He's the only one they call feelgood

Tja!
 
Skönt med fredag, har för övrigt haft en toppendag!
Det började med sovmorgon som gjorde att jag fick vakna av mig själv utan väckarklockan, helt underbart! In till stan vid halv elva för foto, hamnade i studion och tog de bilder som skulle redovisas och både jag och läraren blev nöjda! Hann även med en sväng till ett hotell för att gå på fotovernisage. Fick glögg, julkänsla där ja! Efter skolan träffade jag hanna sofie och lovisa för adventsfika på waynes, mysigt! Åkte sedan med pappa hem och hämtade upp pizza på vägen. Nu ligger jag nerbäddad framför how I met your mother, rätt lyxig dag ja! Nu får ni ha det så trevligt så får vi se när jag uppdaterar nästa gång, kanske ikväll om jag orkar släpa mig till datorn, lär jag dock behöva göra för måste plugga lite. Puss på er anyway! 

Fight with your heart and you're destined for glory

Vi frekkin vann mot frekkin Djurgården, med 5-2! KHK<3

One step ahead and one step behind me

Lång dag i skolan, hem och sova och nu sitter jag inne på hockeyn mot djurgården! Upptaderar sen eller imorrn, trevlig kväll!

This whiskey river has a long way to flow

Hej!
 
Klockan är åtta och jag funderar på att gå och lägga mig.. 
 
Det har varit en lång dag minst sagt, dock väldigt kul så klagar inte på mer än faktumet att ja har huvudvärk!
Dagen började i alla fall med att åka buss! Otroligt intressant eller hur? Anyway, Mötley Crüe i lurarna och det är även det underbara band som går i högtalarna nu, har blivit lite helt fast i dem sådär.. 
 
Well, kom in till stan, följde med emma till lägenheten för att hämta lite stuff till vår filminspelning. Vidare till lektionssalen och planera och börja sminka för dagens projekt. Starwars meets Twilight som jag berättade om igår? Det var vansinnigt kul att filma även om det tog från klockan åtta fram till klockan två att bli klara, även kul att sitta i matsalen sminkad som "gammalochmöglig" but still det gick! 
 
När vi äntligen var klara drog jag med david till hemköp för att köpa food (drickyoggi och kaffe, var längesen jag käkade det nu!), vi skulle ju nämligen sitta på skolan till fyra och vänta på att få göra en bandintervju.
 
Efter maten kraschlandade jag i den galet sköna soffan utanför klassrummet och hade det inte vart för att david pratat konstant i en timme så hade jag nog somnat. Lite trevligt folk kom i alla fall och underhöll oss sista halvtimmen och sedan blev det en ca tio minuter lång intervju med ett mycket roligt band att intervjua! Värt väntan och nu är vi ännu ett steg vidare i projektarbetet, tjoho!
 
Ner till busshållsplatsen för att åka med pappa hem, kom hem lagom till mamma gjort gott käk och sedan bäddade jag ner mig i soffan för skidskytte och vem vet mest. Nu hade jag tänkt fota lite bilder med blixt för nuvarande fotouppgiften, dock la blixten av igen trots fullt batteri så får ge upp det. I stället fotade jag hur mysigt mami gjort mitt rum med lite julkänsla, så slänger upp en bild på det här i stället!
 
Ner och köra 100 ryggups nu och sen bädda ner mig i soffan med en alvedon så ska nog den här kvällen också bli rätt mysig, puss på er!

I knew it all along that it wasn't enough

Åh hjälp jag är trött idag, var uppe vid halv sex och sen dess har jag inte riktigt blivit pigg. Alls. 
 
Just nu packar jag väskan för imorgon, filminspelning fram till fyra och då blir det iväg och intervjua ett band till musiktidningen, så just nu håller jag på att försöka packa så lätt som möjligt. Dagens väska tog i princip sönder min rygg, not nice.
 
Vad behöver man då packa för att göra en parodi på Twilight och Star Wars? Prio ett = glitter, som jag letar efter just nu, sen ska jag även försöka hitta en gosedjurshund. Ohja, vackert är det!
 
Skruva upp musiken i högtalarna och ta tag i detta nu, puss! 
 

If you dance with the devil your day will come to pay

Tja!
 
Uppdateringen gick lite utför jaa. Well, jag kan förklara! 
I lördags visade mamma en fantastiskt stor låda fylld med böcker från Adlibris, bland annat innehöll den "The Heroin Diaries" av Nikki Sixx. Ja, det förklarar kanske lite? Satte mig vid datorn för att bara läsa på baksidan men det slutade med att jag läste fram till det att Hanna kom hit och jag var tvungen att lägga den i från mig. 
 
Vi åkte i alla fall ut till moster på födelsedagskalas, mycket trevligt! Gott käk i form av pastasallad och god efterätt med muffins och schwartswaldstårta (stavning♥). Efter det blev det flytta in på en ryamatta och lyssna när morbror spelade gitarr samt planera skottlandresa, ganska fint ja! 
 
Hanna och jag promenerade sedan de tre kilometerna hem och upptäckte vid dörren att extranyckeln inte fanns där den brukar, visar sig att mamma fått den med sig.. De hoppade dock tack och lov in i bilen direkt efter vi ringt så vi behövde inte stå och huttra i kylan för länge! 
 
Ut på picknick till skolgården vid ett och sedan sova till tio dagen efter. Resten av söndagen spenderades framför vintersport på ettan samt med att läsa. Orkade inte ens mobilblogga, lyckat!
 
Idag jobbar jag hemifrån, har ägnat förmiddagen till att läsa och se MacGyver, nu ska jag sätta igång med plugg!
I bakrunden ekar Mötley Crües Girls Girls Girls skiva, känns passande med tanke på att det är runt den skivan jag läser om.. Puss på er!
 
M Ö T L E Y  C R Ü E  -  D A N C I N G  O N  G L A S S 
 

You told me to love you and I did, tied my soul into a knot and got me to submit


What I thought was beautiful don't live inside of you anymore

Knäckte en nagel när jag skulle ta ur minneskortet ur kameran, buhu!
Haha allmäna i-landsproblem men ändå, håller i alla fall på att ladda över de förrädiska bilderna (för vad annars skulle de kunna vara då de gjorde något så hemskt mot mig?) med lite dimma, lek med blixt till skoluppgift smat några wannabe produktfoton på ett nagellack. 
 
Nu ska jag limma på min stackars nagel igen och sedan kommer det nog upp någon bild här, okej? Okej!
 

So if my intentions are misunderstood and you decide that I'm up to no good

Godmorgon!
 
Ja det blev tyst här i gårkväll, åkte in till hockeyn och efter den var jag inte taggad på att skriva utan snarare helt slut efter en jobbig skolvecka med två nationella prov och massa annat så jag däckade i sängen vid halv elva. 
Vaknade i morse vid kvart i tio så ja, ca elva timmars sömn brukar tyda på att man varit lite trött.
 
Idag känner jag mig faktiskt rätt pigg, lyssnar på bästa Guns N' Roses och taggar för att ta en massa foton som ska vara klara i veckan! Tyvärr är det tråkigt väder ute, lite synd men det får väl gå ändå!
 
Ikväll blir det iväg för att fira mosters sambos födelsedag och någon gång under kvällen kommer även bästa hanna hit! Well, bra lördag vill säga! 
 
G U N S  N '  R O S E S  -  S O R R Y 

Bury all your secrets in my skin

Nationella: Check!
Tog ca en timme för mig att skriva en krönika, sen blev det dricka kaffe en halvtimme i väntan på att få gå från lektionen och efter det gick jag en sväng på stan med david och snackade. Trevligt, sen blev det hoppa på bussen för att vara hemma lagom till klockan halv elva!
 
Fika - Se MacGyver - Sova.
 
Sen blev klockan två och det var dags att dra sig upp ur sängen och hoppa in i bilen till vårdcentralen.
Efter en man som trängde sig före i kön och en receptionist som uppenbarligen inte kan sitt jobb (ja hej, ja jag fyller i att du är här, ja sitt ner så länge så kommer någon strax... ooooj jag glömde fylla i att du var här) tog det ca fytio minuter att träffa sköterskan och sedan ca tio för att ta spruta och skölja öronen. Verkligen trelvligt att sitta på en vårdcentral i drygt en timme. 
 
Well, jag hör nu i alla fall, är det verkligen normalt att världen har så här hög ljudvolym *rädd*. 
 
Nu har jag smugglat in lite tomater till mitt rum och ska slösurfa på datorn en stund sen blir det träna och hockey! 

Loaded like a freighttrain, flying like an airplane

Godmorgon!
Nu sitter jag strax på bussen in till stan med väskan fylld med kaffe (eller ja, det är en termos kaffe i den) och humöret på topp! Förutom faktumet att det är tidigt och nationellt prov... Weeel man vet att man är galet pigg när mascaran hamnar på näsan. Ha en bra dag!

Stay back I will never back down

Hej!
 
Lyssnar på Skillet för första gången på evigheter och läser igenom nationella texthäftet inför uppsatsen i morgon, galet knäckande att vi blir av med vår sovmorgon.. Well, slutar när uppsatsen är klar och sen är det fredag för hela slanten! Dock kommer den firas (hmm?) med att åka till vårdcentralen för att ta spruta och för att skölja öronen, kul! Fast nae.
 
Ska bli skönt med helg i alla fall, har en hel del plugg som ska fixas dock men det ska nog bli fint. 
Nu måste jag fortsätta läsa, ska träna och duscha helst innan klockan tio, behöver mycket sömn inatt känner jag..
 
Trevlig kväll på er!
S K I L L E T  -  O N E  D A Y  T O O  L A T E 
 

Sometimes goodbye is a second chance

Dagens gör-mela-fly-förbannad, youtubevideon "Karlskronas fulaste mobboffer" starring: människor jag bryr mig om, människor som bara vågar vara sig själva. Åh jag blir så arg! Finns säkert många som inte har självförtroende för att bli utsatta för det, förstår inte hur man kan göra en sådan video. Den personen/erna förtjänar en stor jävla ful smäll. 
 

I've lived this last goodbye a million times in my mind

Hemma!
 
Åh hjälp lång dag, som alla onsdagar mer eller mindre.. 
 
Idag kom jag i alla fall in till skolan klockan åtta för filmkunskap, övningsfilm stod på schemat och sagt och gjort drog vi ut ett gäng till parken för att filma. Några timmar och allmänt förfrusen senare så var vi klara där.. Ut och käka lunch med david och sedan tillbaka och redigera mästerverksfilmen med flii, blev väl helt okej. 
 
Efter det drog jag och emma ner till bussen, på väg hem pratade jag i telefon med hanna och väl hemma blev det fika hos mormor. Nu ska jag bädda ner mig i soffan framför någon dålig tvserie så jag somnar! Yay! 
 
Random bild i sepia eftersom jag inte haft det på länge, allmänt ovanligt att se mig i hatt oxå. Weeel, ni överlever nog! 
 

I'll change this stupid ending and stay with you forever more

Har nog aldrig vart så trött som i gårkväll och nu, in mot skolan i alla fall.. Slänger upp random detaljbild på dagens sidotofs i åttiotalsstuk, love it! Ha en bra dag! 

We had the chance to turn the pages over

Godmorgon!
Nu är jag på väg ner till bussen, framför mig har jag en lång dag med matte, alternativmedicin, lunchmöte inför ett jobb och efter det avslutningsvis muntlig framställning i svenska. Det positiva är att när dagen är slut är jag klar med del ett i nationella svenska b, på fredag blir det uppsats! Eh. Weeel jobbade en stund på frisyren idag, kallar den knut-av-spännen-och-hårspray-deluxe!
Ha en bra dag!

The words you say they always seems to fade out

Allmänt normal bild.. Här kör vi situps för hela slanten med Hollywood Undead i högtalarna och en flaska vatten bredvid mig, gott!

Lost some and wanna watch the rest go

Vad jag gör just nu:
 
* Väntar på lunch som står i micron - panpizza in my heart
* Lyssnar på Dead Bite - kärlek
* Fixar jag med medieproduktion - sagoboken ya'know
* Letar flyg till London - Green Day i början på juni, tjoho
* Letar resa till Edinburgh - Ska dit med familjen i maj, åh hjälp det är lycka över detta ja
 
Ja men asså, ganska bra dag!
 
 

Say goodbye to your soul and say hello to your vanity

Tror min lärare blir jätteglad om jag inte utvecklar mitt svar men hmm, faktiskt klantigt att ställa en ja/nej-fråga. Dessutom, tror ni det är fel att en metaprodukt kan vara till exempel en mask eller ett fiskespö? 
 
 

Never gonna stop me this is it

Åh så mycket jag tycker om extrem huvudvärk som vägrar gå över. Fast nej.



Never surrender with glory we fall

Well f'ck you ont-i-nacken, I've got a värmehalsduk!
 
 

What would you do if your life is on the line

Hej!
 
Försökte uppdatera bloggen från telefonen innan men uppenbarligen gick det inte som planerat.
I alla fall så vaknade jag vid nio idag, gjorde frukost och sedan satt jag och pratade med mamma och pappa i någon timme, vidare iväg för att handla och för att hälsa på min kusin och hennes sambo som håller på att bygga hus. Mycket trevligt!
 
Nu försöker jag värma mina stackars tår som är isbitar och strax ska jag till morföräldrarna och fika! 
 
Sen blir det plugg resten av dagen eller till det att jag är klar! Slänger upp en vacker instagrambild haha, är kär i mina naglar btw, håhå! puss
 

And everybody out there knows that I'm the baddest of 'em all and you just mad and it's so sad

Är allmänt galet rastlös, antagligen följden av att inte gjort något alls på typ en vecka.. Åh måste plugga, åh vill hitta på något. Har i alla fall målat och limmat på lösnaglar nu, look!

Like a prisoner of war I don't want your sympathy

Godmorgon!
 
Just nu lyssnar jag på Green Days nya ¡Dos! som än så länge (spår fyra) är väldigt bra! Kollar även runt lite efter julklappar, känner att det kommer bli svårt att hitta bra paket till alla så bäst att börja i tid liksom. Ska snart börja med lite plugg också, men det kan vänta till efter lunch i alla fall...
 
Gårkvällen blev en riktigt trevlig 50+ kalas trots diverse yrselattacker och det slutade med att vi inte kom hem förrän vid tolv, gott käk i form av tacos och så.. 
 
Fick även lite nackmassage, eller ja, idag har jag ett märke och kramp men har inte så ont längre i övriga ryggen så det var nog bra! Haha.. Aja, slänger upp en bild på mitt märke i brist på annat, puss!

Need a crash if you wanna catch me

Hej!
 
Mår faktiskt betydligt bättre idag än igår, orkar till och med sitta vid min egen dator utan större problem!
Så skönt, ryggen är lite halvt tokig på mig efter att fått ligga ner i soffan för länge.. 
 
Idag har jag i alla fall hunnit med att se MacGyver (som sänds på nian igen, tjoho lycka!), fika och lite sånt aktivt, haha. Är ju dock inte helt frisk än, glöm det jag skrev nyss om utan större problem, är ganska yr nu tyvärr.
 
Letar just nu efter julklappar och lyssnar på Crashdiet så jag ska nog överleva!
 
Puss på er!
 
 
 

Some people can't take the truth, no wonder they ain't feeling satisfied

Tja!
 
Ligger i soffan och ser på LA Ink med mammas dator på magen, blir extremt yr i huvudet varje gång jag reser mig så lär stanna här resten av dagen. Morgondagen också för den delen, galet drygt då jag har massor i skolan. Buhu! 
 
För övrigt idag har jag hunnit irritera mig på massa människor på facebook. Folk som allmänt provocerar för att de tycker de får för lite uppmärksamhet samt andra människor som av samma anledning läger upp allmänt opassande profilbilder. Kan inte alla bara skaffa lite hyfs? 
 
Well, ska fortsätta kolla på teven nu, slänger upp en lite halvgammal bild på mig som hade fått kategori två av facebookmänniskorna att skrika i panik "aaahmaaagaaad man ser ju inte urringningen!!!1! katastroooooof", haha, lättroad när jag är sjuk? Ohhh aye! Mwihi, puss!

I walk a lonely road, the only one that I have ever known

Efter att ha sett diverse komediserier hela kvällen och gått igenom typ tjugo humorsidor på nätet ska jag nu ta min huvudvärk och feber och sova, godnatt!



Say goodbye to the life that you have known, you ain't the same anymore

Hej. 
 
Sitter just nu vid datorn för att avbelasta min stackars rygg som har legat i soffan hela dagen, dock försvarar jag det med att jag knapt kan sitta upp. Feber och yrsel till förbannelse samt allmänt ont i kroppen är lika med att jag antagligen har åkt på influensan. Yay. 
 
Är för trött för att orka läsa (nej, mycket värre blir det inte) så har ägnat dagen till att se diverse halvdåliga teveserier på tlc, avslutade med cake boss som tros allt är väldigt imponerande nu. Dock är internet galet dåligt som vanligt så lär nog flytta tillbaka till soffan snart, fint!
 
Weeel, slänger upp en bra låt. 
 
C R A S H D I E T  -  A L O N E 
 
 

Not listening not anymore, the more I learn the more I know

Hallå, idag fick jag sticka hem från skolan vid lunch på grund av att jag fick feber och ont i halsen... Legat nerbäddad i soffan sen jag kom hem och nu blir det att kämpa i mig mat. Hoppas ni har en bra dag i alla fall! Nu ska jag inte blogga mer utan lägger i stället upp en bild på min nya bestfriendforever... Puss!



Tell me it's over I still love you the same

Just nu, bok!



Walking with my feet ten feet of the street

Godmorgon!
 
Hoppas alla har en trevlig måndag, själv jobbar jag hemifrån idag så sitter här framför datorn i pyjamas och har det bra! Håller på att redigera bilder till sagoboken är vad jag sysslar med för tillfället, under dagen ska jag även jobba på min muntliga framställning till svenskan imorgon samt vill jag även läsa lite i min bok. 
 
Boken jag läser just nu är av en av mina favoritförfattare, Leslie Pearse - Hope. Helt fantastisk bok. Åh! 
 
Nu ska jag i alla fall fortsätta med det här, ska även ta på mig ett par varma strumpor.. Galet kallt här i mitt rum!
 
Jo förresten, färgade och klippte håret igår, slänger upp en lite halvkass webcambild så kanske ni ser lite :) 
Puss! 
 

Only a child, reckless and wild

Alltså... 
 
Nu kom jag på den smarta idéen att jag kan ju koppla upp datorn mot mobilens WiFi och yes det funkar och yes mitt internet har väl aldrig vart snabbare! Helsjukt. Dock inte bra att slösa för mycket på mobilens internet but still, så värt det!
 
Weeel, har den här uppkopplingen nu så länge medans jag letar frenetiskt efter hur jag kan få det andra till att fungera som det ska. Man måste ju nämligen gå ut på internet för att kunna se varför det inte fungerar att gå ut på internet. Fantastiska elektronik ♥
 

Time will show, the last word is for me

Hej!
 
Idag är det fars dag och det firas såklart med mysig frukost med kokt ägg som traditionen här hemma är, sedan blir det hem till morföräldrarna ikväll för stor middag, mys! ♥
 
Just nu sitter jag med något som dock inte är lika trevligt, matte och svenska. Dock har det övergått mer och mer till internet och diverse resesidor.. I högtalarna går Sonata Arctica på en kanske lite för hög volym men det är fint, åh kan inte vänta till jag får se dem på Sweden Rock, det är lycka till typ 207% det.
 
Hade tänkt ladda upp en låt från youtube här nu men internet vägrar att samarbeta på den punkten.. Så ni kan väl i stället komma på en låt ni tycker om och sedan lyssna på den? Bra. 
 
Nu ska jag gnälla för någon valfri person om hur mycket jag hatar den kasa internetuppkopplingen! Puss ;) 
 

I would change my ways no never mind

Är ganska så trött här på lördagskvällen så orkar inte uppdatera bloggen något särskilt. Bjuder i stället på en bild från mörkerfotograferingen i torsdags, bättre uppdatering imorgon, godnatt!



Colors fading turning in to white again

Såhäääääär mycket tycker jag om att plugga obegriplig matte.

Long live, long live, long live the king of crimson

Godmorgon höll jag ju på att skriva nu, men nej det stämmer inte, vaknade vid halv tio (ja, det blev lite sovmorgon där ja!). 
 
Har under förmiddagen läst den fantastiska boken "SAker min son behöver veta om världen" av Fredrik Backman, sträckläsning i två timmar och recension kommer lite senare idag!
 
Sedan blev det lite fika ine hos morföräldrarna och sen dess har jag gjort lite skolarbete i form av att fota illustrationer till sagor. Känner mig vansinnigt vacker som bortskämd prinsessa (prinsesssan på ärten). Haha, nu ska jag dock storstäda mitt rum, så slänger upp en webcambild på hur jag ser ut just nu. Notera min knut, Ajj lööv it, typ.
 
Puss på er!
 

Oh, look into the mirror, is it what you wanna see?


With a gleam in his eye, his middle finger to the sky

Hej!
 
Fick hem min lilla bebis (även kalald "dator" hmm) ikväll! vackert uppdaterad med massa kul, eller vad sägs annars om hela adobefamiljen uppdaterad till CS6? Lyckan är extrem här, dessutom har jag några nya program som jag känner lite "whaaaat" till, ska bli kul att sitta halva natten och lära sig! 
 
Förutom det är internet så galet långsamt att man hinner odla en omgång potatis innan man ens kommer till startsidan (vilket nu borde resulterat i en massa potatis, jag vet). Har i vilket fall lyckats sega fram en låt på youtube (gissa vilken, mwaha).. 
 
Weeel, nu ska jag gå ut i hallen och kolla så inget monster vill äta upp mig, samt hämta cola.. 
 
Puss!
 
H O L L Y W O O D  U N D E A D  -  W E  A R E ♥
 
 
 
 
 
 

If you can lose it all then welcome to broadway

Ahh fredag, ganska sp underbart med en välbehövlig helg nu! Ligger dock just nu o soffan med lite för ont i magen, inte riktigt okej det. Ser i och för sig något reseprogram om storbritannien så trots allt rätt nöjd...Well, som ni kanske märkt är jag av med min dator (väldigt bra faktiskt, lite nya roliga uppdateringar på väg till den, mwihi!) för tillfället så ni får klara er med dessa halvtråkiga mobilinläggen, but still! Så, slänger in en lite allmänt random bild nu... Puss på er!

Our hearts, they were beating in the dark

Hej!

Åh så trött jag är, fotat massa hela dagen och nu ligger jag i soffan och ser på vänner! Mysigt, dock somnar jag nog snart så hmm godnatt!




You know I need it all so baby don't tempt me

Idag väcktes jag halv sex av att klockan ringde (dvs mamma ropade och väckte mig med att frukosten är klar, jag har det lyx jag vet!), ner för trappan och gott med käk! Sedan flyttade jag upp till sängen igen och sov i tre timmar, även detta vansinnigt lyx! Nu sitter jag på bussen på väg in till fotolektion som lär bli riktigt kul, efter det mörkerfotografering med Hanna och Lovisa! Trevligt, aye!

Nu ska jag fortsätta lyssna på min älsklingslåt at the moment! Lagom lyckat dock att nu när jag väl har spotify i telefonen är inte låten släppt än.. Mwaha, youtube funkar här iaf! Ha en bra dag!



We are built on broken parts

Hej!

Skoldagen gick hyfsat fort, efter det jobbade jag och flii med medieproduktion och nu myser jag i soffan med bok och choklad, välbehövligt! Imorgon har jag sovmorgon oxå, underbart!



I'll be around, I'll be waiting for the moment you fail

Godmorgon!

Nu sitter jag på bussen in mot stan för att ha rörlig bild, helt ok och är faktiskt ganska pigg! Har följt slutet på valet i usa nu sen jag vaknade, glad att det blir fyra år till med samma president! Missade dock hans tal då jag var tvungen att dra till bussen, weeel det lär väl gå i repris på nyheterna så det är nog lugnt ändå...

Nu ska jag sjunka in i musikens underbara värld, ha en bra dag!


I'll throw the pages to the floor, starting over like before

Hej.
Idag ringde klockan vid halv sex, det kändes väl lite sådär. Weeel, släpade mig till stan i alla fall och skoldagen gick bra och ganska fort. Kom hem till klockan två i alla fall, somnade i soffan och nu vaknade jag! Vackert att sova tre timmar, behövdes antagligen...

Ikväll hade jag tänkt att följa valvakan i usa, lär väl dock inte gå så bra när den slutar vid sex på morgonen... Hmm, man ser ju resultatet imorrn!

Nu ska jag käka, är vrålhungrig! Slänger upp en bild som gjorde mig lycklig, ett av världens bästa band klara för srf!





Give a look at each other down the barrel of a gun

Godmorgon!
Ligger hemma genomförkyld, ute är det grått och här inne är det svinkallt.
Dock är jag rätt glad ändå, rastlösheten som uppstår när man är hemma halvsjuk har lett till att jag storstädat hela huset samt gjort en hel del plugg, så bra är jag!
 
Nu ser jag "Rockstjärnor" på 4play, duktiga killarna i Pompei Nights är! Underhålladne oxå för den delen, haha..
Weeel, vid halv två blir det lunch inne hos morföräldrarna och sedan ska jag bädda ner mig i soffan och se mina nya MacGyverfilmer, tjoho!
 
Puss på er!

So am I still waiting for this world to stop hating

Precis insett att det är ganska farligt att surfa på auktionssidor, har med nöd och näppe hindrat mig själv från att buda på en låda med jordglob, valthorn och lite diverse antika saker. Åh vill ha! Dock har jag ju inte riktigt plats eller plånbok för det.. Hmm.
 
Anyway, har kommit fram till att jag har en förkärlek till antika kistor, när jag väl har plats så ska jag köpa x antal och fylla ett helt rum golv till tak! Eller ja, jag vill i alla fall ha en.. 
 
Nu ska jag fortsätta med att inte handla saker, puss! 
 
 

Great morning light splits through the chain

Slö söndag idag, ligger nerbäddad i soffan alldeles genomförkyld och ser på narnia. Haha, gårdagen blev i alla fall väldigt lyckad! Weeel, skriver mer senare om jag piggnar till! Puss!



And we're striking on our way to paradise

Would you like a kiss of death and go down to the devil?
 
Har nog aldrig vart snyggare.. ;) 
 

In our town of halloween

Idag har vi halloweenfest så dagen går åt till att fixa med det. Här får ni en bild på mina inte-alls-fejk-fingrar. Lägg oxå till "Raaawr I'm a dinosaur", yes jag har kul...



This is the one that you see, remember it's me

Inte varje dag man hittar ett kinesiskt mynt i plånboken!
Tror aldrig jag ens sett ett sånt förut, haha antagligen bara jag som tycker sådant här är häftigt, but still! 
 
 

I'll make an offer that you can't resist

Funderade igenom mina alternativ lite och det slutade med att jag gynnar den lilla penninggalna saken spotify, så nu har jag fixat premium. Ganska värt det ändå eftersom jag lyssnar på musik konstant.. 
Weeel, nu kan jag gå tillbaka till mina recensioner, fyra kvar sen är jag klar med alla tjugo! Tjoho, grymt!

Somewhere between demons and angels

Min senaste halvtimme:
 
Jag: Hej Spotify, idag ska vi göra fyra skivrecensioner ihop, det är väl kul?
Spotify: Nähedu! Några sådana fasoner ska du inte räkna med, nu tänker jag inte ge dig något gratis längre, betala eller gå, moaahahahaahhaa.
Jag: Men vi har väl alltid varit vänner? 
Spotify: Du utnyttjar bara mig för att jag är gratis! *sadface*
Jag: Meeeh, är det så du vill ha det går jag till Youtube i stället! HA! 
Spotify: ...
*Går ut på internet*
Jag: Heeeej Youtube, my dear old friend!
Youtube: Jaha nu passar det sig att komma hit. 
Jag: Men, du vet att du är den enda musikspelaren för mig!
Youtube: Pjuff, visst du, vem är då den där Spotify du alltid använder då?
Jag: Jo men asså... 
Youtube: Jag visste det! Inte ska du tro att du har något här att göra!
Jag: Men..
Youtube: Nej!
Jag: Nehe, men vet du vad, jag behöver inte dig! Jag har Myspace!!
Youtube: *Snyft*
*En stund senare*
Jag: Heeej Myspace!
Myspace: Hej! Det var längesedan! 
Jag: Ja, sorry about that.. Nu är det i alla fall så att jag behöver lite hjälp av dig..
Myspace: Ja, anytime, vad vill du ha? 
Jag: Jo det är så att jag behöver lyssna igenom ett helt album, vill du hjälpa mig med det?
Myspace: Nej.
Jag: Nej?
Myspace: Precis, nej. Du kan ju inte tro att jag kan streama ett helt album för dig? 
Jag: Inte?
Myspace: Nej! Smakbitar får du, som när du ska välja bröllopstårta då får du ju inte hem tjugofem tårtor att äta eller hur? Du får smakbitar!
Jag: Jo men jag behöver ju verkligen ju musiken nu.
Myspace: Du kan få trettio sekunder av alla låtar!!!
Jag: Jag vill inte ha det.
Myspace: Men screw you då! Jag går och lägger mig.
Jag: Men snälla nej...
Myspace: *Tystnad*
 
...ja, lite såhär ser det ut hos mig just nu. Funderar starkt på att kasta ut något genom fönstret...
 
 

You can even trademark the color blue

Recenserar Marillions skiva "Sounds That Can't Be Made", här har vi mina tankar om detta:
 
1: Uhhh, inte min typ av band :C
2: Yay bara åtta låtar! :D 
3: Meh, rättvisa i världen? Första låten är 17:32 minuter lång.. -.-
4: Wait, detta är helt ok ju! :3
5: Fem minuter senare, ooook nu är det här drygt :/
 
Gjorde matchande smileys för att verkligen förtydliga min sinnesstämning, snällt va? 
Weeel, efter att ha råkat snabbspola lite i de allra längsta låtarna är jag faktiskt halvvägs ändå!
 

Love is gonna get you firing up

Ojdå, här vart det dammigt. Trots att det är Halloweenvecka så är det kanske inte acceptabelt att det växer spindelväv på bloggen på grund av kass uppdatering. Ja, hur ska jag försvara det här nu då? 
 
Jo men så att eh, haft annat för mig helt enkelt. Som jag skrev sist håller jag fortfarande på med skivrecensioner, Crazy Lixx för tillfället. Är för övrigt hemskt förkyld, nyser som en dåre (och ja, en dåre nyser mycket) och alla andra förylningssymptom man kan komma på ja. 
 
Weeel, jag ska fortsätta med att betygsätta låtar nu, ska försöka blogga igen om en stund!
 
Puss
 

RSS 2.0