället passande nog på Mötley Crüe! 
Ska ta tag i min garderob lite senare och göra lite trashande/stylande, bilder kommer of course. 
  

RSS 2.0